09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Elmy hadi hayirlisi beni de ablam bicakla makasin ustune oturttu bicagi secmisim ama o isin dalgasi tabii ki saglikli sihatli olsunda :) burda aslinda 4 ay dolmadan soylemiyorlar o yuzden bugun ogrenecegimi sanmiyorum ama bakalim :))

Ya ya sorma ama oyle bi kuma ki bende severim kendisini iyi bakiyo herifime yoklugumda hahah

Kizlar hepinize gunaydinlar bu arada ♡ Ben kahvalti yapayim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cinsiyeti belli oldu mu? Rüyana giriyor ha :)
Ben 15. haftada zorunlu öğrenmiştim, doktor 16. haftadan önce söylemem diyordu ama sinemada düşünce korkudan ultrasona girmek istedim o ara söylemişti...

evet zaman herşeyin ilacı derler inşallah hallolur

yeni evmi aldınız hayırlı olsun yeni ev yeni yeni hayat tatlı heycan çok sevindim
Ev almadık ama yeni evimize gecicez, faizler düşsün o da olacak inş, cok teşekkür ederim
Saol cnm inşallah öyle olur bu sefer

Lan! Nasıl işlevsel değil Baya baya ahahahahha anlattırma bana simdi
Bebek pipisi görüyorum oğlum adam değil
Öyle tabi canım Allah ikimiz icin de hayırlısını versin yalnız benimki kız istiyomuş, ağlayacaktı nerdeyse sanki icimdekini değiştirebilirmişim gibi
Cinsiyeti belli oldu mu? Rüyana giriyor ha :)
Ben 15. haftada zorunlu öğrenmiştim, doktor 16. haftadan önce söylemem diyordu ama sinemada düşünce korkudan ultrasona girmek istedim o ara söylemişti...
Olmadı henüz, olmayan pipi rüyama giriyo valla cocuğuuuum diye söylemiyorum cok yakışıklıydı

Ben de zor tutuyorum kendimi doktora gitmemek icin ama bir hafta daha dişimi sıkmam lazım

hahahhaha anlatsana elmiş nolluurrr
bekle bekle haftaya gider öğrenirsin inşallah,gitmeden çikolata falan ye de hareketlensin biraz..:)
yakışıklı şöyle esmer yağız bir delikanlı doğur elmişim,hatta adını da yağız koyarsın,çok güzel isimdir.

Amin canım sağol..
Ne yaşandı bilm,iyorum ama anne yüreği her zaman affedici olur,düzelir ama aranız,sen yine gönlünü alırsın anneciğinin..

Maşallah kıcaman olmuş oğlandı demi öyle haturlıyorum sanki..
Bende iyiyim işte,maalesef kaybettik,rahatsızlığı vardı zaten,yinede beklenmeyen bir kayıpoldu..

Hangisini okutursan olurmuş,şart değilmiş 40 mevlütü olacak diye..

Hayırlısıyla olsun, sağlığı daim olsun....
Hamilelikte libido tavan mı yapıyomuş hiç haberim yoktu

Anlatamam cocuuuma ayıp olur ahahahahhaha anneler ayıplı seyler konuşmaz
Kıvanc doğurmak istiyorum ben pcye onun resmini koydum
Haklısın abla, biraz zaman gecsin hallederim herseyi

Allah rahmet eylesin, meaknı cennet olsun ablam, her kayıp erkendir hastalık bile olsa...

Evet evin bodur erkeği, bodur ama bir o kadar da yerin altında var bücürde...
Tozumuzu attırıyor ne diyim....

Kızım bir yılın acısını cıkarıyorum Bir de bir şey salgılıyo sanki ahahahahhahahaha cocuk beni adam gibi öpmeye korkar oldu, sürekli sübliminal mesaj veriyo

herifi kıstırıyor adam da nasıl kaçacağını bilemiyor garibim..lan ex e bir gün gariban diyeceğim aklıma gelmezdi yanii
gariban hic de yakışmadı işine geliyodur onun heralde ahahahhaha
Elmiye özel durum diyosun.... Desene bebek olunca uyku saatlerini iple çekip bekleyeceksin sen...

O zamana kadar düzelir bence Yani inş cünkü ben de sıkılmaya basladım

Kızım bir yılın acısını cıkarıyorum Bir de bir şey salgılıyo sanki ahahahahhahahaha cocuk beni adam gibi öpmeye korkar oldu, sürekli sübliminal mesaj veriyo

herifi kıstırıyor adam da nasıl kaçacağını bilemiyor garibim..lan ex e bir gün gariban diyeceğim aklıma gelmezdi yanii

Süper ya sesli güldüm haaa... Şu reklamlardan çizgi filmlerden alt anlam çıkaranlar gibi kaşını kaldırsa öpücük atan bi hatun canlandı gözümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…