09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

pardonda kuralımı vardı her seferinde girizgahmı yapmak gerekiyo tövbeee yarabbim okuruz okumasınada siz tartıştınız sarmaya yer arıyosunuz heralde

hiç sarmaya yer aramıyorum tam tersi,arkadaşlarla muhabbet ediyoruz..dediğim gibi polemik istesem bdv ye giderdim..
ayrıca evet bizim topik için geldiğinizde girizgah yapmak,yani selam verme zorunluluğu var....genel saygı kuralıdır ki bu...

pardonda kuralımı vardı her seferinde girizgahmı yapmak gerekiyo tövbeee yarabbim okuruz okumasınada siz tartıştınız sarmaya yer arıyosunuz heralde

Evet nezaket kurallarında bu vardır
Bir yere girilince önce bi selam verilir
Ha sadece ikli konuşma mı istiyorsun o zaman kendi aranızda ( mesaj yolu ve / veya başka topik ) muhabbet edersiniz olur biter
Bir saattir nedir bu kanka kopalım mı şuracıkta, selam da vermek zorunda değiliz havası
Vermezsen verme, o zaman kendi tanındığın bi topikte muhabbet et
Pat muhabbetin ortasına salınıp ikili konuşmanın ne alemi var
Bu kadar uzatılacak mevzu değildi ama maşallahınız var hala devam..

Merhaba hoş geldiniz
Topik başlığını biliyorsanız arama kısmına en azından birkaç kelimesini aratabilirsiniz
Ben bazen öyle buluyorum

teşekkürler... oradan aratmıstım ama bulamadım.
herhalde aradıgım gibi bir bölüm yok, vakti zamanında kk da gezerken hülyalara dalmışım

teşekkür ederim...
kk cılar hızlı yanıt veriyor diye 1.agızdan sorayım demistim.
dediginiz gibi biraz degismis bazı bölümler... reelden yanıt bekleyecegim artık, napalım.

öyleyse ben kaçıyorum size iyi sohbetler hanımlar

anlamadığım iyi günler dediler ,iyi günler dedik hala aralarında muhabbete edevam,enteresan
ama en çok bu smileylerine bayıldım çok cool lar
ayrıca yeni bir hayat topiğinde berbermişsiniz zaten,bizimle sohbet etmek değil kendi aranızda muhabbetse maksat neden orda değil de burdasınız??

bir link atmıştım size görmediniz sanırım.:)

ne oluyor burada yahuu

bende yeni geldim buraya hiç garip bir karşılama görmedim
damdan düşer gibi sohbete de girilmez bi selam verirsin kendini tanıtırsın arkadaşlar da sohbete karışırsın
olay budur
şimdi durduk yere kargaşa niye çıkarıyorsunuz yeni arkadaşlar

pardon neyin uzatması çekirge hanım ne olduğunu bile şimdi öğrendim siz tartıştığınız insanlarla karıştırdınız ama okursanız anlarsınıız

ilk kez bi topikte geyik yapmıyoruz ama burası anlaşılan konu sahibinin kurallarına göre işliyo ben hiç uzatmadım tek bir lafa kırk tane laf söylediniz bakalım kaç şimdi kaç tane laf gelecek

ipek ben burdayım yarın

halbuki kızımın eline bayrak alıp bayram yerine gitmek isterdim

Off canım ya izin falan alsan birkaç saat en azından. Kızın yalnız kalmasın herkesin annesi babası vardır şimdi.
Benim de mucize canım ya. Dün çalışma bak denetlemeye geldiler de zarf atarlar diye tatil oldu. 10 yıldır bu iş yerindeyim 29 ekimde dahi saydırarak gelmişimdir. Yarın bana resmen kısa devre şurup gibi geldi..
senin kızın kreşe falan gidiyor mu?

sorun bizde değil yani çilek cim değil mi:):)
neyse bakalım ne cevaplar gelecek diye kışkırtılmayı da sevmedim...bence en güzel cevap cevapsızlık

ipek ben burdayım yarın

halbuki kızımın eline bayrak alıp bayram yerine gitmek isterdim

çekoyla ben de burdayız canım,belki ben 1 saat oğlumun okuluna uğrarım..umarım yani:)

Biriniz gidiyo biriniz geliyo
Aynı üslupla uuu cicişim benbunu yaptım geldim sne ne alemdesin diye devam ediyo
Burası sizin özel chat sayfanız mı ?
Yapmayın Allah aşkına üste çıkmak için kırk takla atmaya gerek yok

Ben olsam pardon selam vermeyi unutmuşum muhabbetinizi de böldüm kusura bakmayın der giderim
Aaa ben bunları ezelden tanıyodum da nick değiştim böyle karşıladılar vah vah gördün mü Pakize diye göz göre göre insan çekiştirilmez ki

Hadi hatayı da kabul etmiyosan al kankişini git
Ne diye hala aaa burda böyle bi kural mı var niye selam vereckmişiz diye bi sonra ki sorup duruyo ki
Nezaket kurallarından biridir selam ve herkes kendine yakışanı yapar

Bende ikili konuştum ama mesajla konuştum veya samimi olduğum arkadaşlarımın olduğu bi topikte konuşuyorum
Gidip milletin muhabbetine limon suyu sıkmıyorum

ah keşke o teftişçileri bize de yolla
yok canım benim kızım 2 yaşında geçen yıl küçüktü falan bu sene elinden tutup ilk defa bayram a götürmeyi çok isterdim
özeniyorum yaw ilk kez yaşamak istiyorum o duyguyu da milli bayramlarda çok duygusallaşıyorum ben

Bizde anlamadık ama arkadaşlar burayı pek bi sevdi
Başka mekanda konuşamıyoruz diyolar, burası boğazı görüyo demek

2 yaşında pek anlamaz aslında. En azında bu moral olsun sana
Ne biçim şey ya . valla anamdan bir kez daha doğsam öyle yapar böyle yapar memur olurdum.

kızlar ben çıkıyorum ,tatil olanlara iyi tatiller,çeko ,çilek yarın görüşürüziyi akşamlar..

2 yaşında pek anlamaz aslında. En azında bu moral olsun sana
Ne biçim şey ya . valla anamdan bir kez daha doğsam öyle yapar böyle yapar memur olurdum.

içim ferahladı ipek
anlar yaa bayrak alırım ben ona atatürk ü görünce bile anne bak atatürk diyor

neyse yapacak bişi yok annemler götürür belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…