- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şaşırmıştım sana nasıl tatil diye hep cumartesi bi sen olurdun burda vs.
Gün gelecek bıkacaksın
Demedi deme
1. si o benimle arkadaşım arasında ki espridir.
2.burda kımse kımseyı zorla sokmaz bi topiğe fırça hele hiç atamaz.
3. sü tanımadığım kişi için değil iyi okursanız kendim içinde konuştum. atarı yapacaksa kendi yapar saygısızlık olarak görürse özürde dierim.
krizantem+ bak kızım ören
:18::18::18::18:selam kızlar muhabbet sohbet var dediler geldim. fırça yememeyi umud ederekden gününüz güzel olsun
Gün gelecek bıkacaksın
Demedi deme
baban nasıl oldu ipek?Sorma çek. Adamları öpücem
Zaten kızımın gösterisi var. Babamı da görmeye giderim. Süper oldu valla bana.
Allah ne muradı varsa versin çalışma bakanlığının
okuduklarınızda saygısız hadsiz ne var ? hoşuma gitti sizin ve arkadaşımın yazdıkları.bu kadar uztamaya gerek yok. :)) gebe siniz sanırım uzatmayım daha fazla:)
yazdıma yazacagıma pişman oldum
sayfalar birbirine girdi quartadan alıntı yapamadım konuşursam söylerim de bebişin fotolarını ekledi kayboldu özlem halen morali bozuktur muhtemelen.
özür dilerim tatlım kusura bakma zor durumda kalma. üzme kendini.
Zehir gibiyim bilirsinAna fikri çözmüşsün yine tebrikler
1. si o benimle arkadaşım arasında ki espridir.
2.burda kımse kımseyı zorla sokmaz bi topiğe fırça hele hiç atamaz.
3. sü tanımadığım kişi için değil iyi okursanız kendim içinde konuştum. atarı yapacaksa kendi yapar saygısızlık olarak görürse özürde dierim.
Aferin bebişim etam olarakikinciyi yap demek istedim biz 6kardeşiz araki evin içinde bulasın
Gelinlerin baş düşmanıkesinlikle giderli atarlı kaynana
Pislik yapma bee calısıyoruz bir taraftan daEnee sen memır değil misin ne işin var işte
okuduklarınızda saygısız hadsiz ne var ? hoşuma gitti sizin ve arkadaşımın yazdıkları.bu kadar uztamaya gerek yok. :)) gebe siniz sanırım uzatmayım daha fazla:)
yazdıma yazacagıma pişman oldum
baban nasıl oldu ipek?
gebe olan ben değilim elmayra..
evet uzatmaya gerek yok,çekin dediği gibi belki smileylerinizden kaynaklı bir alay sözkonusu oldu..
çeko,ipek siz mesai alıyor musunuz tatil günlerinde gelince ?
çok şükür biz alıyoruz,yoksa gelmem ki zaten...
albüm mü yaptı bakayım ben de ...
evet ya canım benim,babasını kaybetmiş,hem bebek sevinci hem abba özlemi karışmıştır şimdi onda..Allah evladınz uzun ömür versin..
baban nasıl oldu ipek?
gebe olan ben değilim elmayra..
evet uzatmaya gerek yok,çekin dediği gibi belki smileylerinizden kaynaklı bir alay sözkonusu oldu..
Zehir gibiyim bilirsin
Kullandığınız smileyler rahatsız etti, selam sabah vermeden de tanımadığını bir insanın göğüsleri hakkında yaptığınız yorum tarafımdan da cevaplanmadı dikkat ettiyseniz. Neyi nasıl algıladığınız da sizinle ilgili
Aferin bebişim e
Gelinlerin baş düşmanı
Pislik yapma bee calısıyoruz bir taraftan da
Gebe olan benim
Allah askına krizantem bir dön bak yazdığına ya, bir muhabbet dönüyo dan dun dalıyosunuz, burdayımmm heyuuu lar fln. Bunu kaldırabilecek topiclerde var burası orası değil maalesef
Aynı canım ya. Kandaki creatin değeri düşmüyor. Dün diyalize aldılar düşürüp biyopsi yapmak için.
Bugün gittim hastaneye biyopsi yapıldı.
Doktora dedim ne olabilir size: her şey olabilir pataloji sonucuna bakmak lazım dedi.
Ben: her şey derken kendimizi en kötüsüne yani kansere hazırlamamız mı lazım dedim.
Dr: yok yok kanser olamaz. 17-18 çeşit böbrek hastalığı var. Onlardan biridir.
Ben: geri dönüşümü olacak mı böbreğin.
Dr: onun için uğraşıyoruz. Pataloji sonucu çıksın konuşalım..
Çok zor ya. Hayatında en sevdiği şey yemek yemek olan babam hiçbir şey yiyemiyor. En sevdiği şey tıkınmaktı resmen. Dünden beri yasak su dahi içmesi.. Allah sağlık versin her şeyden önce herkese.
yazdıma yazıcama pişman oldum zaten iyi günler