biz de okeye dönecezgelsinler gelsinler evde zaten ecinniler götürüyo beni yalnız kalınca kolsuz başsız adamlar görüyom rüyamda
ahahahahaha manyak ya nefes alsın yeter
deme la öyle ödüm kopuyo dün sırf o korkudan evde kalamadım da arkadaşa gittim
Korkma ya hicbişi olmaz Allahın izniyleBenim rüyama erkek girse kendime mukayyet olamam sanırım
başsız ve kolsuz diyom elmira gebelik ateşini mi yükseltti
gösterir büyük ihtimalle tatlım ben de bu haftalarda öğrenmiştim:)yine de gitmeden yarım saat önce çikolata ye sen,o hareketlendirir..Cıkar cıkmaz yazarım inşallah gösterir dimi q
Olsun gec olsun güc olmasın
Yazarım canım cıkar cıkmaz ben de cok merak ediyorum
gripmişsin de,gitmeyiver işe yarın da..yarım gün nasılsa değil mi?günaydın kızlar yarın ben yine işe geleceğim
madalyanız varsa takın bana yılın en çok çalışan, yılgın , enayi , Çilek-eş üyesi diye
neyse grip gibiyim biraz boğazlarım feci şiş kemiklerim ağrıyo
Q sen nasılsın iyi oldun mu geçen boğazların ağrıyordu ne yedin ne içtin.
:
selam kızlar nasılsınız..
bu bankamatik kartlarını kapatma muhabeti varya. onları kapatın falan diyolar. duydunuzmu:26:
elmi saat kaçta gidicen. saat 5e kadar gitsenyanetim yok yarın öğrenemk istemiyorum
selam asmu..o nasıl bir açıklama kuzum ya,kapatma muahbbeti var ya kapatınd iyorlar hahahahhaiyi de neden ben bilmiyorum o haberi??
gösterir büyük ihtimalle tatlım ben de bu haftalarda öğrenmiştim:)yine de gitmeden yarım saat önce çikolata ye sen,o hareketlendirir..
gecikmesi güç olmayacağını göstermiyor ne yazık ki....
elmi saat kaçta gidicen. saat 5e kadar gitsenyanetim yok yarın öğrenemk istemiyorum
cikolata komasına girersem hic göstermez yerinde durmuyo zaten
Off bardağın dolu tarafını görsene
asıl sabit kalıp uyursa açmıyor bacaklarını:):) bu çikolata olayı çok ilginç,büyüdükçe,bildiğin karnında dönecek enerji veren şeyler yediğinde ya da bebeğin sevdiği şeylerböyle karnımın bi yanına toplanırdı ya da bildiğin dçnerdi,dışardan net bi şekilde görünüyo ve de..içerde yaratık varmış gibi hahahhaha
manyak ya benzetmeye bak ahahahahhahahaha
Onun sevdigi seyleri ben nasıl kesfedicem cok mu hareket edecek karnımda
büyüdükçe keşfedersin ...hele bir yaşa da gör benzetme doğru mu değil mi diye ahhahahhaha birden karnında dönmeye başlıyo böyle eli kolu kafası belli oluyor canım..karnın bi tarafına yığılınca fena ama..diğer taraf bomboş kalıyor...:):) hıçkırık tutuyo mesela ,karnında dışardan da belli oluyo,inip kalkıyo karnın hahahahhaçok değişik bi duygu yaaaa..
Gecen gün bişi hissettm sanki ben. Elim ayagım titredi valla. Eğer ondan daha siddetli ve daha garipse ben sürekli ağlarım sanırım
yok yok alışıyorsun bi süre sonra ilk başta duygulanıyor insan,sonra tedirgin oluyor sonra da alışıyor.:):)
tabisi ondan daha şiddetli olacak,çok oturunca kalk diyecek,çok yürüyünce otur diyecek :):)bunarı hep tekemlerle ifade edcek kuzumsonra bi tekmeyle nefesin kesilecek,ayağı böğrüne batacak,ama çok tatlı yaa,ben topuğunu falan ayırtediyodum,elini seviyodum... kafasını okşuyodumm
yok la devamlı ağlamazsın,sonra gebelikten sıkılıyo çünkü insan...
İcim bi garip oldu okurkenLaaan simdiden ağlıyorum ben valla
Erkeğin duygusalı da hic cekilmez haaaağlama ağlama sonra duygusal bi oğlan doğurucan :):)
hadi git de besle oğlunu biraz yemek ye...ben de yemek yiyip gelicem...