- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
İnceltmeye calıstıgım icin kuru kuru olmuştu yoksa nesi kötü olacak lan!
annem kırşehirli benim,ankarda doğmuş büyümüş ama teyzelerim bilirler hamurişlerini falan..
soğanlama bilir misin elmiş? elde açılan hamuru incecik açarlar ,için bol soğanlı domatesli kıymalı harç koyup,sacda pişirirler...bayılırım ben ona...
Bilirim tabi bilmez olur muyum, sacda yapılanın yerini tava tutmaz zaten. Ah annemle küs olmasaydım yaptırırdım yerdim
anneye küsülmez taş olursun
Oldum zatenOluklu mukavva gibiyim, taş gibi
Bilirim tabi bilmez olur muyum, sacda yapılanın yerini tava tutmaz zaten. Ah annemle küs olmasaydım yaptırırdım yerdim
oluklu mukavva nedir yenirmi içilirmi bilmem neymiş o öyle isminde meymenet yok
cidden küsmüsün büyük bi sorun yoktur inşallah
Günaydın,sabah sabah neler duyuyorum öyle,anneyle küsülmez ...
Gelirsem kulaklarını çekerim senin..
Cuma ankaradayım geliyorum..
Günaydın, aranızda bir kişiye daha yer var mı?
günaydın abalcım hoşgeldin nasılsın?Cümleten günaydınlarr
Mevlüt mü var, bu haftasonu ev temizleticem ben de, yeni eve gecicez inş
Halledilmeyecek seyler değil ama biraz uzak kalmakta fayda var
Vicdanına oynuyorum abla
Günaydın, aranızda bir kişiye daha yer var mı?
geçiyor musunuz yeni eveçok sevindim hadi gözün aydın..çok yorma kendini,sapıtma nick gibi...
günaydın abalcım hoşgeldin nasılsın?
memleket havası çok iyi gelir sana,ben de gelebilsem keşke
geçiyor musunuz yeni eveçok sevindim hadi gözün aydın..çok yorma kendini,sapıtma nick gibi...
Hakikaten cok cabuk geciyor ya inanılır gibi değil. Nur icinde yatsın inş.Olmaz senin canın 1 yanar annenin 1000 yanar elmiş..
52 mevlütü var,ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi herşey
Günaydınsennerdesin yahu hiç gözükmedin ,iyisin demi,doğum yaptın herhalde bebek nasıl iyimi
Quarta cok sagol canim fotograf cekerim insaAllah gosteririm size tam ormanin dibinde oturuyoruz :))
Elmy hadi hayirlisi insaAllah guzel haberlerle geliriz ikimizde :)
Esim bu hafta 4-12 calisiyor zaten evde de kalmiyor 'kumama gitti'15 senelik cok yakin bir arkadasi var onda kaliyor..
Ben alinti yapamiyorum bu kk uygulamasinda kizlar kusura bakmayin ♡♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş buldumNeden olmasın, hoş geldin
Olmaz senin canın 1 yanar annenin 1000 yanar elmiş..
52 mevlütü var,ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi herşey
Günaydınsennerdesin yahu hiç gözükmedin ,iyisin demi,doğum yaptın herhalde bebek nasıl iyimi
Halledilmeyecek seyler değil ama biraz uzak kalmakta fayda var
Vicdanına oynuyorum abla
çok sevindim Allah ağıztadıyla oturmayı nasip etsin..tabi canım kullancağın yerleri yerleştir yeter:):)gerçi yatakodası pek işlevsel değil sizde ama hahahhaGeçiyoruz sükürler olsun, tek gözlü ocakta gözleme yapıcam diye olmadı o bence
Dün cıktı kiracı, ben de iki kişi buldum onlar temizlicek, nakliyeyle pazar günü gider eşyalar, ben de yavas yavas yerleştiririm acelesi yok, mutfakla yatak odası yerleşsin yeter
iyim ablacım sağolasın,oğluşum da toparlandı maşallah..Hoş buldum şeker,iyiyim sağol sen nasılsın,oğluşun da iyidir umarım..
Evet iyi gelecek,pazar günüde mevlüt var..
o bebekten dolayı mı acaba,yoksa libido tavan yaptı ondan mıBen her gece rüyamda pipi görüyorum dün yine gördüm ultrason falanhayırlısı olsun