09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Öğleden sonra gidicez maalesef sana dogum gunünde pipi hediye edebilirim ahahhahaha

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya kız olursaaaaaaaaaaaaa aynı anası gibi olur yandım deseneeeeeeeeeee

Anası gibi piremses olacak o zaman :) hamileliğim süresince sizinle görüşmeyeyim allan muhafaza size benzer fln :)

Anası gibi piremses olacak o zaman :) hamileliğim süresince sizinle görüşmeyeyim allan muhafaza size benzer fln :)

Sen piremses ol senden çıkan prenses olsunnnnn elmiiiiiiiiiiiiii yarın haberlerini bekliyukkk

Sen piremses ol senden çıkan prenses olsunnnnn elmiiiiiiiiiiiiii yarın haberlerini bekliyukkk

Yazarım balım, sana da iyi yolculuklar dilerim. Şimdiden dogum gunün kutlu olsun. Nice senelere ins

günaydın hanımlar işyerinden yorumu kapatmışlardı bu gün açıldı çok şükür

Son düzenleme:
günaydın herkese...
Günaydın genşler!

Bugünü salı zannediyordum cuma cıktı ne kadan da güzel değil mi
günaydın yewrumm...tatil yapınca hafta ortasında öyle sandın değil mi çakkkaaaallllll...
kaçta gidiceksin la doktora..bana hemen yaz w.upptan bak çok merak ediyorum ..:):)

şimdi biraz işim var ,çeko elmiş merak ederiniz diye yazayım dedim,akşam konuşamadık.Ata biraz huysuzdu,çok geç uyudu...

günaydın kızlar yarın ben yine işe geleceğim
madalyanız varsa takın bana yılın en çok çalışan, yılgın , enayi , Çilek-eş üyesi diye

neyse grip gibiyim biraz boğazlarım feci şiş kemiklerim ağrıyo
Q sen nasılsın iyi oldun mu geçen boğazların ağrıyordu ne yedin ne içtin.

elmi bugün cinsiyet öğrenme zamanı bence kız ama hemen yaz buraya merak ederim

evet yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sen de haftasonu izinli misin
günaydın herkese...

günaydın yewrumm...tatil yapınca hafta ortasında öyle sandın değil mi çakkkaaaallllll...
kaçta gidiceksin la doktora..bana hemen yaz w.upptan bak çok merak ediyorum ..:):)
Günaydın canımm memur cakallığı yasıyorum

Cıkar cıkmaz yazarım inşallah gösterir dimi q
şimdi biraz işim var ,çeko elmiş merak ederiniz diye yazayım dedim,akşam konuşamadık.Ata biraz huysuzdu,çok geç uyudu...
Olsun gec olsun güc olmasın

Yazarım canım cıkar cıkmaz ben de cok merak ediyorum

evetttt gerçi yarın misafirim geliyo ama olsun yabancı değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…