09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

vallahi kim kimdir,nasıl hitaptır bilemedim ben mi anlamadım,benden habersiz yeni kankalar mı var acaba :26:

yok be isyan hanımağa olan elmiş benim ne haddime o varken hahahhahah:KK60:ama o gebe olunca kafa göz dalıyor direkt o yüzden o yzamaadan ben yazayım dedim...:)

Lan ne hanımağalığımı gördün ahahahahahah

ahahahahahhahah yardım alırım kızım ben de ahahahhaha cok büyük değiller 80 beden işte yüze kadar yolu var .D

Laaan midik mi yarıstırıcaz :KK70:

Bos ver ya ona söliceme kendim yaparım ağırları yerleştirdi zaten

Simdiki hali süper de sonradan nanay o zaman :KK70:

ayy benimkiler ceviz gibiydi şimdi pek güzelleştiler hep böle kalsa olmazmııı :KK53::KK53::KK53:

geldiğinizde önce bir merhaba diyerek kendinizi tanıtsaydınız böyle hissetmezdiniz sanırım??ilk defa geldiniz topiğe sanırım?
diğer yeni gelen ark. için geçerli tabi ki size özel değil.:)

krizantem+ bak kızım ören :KK1:
:18::18::18::18:selam kızlar muhabbet sohbet var dediler geldim. fırça yememeyi umud ederekden gününüz güzel olsun:KK37:

Lan ne hanımağalığımı gördün ahahahahahah

hahahha severken bile dövüyosun bebişim sen bu ara hahahhaha:KK22:

Kankalıklarını burda devam ettiryolar :d

iyi de bi selam vermek bu kadar zor mu? daha önce de sorun oldu bu biliyorsun..zaten en sevmediğim şey,sanal bile olsa ilk karşılaştığım insanın kanka gibi yazması,karılı kızlı böyle değişik ağızla yazması..bana olmasa da size yapılanı da kendime adlederim bebişim bu arada :KK34:

:18::18::18::18:selam kızlar muhabbet sohbet var dediler geldim. fırça yememeyi umud ederekden gününüz güzel olsun:KK37:
Mesela bunun adı dalga gecerek yazmaktır. Normal de ben terslerim ama yapmıcam bu sefer
hahahha severken bile dövüyosun bebişim sen bu ara hahahhaha:KK22:
iyi de bi selam vermek bu kadar zor mu? daha önce de sorun oldu bu biliyorsun..zaten en sevmediğim şey,sanal bile olsa ilk karşılaştığım insanın kanka gibi yazması,karılı kızlı böyle değişik ağızla yazması..bana olmasa da size yapılanı da kendime adlederim bebişim bu arada :KK34:
Bence de katılıyorum sana ama atar yapmıcam bu sefer :KK70:

ayy benimkiler ceviz gibiydi şimdi pek güzelleştiler hep böle kalsa olmazmııı :KK53::KK53::KK53:
kalmıyorlar ne yazık ki ben de çok heveslenmiştim hatta yok canım eski boyuta dönemezler demiştim ama eskisi gibiler:)

iyim bende hamdolsun :KK31: ufaklıklar nasıl
"lar" kim asmu???? benim bi tane oğlum var çok şükür,başka da düşünmüyorum..:KK14:

ne demek istediniz anlamadım;"krizantem+ bak kızım ören" nedir??
önce selam verip sohbete başlarsanız kimseden fırça yemezsiniz;ama direkt tanımadığınız birirnin memeleri hakkında yorum yaparak gelirseniz yersiniz..
üstelik tam da fırça bile değil,elmişin yerinde olsam atarlanırdım,neyseee....

Merhaba, hoş geldiniz
Biz dünyalılar böyle iletişim kurmaya başlıyoruz
:13: her zamanki gibi benim 10 cümlemi tek cümlede yazıvermişsin :KK1:

Mesela bunun adı dalga gecerek yazmaktır. Normal de ben terslerim ama yapmıcam bu sefer

Bence de katılıyorum sana ama atar yapmıcam bu sefer :KK70:

ben atarlandım kuzum sen gebesin ya,sana zarar..

kalmıyorlar ne yazık ki ben de çok heveslenmiştim hatta yok canım eski boyuta dönemezler demiştim ama eskisi gibiler:)

"lar" kim asmu???? benim bi tane oğlum var çok şükür,başka da düşünmüyorum..:KK14:

ne demek istediniz anlamadım;"krizantem+ bak kızım ören" nedir??
önce selam verip sohbete başlarsanız kimseden fırça yemezsiniz;ama direkt tanımadığınız birirnin memeleri hakkında yorum yaparak gelirseniz yersiniz..
üstelik tam da fırça bile değil,elmişin yerinde olsam atarlanırdım,neyseee....

yaaa kalsınlarrr ama böle pek güzelllerrr yaaaa :KK1::KK1:

X