- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Hanım ablanlar kim bilmiyorum ama kimse müneccim değil senin nick değiştiğini bilemezler
Ha seni tanısalar bile onlara yine selam vermen lazım bence
Kim kime ne diyosa da açık desin
Aaa cicişim yemeğe tuz attım yanlışlıkla ama bunlar beni yanlış anladı
Ah sorma kankişim ben aslında hepsini tanırdım da sert yaptılar vs.
Hala aynı şeyi yapıyorsunuz
Ben sizin yerinizde olsam geyik topiği açar orda bol cicişli konuşurdum
Selam vermeden uuu yea diye
İstemeyen de sizin topiğe gelmezdi
Burda muhabbeti bölüp laf çakıyorsunuz hala
Ayıp oluyor
ahahahahahah memelerim lazımmmm patlar matlar süt dolu bidon ahahaha
Gün gelir
Ous bi yere gitse de kız kıza takılsam diye bakar bu duygusal Asmu
Şimdi hasret olayı drama döndürüyo demek
yani bence de
şimdi tabi biz daha kavuşmadığımızdan dibimizde istiyoruz amaa
onlar artık senin değil,oğlanın
gösteri yapmama kararı almıştık sene başında zaten..çocuklar küçük olduğu için strese giriyorlar,sıkıntı oluyor diye..sadece 5 yaş gurubu yıl sonu gösterisi yapacak..
bizimkiler bahçede parti yapıyorlar,yiyecek içeicek falan olacak,şarkı dans playaço ilüzyon gösterisi vsss....bildiğin çocuklar eğlenecek,daha mantıklı geldi bize böylesi..
ama ben 1 saat uğrarım ..10 da başlıcak..
Oğlumu yee
Kardeşim geldi öpüyorum sizi simdidennn
Oğlumu yee
yerim tabisiii...Oğlumu yee
denk gelmiş ne güzel işte tatil olayı..Bizimkiler yapacakmış bir şey. Keşke yapmasalardı haketten stres oluyor çocuklar. Ben de son zamanlarda çok izin aldım gün için de yarın alamazdım normalde. Tatil mi diye sordum da belli değil ama senin baban hasta gelme demişlerdi. Ben de içimde la kızım bak gelme diyorlar git işte kızın gösterisine sonra hastaneye dedim de sonra içim rahat etmedi. Neyse tatil oldu. Bizim de Pepe ve Gardfield gelecekmiş.
iyi akşamlar...ben gidiyorum. özleyin beni
iyi tatiller iyi akşamlar herkesciklere
ben oğlan oalcak diyorum sadece belli değil daha :) cumaya belli olacak ..Cinsiyeti belli mi
gel hadi bekliyorumm bebiş
nber tatlım
doydum geldimsende bebiş yokmu kuzu boyna forumdasın kocaya zati baktığın yokta
geç kaldınız arkadaşlarınız ziyaretçi durumundalar şu andaartık başka topike görüşürsünüz..
selam
muhabbetinizi bölüyorum ancak kk mudavimleri burda oldugu icin soru sormaya gelmistim
bir ara yurtdısından olanların takıldıgı bölümler vardı, ara ara bulamadım.
ingilterede yasayanlara bir iki meraklı sorularım icin onları arıyorum da... :26:
bi zahmet geçmişi okursanız anlarsınız sanıyorum,zira siz de aynı şeyi yaparak selamsız sabahsız,muhabbeti bölerek kendi aranızda geyik yapıyorsunuz..anaaaaa niyeki neoldu onlara :26:
merhaba hoşgeldiniz,tam da üslup sorunu yaşarken sizin yazınız ilaç gibi geldi vallahi..düzgünce giriş yapıp kibarca yazdığınız için teşekkür ederiz..:)selam
muhabbetinizi bölüyorum ancak kk mudavimleri burda oldugu icin soru sormaya gelmistim
ingilterede yasayanlara bir iki meraklı sorularım icin onları arıyorum da... :26:
selam
bi zahmet geçmişi okursanız anlarsınız sanıyorum,zira siz de aynı şeyi yaparak selamsız sabahsız,muhabbeti bölerek kendi aranızda geyik yapıyorsunuz..
merhaba hoşgeldiniz,tam da üslup sorunu yaşarken sizin yazınız ilaç gibi geldi vallahi..düzgünce giriş yapıp kibarca yazdığınız için teşekkür ederiz..:)
anasayfa değişmiş sanırım yeni bölümler eklenmiş,sanırım o yüzden bulamadınız..bend e sabah baktım da...
pardonda kuralımı vardı her seferinde girizgahmı yapmak gerekiyo tövbeee yarabbimokuruz okumasınada siz tartıştınız sarmaya yer arıyosunuz heralde