Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirim diye düşündü ya da bizi iplemiyo hic ahahahahseboş hala akıllanmamış mı yahu?? geçen defa o kadar laf ettik ,lafı gelince laf sokuşturduk,yine de giderken eyvallah diyememiş mi yuh olsun...
tövbe de manyak,böyle şeyle şaka yapma hassasım zira bu ara
Bu cuma öğrenicem inş, gecen sefer göstermedi. İnsan hali cok garip oluyo ya ben ağlamaktan ekrana bakamamıştımkutusunda bakalımm ne çıkcakkk..pipilimi pipisizmi...
ama pipisini saklamazdı oğlan olsaydıı...kız bu bencede...
senden önce ben öğrenicemm sanırım..haftaya kontrol varrrr elmiiii ilk defa insan şeklini görcemm benim mercimeğinnn
Lan! Dalga gecme cok üseniyordum valla ojesiz günüm gecmezdi ama iyi oldu biraz hava aldı tırnaklarımniye 2 aydır sürmüyodun ki,uyumaktan vakit mi bulamadın hahahhaha
ev nasıl yerleşebildin mi?
Geldim ki ben
Geldim ki ben
Geldim ki ben
evet iyi bir anne olursa şirinleri görebilirsin
ben serçe parmagımdan başka parmagıma hiç oje sürmedim :111: ben ne yapayım :111:
ama düğünde frenç yapıcam
q abla nasılsın
......
ya bu seboş dediğiniz hangi nikli üye bilemedim :44::44:
edit: sebahat die biri vardı omu :44::44:
bu arada çek nerde
ahuuuuuuuuuuuuuuuu kimseee yokmuuuuuuuuuuuu
Bence bnmki top olacak
asmu valla catlamak üzereyim etegimin üst düğmesini actım bebişim elimin de tersindesin
q abla nasılsın
ya bu seboş dediğiniz hangi nikli üye bilemedim :44::44:
bence eserekli seboş,aniden aklına geliyor,ötesini berisini düşünmeden hoopppp...susma laannnn.....arkadaşlıktan çıkarıyorum valla kimse kusura bakmasın..Gelirim diye düşündü ya da bizi iplemiyo hic ahahahah
Tmm susuyorummm
Bu cuma öğrenicem inş, gecen sefer göstermedi. İnsan hali cok garip oluyo ya ben ağlamaktan ekrana bakamamıştım
Lan! Dalga gecme cok üseniyordum valla ojesiz günüm gecmezdi ama iyi oldu biraz hava aldı tırnaklarım
Evi mok götürüyo afedersin Yarın yavastanyavastan yerleşirim
Siz kimsiniz
Siz kimsiniz
başka bişi isteyseymişim olacakmış
hoşgeldin çeko özledik seni valla..
kimi arıyodunuz hanımefendi buyrun ben yardımcı olayım
selamlar, nemişin oğluşunu gördünüz mü pek bi tatlı nazar değmesin elmayranın da bence oğlu olacak. erkek gibi hatunun erkek oğlu olur
Senin memlükler büyüdü mü
asmu valla catlamak üzereyim etegimin üst düğmesini actım bebişim elimin de tersindesin
goverment office ne var bee kimse görmüyoohaaaa yaa orası resmi bir müesese
Cıkar balımbence eserekli seboş,aniden aklına geliyor,ötesini berisini düşünmeden hoopppp...susma laannnn.....arkadaşlıktan çıkarıyorum valla kimse kusura bakmasın..
ben ağlamadım lan hiç ulytrasonda falan..ben mi duygusuzum siz mi çok duygusal anlamadım ki:)
herif yerleştirsin bi zahmet sen direktif verirsin şahane olur
ok tşkSizi enterese etmez
selamlar, nemişin oğluşunu gördünüz mü pek bi tatlı nazar değmesin elmayranın da bence oğlu olacak. erkek gibi hatunun erkek oğlu olur
annenin aburcubur konusunda da sözünü dinlesen iyi olacak sanırım çekoAnnem dedi ki kızım tatlı tatlı git, yüzün eskimesin
KAfam kadar oldu cok büyüdüler ama sarkmadılar allahtan
tekme atıyomuuu
can sıkıntısından kendimi nerelere atcamı bilemedim yahu
hahahahha ya elmiş saf mısın sen kuzum,daha sarkar mı onlar hahahhahha
hele bi doğum yaklaşsın,sonra emsin oğlun da sen o zaman gör sarkmayı...16.haftada sarkmadı diyor ya hiç güleceğim yoktu