- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok be isyan hanımağa olan elmiş benim ne haddime o varken hahahhahahama o gebe olunca kafa göz dalıyor direkt o yüzden o yzamaadan ben yazayım dedim...:)
vallahi kim kimdir,nasıl hitaptır bilemedim ben mi anlamadım,benden habersiz yeni kankalar mı var acaba :26:
ahahahahahhahah yardım alırım kızım ben de ahahahhaha cok büyük değiller 80 beden işte yüze kadar yolu var .D
Laaan midik mi yarıstırıcaz
Bos ver ya ona söliceme kendim yaparım ağırları yerleştirdi zaten
Simdiki hali süper de sonradan nanay o zaman
iyim bende hamdolsun ufaklıklar nasıliyiyiym asmu sen nasılsın canım?
seboş= sebatiye
z:
Pişman mı oldun
goverment office ne var bee kimse görmüyo
geldiğinizde önce bir merhaba diyerek kendinizi tanıtsaydınız böyle hissetmezdiniz sanırım??ilk defa geldiniz topiğe sanırım?
diğer yeni gelen ark. için geçerli tabi ki size özel değil.:)
Lan ne hanımağalığımı gördün ahahahahahah
Kankalıklarını burda devam ettiryolar :d
pişman olmadımda. başka bişi isteseydim kabul olsaydı sende bunu isterdin
a
krizantem+ bak kızım ören
:18::18::18::18:selam kızlar muhabbet sohbet var dediler geldim. fırça yememeyi umud ederekden gününüz güzel olsun
dur emzirsinde kesin ce görsün bide kız bide kilo verdinmi kaldımı kasana 2 kese.. istinhad duvarı bile koysan durmuyo bacım. spor lazım
Mesela bunun adı dalga gecerek yazmaktır. Normal de ben terslerim ama yapmıcam bu seferkrizantem+ bak kızım ören
:18::18::18::18:selam kızlar muhabbet sohbet var dediler geldim. fırça yememeyi umud ederekden gününüz güzel olsun
Bence de katılıyorum sana ama atar yapmıcam bu seferhahahha severken bile dövüyosun bebişim sen bu ara hahahhaha
iyi de bi selam vermek bu kadar zor mu? daha önce de sorun oldu bu biliyorsun..zaten en sevmediğim şey,sanal bile olsa ilk karşılaştığım insanın kanka gibi yazması,karılı kızlı böyle değişik ağızla yazması..bana olmasa da size yapılanı da kendime adlederim bebişim bu arada
kalmıyorlar ne yazık ki ben de çok heveslenmiştim hatta yok canım eski boyuta dönemezler demiştim ama eskisi gibiler:)ayy benimkiler ceviz gibiydi şimdi pek güzelleştiler hep böle kalsa olmazmııı
"lar" kim asmu???? benim bi tane oğlum var çok şükür,başka da düşünmüyorum..iyim bende hamdolsun ufaklıklar nasıl
krizantem+ bak kızım ören
Merhaba, hoş geldiniz
Biz dünyalılar böyle iletişim kurmaya başlıyoruz
:13: her zamanki gibi benim 10 cümlemi tek cümlede yazıvermişsinMerhaba, hoş geldiniz
Biz dünyalılar böyle iletişim kurmaya başlıyoruz
Mesela bunun adı dalga gecerek yazmaktır. Normal de ben terslerim ama yapmıcam bu sefer
Bence de katılıyorum sana ama atar yapmıcam bu sefer
kalmıyorlar ne yazık ki ben de çok heveslenmiştim hatta yok canım eski boyuta dönemezler demiştim ama eskisi gibiler:)
"lar" kim asmu???? benim bi tane oğlum var çok şükür,başka da düşünmüyorum..
ne demek istediniz anlamadım;"krizantem+ bak kızım ören" nedir??
önce selam verip sohbete başlarsanız kimseden fırça yemezsiniz;ama direkt tanımadığınız birirnin memeleri hakkında yorum yaparak gelirseniz yersiniz..
üstelik tam da fırça bile değil,elmişin yerinde olsam atarlanırdım,neyseee....
İkinci cocuğu yap demek istemişlar" kim asmu???? benim bi tane oğlum var çok şükür,başka da düşünmüyorum..
:13: her zamanki gibi benim 10 cümlemi tek cümlede yazıvermişsin
ben atarlandım kuzum sen gebesin ya,sana zarar..
yaaa kalsınlarrr ama böle pek güzelllerrr yaaaa
onu demesin diye,düşünmüyorum 2. diye ilave yaptımİkinci cocuğu yap demek istemiş
Sinir bende gaz yapıyor