09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

geçmiş olsun babanıza dilerim iyileşir.

ben kaçıyorum hepinize iyi günler, tatili olanlara da iyi tatiller

durdun durdun duramadın di mi :):)

cnm tanıyan bilir beni espri yapmayı severim. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın tartışmayı sevmem ben.

işte tam da sorun burda işte;sizi "tanıyan "bilir,biz tanımıyoruz...onu demiştim ben de önce bir selam verip tanıtaydınız kendiniz sıkıntı olmazdı..neyse devam etmeye gerek yok..benim için sorun yok,ben şurda 2 muhabbet edip kafa dağıtıyorum arkadaşlarımla,polemik istese bdv ye giderim..

Cok gecmiş olsun ipek ama umudunuzu yitirmeyin, Rabbim yardım edecektir inş.

Duramadım la Kabak sana patladı

Cok gecmiş olsun ipek ama umudunuzu yitirmeyin, Rabbim yardım edecektir inş.

İnşallah elmy.
En azından kanser olmaz dedi. Böbrek için tabi de. Bu da önemli bir şey. Bu yaştan sonra babamı kemo alırken falan düşünemiyorum. Zaten bünyesi kaldırmaz. Anne babayı o şekilde görmek çok zormuş.

Yok biz almıyoruz

aaa o sıkıntı işte,cidden müfettiş falan gelse cezası büyük.tehdit edin patronu..:)

facede profilde de kapakta da var gülümsüyo maşallah sıpa çok şirin, dilerim yakın zamanda düzelir lohusalık hali filan da vardır hep üzülüyorum onun için
maşallahhh kuzuya,loğusalık zordur ,bebeğine sarılıp acısını hafifletecek yapacak bişey yok ne yazık ki..

yeni bir hayat topiğine şahsım adına hiç girmedim..buraya yenig elen arkadşlar da var hiç öyle davranmadık demek sorun bizde değil..
iyi günler size de..

ipekcim geçmiş olsun,ama ne olduğu belli olsun tedavisi var mutlaka..iyisini düşün,tedavi olup iyileşecek diye..

geçmiş olsun babanıza dilerim iyileşir.

ben kaçıyorum hepinize iyi günler, tatili olanlara da iyi tatiller
iyi tatiller sana da

Haksız mıyım

Kalkar inşallah her neyse

Kim kime ne diyo karıştı ya da ben işten dolayı çok bakamadım

İpek çok geçmiş olsun ben yeni duydum

Saol canım sen yoktun o zaman . az dertleştik burada da o zaman anlatmıştım.
Allah ne para ne pul, ne şan ne şöhret önce sağlık versin. Kaybedince kıymetini anlıyorsun.
Bir de gerçekten hiçbir şey ihmal edilmemesi lazım. Babam şimdi nasihat ediyor: bundan sonra dişiniz ağrısa hastaneye gidin diye..

Hanım ablanlar kim bilmiyorum ama kimse müneccim değil senin nick değiştiğini bilemezler
Ha seni tanısalar bile onlara yine selam vermen lazım bence
Kim kime ne diyosa da açık desin
Aaa cicişim yemeğe tuz attım yanlışlıkla ama bunlar beni yanlış anladı
Ah sorma kankişim ben aslında hepsini tanırdım da sert yaptılar vs.
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz

Ben sizin yerinizde olsam geyik topiği açar orda bol cicişli konuşurdum
Selam vermeden uuu yea diye
İstemeyen de sizin topiğe gelmezdi

Burda muhabbeti bölüp laf çakıyorsunuz hala
Ayıp oluyor

Allah esirgesin ya getirme aklına öyle seyleri, böbrek de zor elbette ama kanserden daha zor değil

Sizin yarın okulda gösteriniz yok mu Q?

gösteri yapmama kararı almıştık sene başında zaten..çocuklar küçük olduğu için strese giriyorlar,sıkıntı oluyor diye..sadece 5 yaş gurubu yıl sonu gösterisi yapacak..
bizimkiler bahçede parti yapıyorlar,yiyecek içeicek falan olacak,şarkı dans playaço ilüzyon gösterisi vsss....bildiğin çocuklar eğlenecek,daha mantıklı geldi bize böylesi..
ama ben 1 saat uğrarım ..10 da başlıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…