09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok önemli değil çeko ben biraz mok boğazım biliyosun öyle eser canım çeker benim :):)
hem zaten gerçek etten yapmıyorlar dışarda kısır gibi oluyor ...gerçi kısıra da bayılırım ama ...:):)

ay hic canım cekmiyor

Ben hep kendi yapabildiğim seylere aseriyorum pazar günü ev yapımı gözleme aserdim kendim yaptım hamurunu actım iğrenc oldu

ay hic canım cekmiyor

Ben hep kendi yapabildiğim seylere aseriyorum pazar günü ev yapımı gözleme aserdim kendim yaptım hamurunu actım iğrenc oldu

hahahahhaha bi de iğrenç oldu demez mi hahahha
kızım alsana yufka içine peynir tamamdır,sanki mutfakta çok başarılı gibi bir de hamur açmaya kalkmış hahhaha

hahahahhaha bi de iğrenç oldu demez mi hahahha
kızım alsana yufka içine peynir tamamdır,sanki mutfakta çok başarılı gibi bir de hamur açmaya kalkmış hahhaha

lan sen bu ceke ne bakıyosun kendim acıp bazlama falan yapıyodum ama gözleme cıks olmadı

Yufkayla kandırmaca oluyodu ahh ahh anneme özendim olmadı. Küs olmasaydım ona yaptırırdım

çeko da burdayken albüm yapayım da mesajla 5 dk sınırı va rya sinir geliyor bana..
ama önce bi sigara içmem lazım,ağlıcam yoksa..

yok önemli değil çeko ben biraz mok boğazım biliyosun öyle eser canım çeker benim :):)
hem zaten gerçek etten yapmıyorlar dışarda kısır gibi oluyor ...gerçi kısıra da bayılırım ama ...:):)

Bende bayılırım

Ama Elmik te bi alem çapına bakmadan hamur açmaya çalışıyo hazır yufka mis gibi katla tavada pişir mis gibi işte

Bende bayılırım

Ama Elmik te bi alem çapına bakmadan hamur açmaya çalışıyo hazır yufka mis gibi katla tavada pişir mis gibi işte

Hep öyle yapıyodum biraz hanımlık yapayım dedim gittik bi milyoncudan oklava falan da aldık Sonra da yedik ama cok kötüydü ahahahahha Ben de ağladım olmayınca

Simdi cıkmam lazım servis kalkacak quarta seni seviyorum ama aynı zamanda dövmek de istiyorum

İyi akşamlar

Hep öyle yapıyodum biraz hanımlık yapayım dedim gittik bi milyoncudan oklava falan da aldık Sonra da yedik ama cok kötüydü ahahahahha Ben de ağladım olmayınca

Sende varya çok hayalperestsin ve sulu gözlü oldun çıktın

ben de snei seviyorum elmoşum,neden dövmek istediğini anlamadım ama şu ara sen bir şiddete meyillsin diye alttan alıyorum :)

O hepten leyla bu ara
Seni döver sonra oturur ağlar mesela
Hadi bunu anlaırm da

Hamur açabileceğine inanmış, oklava almış
Açamayınca da çok hayal kırıklığı yaşamış gibi de ağlamış muhaha zaten belli değil miydi açamayacağı
Bi alem bu kız

Selam kizlar tekrar :)

Elmy canim gordugun ruya hayir olsun insaAllah ben bi haftadir yorgunluktan kuzu gibi uyuyorum geceleri :))

Avusturyadayim kizlar evet bir ayligina geldim ayagim ugurlu geldi kisi geri getirdim bugun kar yagdi burda :))

Yarin burda doktora gidecegim bakalim minik bebegimiz ne kadar buyumus bir hafta icinde :)

Quarta elmy sormayin kizlar 2 bucuk yasinda ki yegenim 'bebegini goster' diyo bana karnimi acmaya calisiyo 'karnimda bebek var' diyip gobegini aciyo

Herifcagizimi cok ozledim simdiden ♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın genşler!
Sende varya çok hayalperestsin ve sulu gözlü oldun çıktın
Hadi len bazlama yapabilen bir insan gözleme de yapabilir dedim di ama yapıcam illaki yemin ettim
ben de snei seviyorum elmoşum,neden dövmek istediğini anlamadım ama şu ara sen bir şiddete meyillsin diye alttan alıyorum :)
Sukunetini dövmek istiyorum quartam Ağzına burnuna dalmak istiyorum

Ohhh bol bol hasret giderin aile gibisi yok.

Benim de doktora gidesim var ama bir haftam kaldı sıkmalıyım dişimi

Senin herif keyif yapıyodur evde kesin

günaydın herkese....

efulim avusturyadasın demek,görmeyi çok istediğim ülkelerden biri...kar yağışına da bayılırım,ne de olsa ankara bebesiyim

tadını çıkar ailenle olmanın ,çok sevindim senin adına..iyi tatiller..

Günaydın genşler!

Hadi len bazlama yapabilen bir insan gözleme de yapabilir dedim di ama yapıcam illaki yemin ettim

Sukunetini dövmek istiyorum quartam Ağzına burnuna dalmak istiyorum

fotoğraf koyma da o gözlemeden,yoksa aklımdan çıkmıyor bir türlü tosbaaa gibi

ne yapayım kavga etsem ancak kendime ediyorum elmişim,onun siniriyle başa çıkacak gücüm yok benim.....dün konuştuk zaten,kavga etmeden söyledim gittim..anlatırım sonra..

Güzel yaparsam koyarım yoksa koyamam ahahahahha tospaa bir bu iki olur yalnız bunun görüntü güzeldi ama tadı ofsayttı

Tamam anlat bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…