09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahada benim hatun gelmişş :KK23::KK23: seni düşünüyordum bebeemmm ne olsunn :KK19:

ciddenmi:KK53: şu hayatta kimse beni düşünmedi sen düşündün öylemi çok duygulandım:KK52: nbr çingan arkadaşım nasılsın:KK31: bugün bende çok sıkılıyorum hava mis gibi ama ben evde pinekliyorum kendimi nerelerden atsam:KK25:

goverment office :KK70: ne var bee kimse görmüyo :KK70:

Kazulet gibi karısın :KK70: ben duygusalımm :KK70:

O yarın calısıyo nöbet ona denk gelmiş fabrikada, aman o elli saatte yapana kada rben kendim yaparım

ok tşk :KK70:
kimse görmez tabi bütün gün oturuyorsun,ayağa kalkmıyosun ki..kalk da hareket et azıcık..:KK51:
ben ve kazulet :63:
mantık hatası error veriyor elmişim hala öğrenemedin sen şu işi...o 50 saatte yapana kadar ben 10 dk da yaparım olmasın işte.bırak 50 saatte yapsın sana ne???

kimse görmez tabi bütün gün oturuyorsun,ayağa kalkmıyosun ki..kalk da hareket et azıcık..:KK51:
ben ve kazulet :63:
mantık hatası error veriyor elmişim hala öğrenemedin sen şu işi...o 50 saatte yapana kadar ben 10 dk da yaparım olmasın işte.bırak 50 saatte yapsın sana ne???

Yoo benim terasım var arada cıkıp yürüyorum orda sizin gibi maraba mıyım ben :KK1:
Ahh ahhhh her işimi kendim yaparımcılardanım bennn o işten gelene kadar ben eşşek kadar evi yerleştiririm haftasonunu mu beklicem

Ay göbeğime kadar değer mi q :KK43: sonra hic toparlanamayacaklar mı :KK43:
hahahhaha belli olmaz o işnereye kadar değer,banyoda omzuna atıp altını yıkarsın artık hahahhahhahha
normalde benim küçük olduğu için,emzirme bitince eski haline dönüyor.ama normalde büyükse mesela ablam gibi,eski haline gelince sarkmış oluyor...
git sonra toplattır bebğim sen de..:KK14:

Yoo benim terasım var arada cıkıp yürüyorum orda sizin gibi maraba mıyım ben :KK1:
Ahh ahhhh her işimi kendim yaparımcılardanım bennn o işten gelene kadar ben eşşek kadar evi yerleştiririm haftasonunu mu beklicem

vvaayyyy senin terasın varsa beniğm kocaman çiçeklerle dolu bahçem var laannn...
aman öyle ol,sonra dilin bi karış dışarda salyan aka aka uyur kalırsın koltukta:63:

ciddenmi:KK53: şu hayatta kimse beni düşünmedi sen düşündün öylemi çok duygulandım:KK52: nbr çingan arkadaşım nasılsın:KK31: bugün bende çok sıkılıyorum hava mis gibi ama ben evde pinekliyorum kendimi nerelerden atsam:KK25:

atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız adımı çingan koydun beee:KK51::KK51::KK51:

geldiğinizde önce bir merhaba diyerek kendinizi tanıtsaydınız böyle hissetmezdiniz sanırım??ilk defa geldiniz topiğe sanırım?
diğer yeni gelen ark. için geçerli tabi ki size özel değil.:)

ayyy heyecana kapıldım sohbeti görünce :KK17: slm verdim kimse yokmuu dedim ama

Son düzenleme:
hahahhaha belli olmaz o işnereye kadar değer,banyoda omzuna atıp altını yıkarsın artık hahahhahhahha
normalde benim küçük olduğu için,emzirme bitince eski haline dönüyor.ama normalde büyükse mesela ablam gibi,eski haline gelince sarkmış oluyor...
git sonra toplattır bebğim sen de..:KK14:

ahahahahahhahah yardım alırım kızım ben de ahahahhaha cok büyük değiller 80 beden işte yüze kadar yolu var .D

vvaayyyy senin terasın varsa beniğm kocaman çiçeklerle dolu bahçem var laannn...
aman öyle ol,sonra dilin bi karış dışarda salyan aka aka uyur kalırsın koltukta:63:

Laaan midik mi yarıstırıcaz :KK70:

Bos ver ya ona söliceme kendim yaparım ağırları yerleştirdi zaten

Emzirmeden sonra sarkar bebişim. Şimdi içi süt dolacak dim dik olacak.

Simdiki hali süper de sonradan nanay o zaman :KK70:

geldiğinizde önce bir merhaba diyerek kendinizi tanıtsaydınız böyle hissetmezdiniz sanırım??ilk defa geldiniz topiğe sanırım?
diğer yeni gelen ark. için geçerli tabi ki size özel değil.:)

hemen kendini belli et hanım ağaaaa :KK53::KK53:

X