09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

seboş hala akıllanmamış mı yahu?? geçen defa o kadar laf ettik ,lafı gelince laf sokuşturduk,yine de giderken eyvallah diyememiş mi yuh olsun...
tövbe de manyak,böyle şeyle şaka yapma hassasım zira bu ara :KK22:
Gelirim diye düşündü ya da bizi iplemiyo hic ahahahah

Tmm susuyorummm :KK70:

kutusunda bakalımm ne çıkcakkk..pipilimi pipisizmi...
ama pipisini saklamazdı oğlan olsaydıı...kız bu bencede...:KK12::KK12:
senden önce ben öğrenicemm sanırım..haftaya kontrol varrrr elmiiii ilk defa insan şeklini görcemm benim mercimeğinnn :KK52::KK52:
Bu cuma öğrenicem inş, gecen sefer göstermedi. İnsan hali cok garip oluyo ya ben ağlamaktan ekrana bakamamıştım :KK70:
niye 2 aydır sürmüyodun ki,uyumaktan vakit mi bulamadın hahahhaha
ev nasıl yerleşebildin mi?
Lan! Dalga gecme cok üseniyordum valla ojesiz günüm gecmezdi ama iyi oldu biraz hava aldı tırnaklarım

Evi mok götürüyo afedersin :KK1: Yarın yavastanyavastan yerleşirim

Siz kimsiniz :KK70:

evet:KK20::KK20: iyi bir anne olursa şirinleri görebilirsin :KK53::KK53::KK53:

ben serçe parmagımdan başka parmagıma hiç oje sürmedim :111: ben ne yapayım :111:
ama düğünde frenç yapıcam :KK53:

q abla nasılsın :KK16::KK16:

......

ya bu seboş dediğiniz hangi nikli üye bilemedim :44::44:

edit: sebahat die biri vardı omu :44::44:

bu arada çek nerde :KK53:

asmu valla catlamak üzereyim etegimin üst düğmesini actım bebişim :KK70: elimin de tersindesin :KK70:

selamlar, nemişin oğluşunu gördünüz mü pek bi tatlı nazar değmesin :KK16::KK16: elmayranın da bence oğlu olacak. erkek gibi hatunun erkek oğlu olur :KK33:

q abla nasılsın :KK16::KK16:

ya bu seboş dediğiniz hangi nikli üye bilemedim :44::44:

iyiyiym asmu sen nasılsın canım?
seboş= sebatiye

Gelirim diye düşündü ya da bizi iplemiyo hic ahahahah

Tmm susuyorummm :KK70:

Bu cuma öğrenicem inş, gecen sefer göstermedi. İnsan hali cok garip oluyo ya ben ağlamaktan ekrana bakamamıştım :KK70:

Lan! Dalga gecme cok üseniyordum valla ojesiz günüm gecmezdi ama iyi oldu biraz hava aldı tırnaklarım

Evi mok götürüyo afedersin :KK1: Yarın yavastanyavastan yerleşirim

Siz kimsiniz :KK70:
bence eserekli seboş,aniden aklına geliyor,ötesini berisini düşünmeden hoopppp...susma laannnn.....arkadaşlıktan çıkarıyorum valla kimse kusura bakmasın..:63:
ben ağlamadım lan hiç ulytrasonda falan..ben mi duygusuzum siz mi çok duygusal anlamadım ki:)
herif yerleştirsin bi zahmet sen direktif verirsin şahane olur:KK14:

ohaaaa yaa :KK9::KK9: orası resmi bir müesese :KK53:
goverment office :KK70: ne var bee kimse görmüyo :KK70:
bence eserekli seboş,aniden aklına geliyor,ötesini berisini düşünmeden hoopppp...susma laannnn.....arkadaşlıktan çıkarıyorum valla kimse kusura bakmasın..:63:
ben ağlamadım lan hiç ulytrasonda falan..ben mi duygusuzum siz mi çok duygusal anlamadım ki:)
herif yerleştirsin bi zahmet sen direktif verirsin şahane olur:KK14:
Cıkar balım

Kazulet gibi karısın :KK70: ben duygusalımm :KK70:

O yarın calısıyo nöbet ona denk gelmiş fabrikada, aman o elli saatte yapana kada rben kendim yaparım
Sizi enterese etmez :21::KK1:
ok tşk :KK70:

selamlar, nemişin oğluşunu gördünüz mü pek bi tatlı nazar değmesin :KK16::KK16: elmayranın da bence oğlu olacak. erkek gibi hatunun erkek oğlu olur :KK33:

maşallah yok ben görmedim valla..konuşrusanız çok selam söyleyin lütfen..

Annem dedi ki kızım tatlı tatlı git, yüzün eskimesin :21::KK1::KK3:
annenin aburcubur konusunda da sözünü dinlesen iyi olacak sanırım çeko:KK20:

KAfam kadar oldu :KK43: cok büyüdüler ama sarkmadılar allahtan :KK70:

hahahahha ya elmiş saf mısın sen kuzum,daha sarkar mı onlar hahahhahha
hele bi doğum yaklaşsın,sonra emsin oğlun da sen o zaman gör sarkmayı...16.haftada sarkmadı diyor ya :KK60: hiç güleceğim yoktu:KK60:

hahahahha ya elmiş saf mısın sen kuzum,daha sarkar mı onlar hahahhahha
hele bi doğum yaklaşsın,sonra emsin oğlun da sen o zaman gör sarkmayı...16.haftada sarkmadı diyor ya :KK60: hiç güleceğim yoktu:KK60:

Ay göbeğime kadar değer mi q :KK43: sonra hic toparlanamayacaklar mı :KK43:

X