09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

1. si o benimle arkadaşım arasında ki espridir.
2.burda kımse kımseyı zorla sokmaz bi topiğe fırça hele hiç atamaz.
3. sü tanımadığım kişi için değil iyi okursanız kendim içinde konuştum. atarı yapacaksa kendi yapar saygısızlık olarak görürse özürde dierim. :KK51:

1.si o zaman benden alıntı yaparak yazmayın arkadaşınıza cevabı.
2. sizi zorla tutan yok zaten
3.sü elmayra yerine konuşabilecek samimiyete sahibim de, ben saygılı ve kibar bir şekilde yazdım size..yani sizin yazdığınız gibi alaycı bir tutumla değil...[/QUOTE]

okuduklarınızda saygısız hadsiz ne var ? hoşuma gitti sizin ve arkadaşımın yazdıkları.bu kadar uztamaya gerek yok. :)) gebe siniz sanırım uzatmayım daha fazla:)

sayfalar birbirine girdi quartadan alıntı yapamadım :KK70: konuşursam söylerim de bebişin fotolarını ekledi kayboldu özlem halen morali bozuktur muhtemelen.

Sorma çek. Adamları öpücem:KK70:
Zaten kızımın gösterisi var. Babamı da görmeye giderim. Süper oldu valla bana.
Allah ne muradı varsa versin çalışma bakanlığının:KK9:
baban nasıl oldu ipek?

okuduklarınızda saygısız hadsiz ne var ? hoşuma gitti sizin ve arkadaşımın yazdıkları.bu kadar uztamaya gerek yok. :)) gebe siniz sanırım uzatmayım daha fazla:)

gebe olan ben değilim elmayra..
evet uzatmaya gerek yok,çekin dediği gibi belki smileylerinizden kaynaklı bir alay sözkonusu oldu..

sayfalar birbirine girdi quartadan alıntı yapamadım :KK70: konuşursam söylerim de bebişin fotolarını ekledi kayboldu özlem halen morali bozuktur muhtemelen.

albüm mü yaptı bakayım ben de ...
evet ya canım benim,babasını kaybetmiş,hem bebek sevinci hem abba özlemi karışmıştır şimdi onda..Allah evladınz uzun ömür versin..

Ana fikri çözmüşsün yine tebrikler :KK53:
Zehir gibiyim bilirsin :KK70:
1. si o benimle arkadaşım arasında ki espridir.
2.burda kımse kımseyı zorla sokmaz bi topiğe fırça hele hiç atamaz.
3. sü tanımadığım kişi için değil iyi okursanız kendim içinde konuştum. atarı yapacaksa kendi yapar saygısızlık olarak görürse özürde dierim. :KK51:

Kullandığınız smileyler rahatsız etti, selam sabah vermeden de tanımadığını bir insanın göğüsleri hakkında yaptığınız yorum tarafımdan da cevaplanmadı dikkat ettiyseniz. Neyi nasıl algıladığınız da sizinle ilgili
tam olarakikinciyi yap demek istedim :KK53: biz 6kardeşiz araki evin içinde bulasın :KK53::KK53:
Aferin bebişim e:KK70:
kesinlikle :KK70: giderli atarlı kaynana
Gelinlerin baş düşmanı :KK70:
Enee sen memır değil misin ne işin var işte:KK70:
Pislik yapma bee :KK70: calısıyoruz bir taraftan da

Gebe olan benim

yazdıma yazacagıma pişman oldum :KK19:

Allah askına krizantem bir dön bak yazdığına ya, bir muhabbet dönüyo dan dun dalıyosunuz, burdayımmm heyuuu lar fln. Bunu kaldırabilecek topiclerde var burası orası değil maalesef

baban nasıl oldu ipek?

evet uzatmaya gerek yok,çekin dediği gibi belki smileylerinizden kaynaklı bir alay sözkonusu oldu..

cnm tanıyan bilir beni espri yapmayı severim. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın tartışmayı sevmem ben.

albüm mü yaptı bakayım ben de ...
evet ya canım benim,babasını kaybetmiş,hem bebek sevinci hem abba özlemi karışmıştır şimdi onda..Allah evladınz uzun ömür versin..

facede profilde de kapakta da var gülümsüyo maşallah sıpa çok şirin, dilerim yakın zamanda düzelir lohusalık hali filan da vardır hep üzülüyorum onun için

kızlar ben yenir bir hayattan daha öncede sizinle cok sohbet etim eski kullanıcı ismim duygu.91 di ismimi sonradan değiştim hanım ablalar sizlere sesleniyorum sizi ben zaten daha önceden tanıyordum ondan böle direk giriş yaptım ama neyse bana biraz tepkiniz sert gibi geldi buraya yazarak sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın iyi günler diliyorum :KK31:

baban nasıl oldu ipek?

Aynı canım ya. Kandaki creatin değeri düşmüyor. Dün diyalize aldılar düşürüp biyopsi yapmak için.
Bugün gittim hastaneye biyopsi yapıldı.
Doktora dedim ne olabilir size: her şey olabilir pataloji sonucuna bakmak lazım dedi.
Ben: her şey derken kendimizi en kötüsüne yani kansere hazırlamamız mı lazım dedim.
Dr: yok yok kanser olamaz. 17-18 çeşit böbrek hastalığı var. Onlardan biridir.
Ben: geri dönüşümü olacak mı böbreğin.
Dr: onun için uğraşıyoruz. Pataloji sonucu çıksın konuşalım..

Çok zor ya. Hayatında en sevdiği şey yemek yemek olan babam hiçbir şey yiyemiyor. En sevdiği şey tıkınmaktı resmen. Dünden beri yasak su dahi içmesi.. Allah sağlık versin her şeyden önce herkese.

Zehir gibiyim bilirsin :KK70:

Kullandığınız smileyler rahatsız etti, selam sabah vermeden de tanımadığını bir insanın göğüsleri hakkında yaptığınız yorum tarafımdan da cevaplanmadı dikkat ettiyseniz. Neyi nasıl algıladığınız da sizinle ilgili

Aferin bebişim e:KK70:

Gelinlerin baş düşmanı :KK70:

Pislik yapma bee :KK70: calısıyoruz bir taraftan da

Gebe olan benim

Allah askına krizantem bir dön bak yazdığına ya, bir muhabbet dönüyo dan dun dalıyosunuz, burdayımmm heyuuu lar fln. Bunu kaldırabilecek topiclerde var burası orası değil maalesef

yazdıma yazıcama pişman oldum zaten iyi günler :KK19:

Aynı canım ya. Kandaki creatin değeri düşmüyor. Dün diyalize aldılar düşürüp biyopsi yapmak için.
Bugün gittim hastaneye biyopsi yapıldı.
Doktora dedim ne olabilir size: her şey olabilir pataloji sonucuna bakmak lazım dedi.
Ben: her şey derken kendimizi en kötüsüne yani kansere hazırlamamız mı lazım dedim.
Dr: yok yok kanser olamaz. 17-18 çeşit böbrek hastalığı var. Onlardan biridir.
Ben: geri dönüşümü olacak mı böbreğin.
Dr: onun için uğraşıyoruz. Pataloji sonucu çıksın konuşalım..

Çok zor ya. Hayatında en sevdiği şey yemek yemek olan babam hiçbir şey yiyemiyor. En sevdiği şey tıkınmaktı resmen. Dünden beri yasak su dahi içmesi.. Allah sağlık versin her şeyden önce herkese.

ipek ben bilmiyordum :KK50::KK50: rabbim şifa versin. bunu kaldırcak güç ersin. inşALLAH dua edicem..

Son düzenleme:
X