- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Biraz yoğundum simdi bitti işlerim. Azıcık yemek yiyorum davul gibi sisiyorum yaa
Biraz yoğundum simdi bitti işlerim. Azıcık yemek yiyorum davul gibi sisiyorum yaa
senin cicileri ütüledim dün misler gibi,gebe giysileriyle de şiş hissedersen senin yaza durumun vahim demek ki...
küçük elmira sıkıştırıyor içerde
Canım arkadaşım benim sana da iş cıkardım.
Ben cok kilo alıcam sanırım Q ya
bence benim yağlar sıkıştırıyo
saçmalamaözenerek sevinerek yaptım..
kilo değil sorun elmiş,şişmek sorun..mesela bazı kadın su topluyor şişiyor...özellikle yazın bacaklarda ayaklarda oluyor.ablamda vardı fenaydı..o yüzden dedim..doktor bacakalara parmak bastırıp bakıyor mesela ilerleyen aylarda..kilo neymiş sen o kıyafetleri alınca görürsün..bak şimdi 36 bedenim hamileyken o kıyafetleri giyiyodum,için rahat olsun...:):)şimdi 2 tane ben girer rahat
Olsun ya yine de ütüledin fln hakkını helal et. Ütü benim icin büyük mesele
Sanırım ben şişicem cünkü kilo almadım ama davul gibi sisiyo her yanım
Bi tane elbise aldım ben de ama bakıp bakıp ağlayasım geliyocuval gibi
helal olsun cnaım benim,deme öyle lütfen,oğlumun bile eli değdi onlara,bend e ütüliyim mi dedi,başlamadan soğuk ütüyle o da yaptı
doktoruna sor mutlaka ne yapmam lazım diye,büyük ihtimalle tuzu kes diyecek..
kaç beden alıyosun ki elbiseleri?
Olsun ya yine de ütüledin fln hakkını helal et. Ütü benim icin büyük mesele
Sanırım ben şişicem cünkü kilo almadım ama davul gibi sisiyo her yanım
Bi tane elbise aldım ben de ama bakıp bakıp ağlayasım geliyocuval gibi
Onun elini yerim ben eşşek sıpası gönder de benim ütüleri de yapsın
Tuzsuz yemek de ölüm gibi bişi
Satan kız 38 bedene uygun dedi
Ben de bi tane kumaş pantolon aldım ama giyemiyorum cünkü düşük bele alışığım ya o lastik ruhumu sıkıyoelmi canım şişiyorsan tuzlu yeme sakın tuzu bırak..
çünkü şişmek tehlikeki oluyor sonraki dönemlerde..
bende hamile kotu aldım şu an üzerimde..erkenden göbeğim çıktı benimde yaa...armut gibi...
Kızım sen onu bana gönder ihya ederim oğlunubayılır ütüye zaten göndereyim tabisiiii...yemek su falan da verirsin artık
ben de sevmem tuzsuz aa mümkün olduğunca az tuzlu yiceksin..hazır gıdalar,cipler,turşular vs tümden yasak..
38 bedense o kadra büyük olmaması lazım kuzum:26:ya sen abartıyosun ya da satıcı kız seni kekledi
ne olacak asmucum orda boş boş kutuda duruyor,altı üstü gelinlik işte,ihtiyacı olan giysin,o paraya eksik tamamlar diye düşündüm..ama istemedi kendisi bilir tabii ki....sen iste sana göndereyim canım benim,üzerine bolero giyer tamamlarsın,laf aramızda gelinliğim de şıktır yani
ben varım evsahiplerinden ,ben yardımcı olayım
ylnz byle ksltrk yzmk ck zr bşmş
Ben de bi tane kumaş pantolon aldım ama giyemiyorum cünkü düşük bele alışığım ya o lastik ruhumu sıkıyo
Slm kzlr bn gldmmuhaha
Bnce de
Yzamyrm ztn
Bi de bşy dcm
Bnm kynnmda gtmcek mvlte
Dha snra berabr gdrz çek ile ddi
Bnde tmm dmştm
n olyr dyrdm bnde.mgrse tklt ypyrmssnz :111:
Çk yrnde bi smly olmş :111:
düşük bel pantolon tabisi sıkar artık,vageç onlardan..geçen geziye gittik ya bi öğretmen vardı,kadının karnı kocaman rahat 7-8 aylık var,daracık kot giymiş skinny üstüne de daracık bi tshirt,ama hiçbiri hamile için değil..bana sıkıntı bastı gördükçe onu..düşük bel giymiş göbek üstten çıkmış ama sorun şu ki,o bebek karnı göbek gibi olmuyo aşağılar da doluyo,bebek rahat etsin kuzum...Ben de bi tane kumaş pantolon aldım ama giyemiyorum cünkü düşük bele alışığım ya o lastik ruhumu sıkıyo
Tuzu kesersem yemek yiyemem ki ben yaa
Kızım sen onu bana gönder ihya ederim oğlunukebaplarla beslerim
Yok elbise boydan o yüzden kocaman görünüyo giyer cekerim resmini korkuuunc
foto yok ki hiç bu bilg. 5 yıl olmuş yani:) bi ara gösteririm ama ..bu gidişle giymek hiç nasip olmayacakseninkini giyeyim bari
ben bolerolu sevmiyorum :26:
çok tşk ederim kibar teklifin için
bakimmi gelinliğine
düşük bel pantolon tabisi sıkar artık,vageç onlardan..geçen geziye gittik ya bi öğretmen vardı,kadının karnı kocaman rahat 7-8 aylık var,daracık kot giymiş skinny üstüne de daracık bi tshirt,ama hiçbiri hamile için değil..bana sıkıntı bastı gördükçe onu..düşük bel giymiş göbek üstten çıkmış ama sorun şu ki,o bebek karnı göbek gibi olmuyo aşağılar da doluyo,bebek rahat etsin kuzum...
kebaba da baylır zaten...
foto yok ki hiç bu bilg. 5 yıl olmuş yani:) bi ara gösteririm ama ..
Slm kzlr bn gldmmuhaha
Bnce de
Yzamyrm ztn
Bi de bşy dcm
Bnm kynnmda gtmcek mvlte
Dha snra berabr gdrz çek ile ddi
Bnde tmm dmştm
Sn işn mknu cıkrdnBnde çok açldm alşvrş knsnda brz ara vrmm lzm
en rahatı tayt ama onu da kurumda giyemiyosundüşük bel pantolon tabisi sıkar artık,vageç onlardan..geçen geziye gittik ya bi öğretmen vardı,kadının karnı kocaman rahat 7-8 aylık var,daracık kot giymiş skinny üstüne de daracık bi tshirt,ama hiçbiri hamile için değil..bana sıkıntı bastı gördükçe onu..düşük bel giymiş göbek üstten çıkmış ama sorun şu ki,o bebek karnı göbek gibi olmuyo aşağılar da doluyo,bebek rahat etsin kuzum...
kebaba da baylır zaten....
Zmnı gldgnd işim vr drsn kynnnaolmz mı