- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Adam pastadan daha çok seviyomuş bunu
Ay pardon
yok önemli değil çeko ben biraz mok boğazım biliyosun öyle eser canım çeker benim :):)
hem zaten gerçek etten yapmıyorlar dışarda kısır gibi oluyor ...gerçi kısıra da bayılırım ama ...:):)
ay hic canım cekmiyor
Ben hep kendi yapabildiğim seylere aseriyorumpazar günü ev yapımı gözleme aserdim kendim yaptım hamurunu actım iğrenc oldu
hahahahhaha bi de iğrenç oldu demez mi hahahha
kızım alsana yufka içine peynir tamamdır,sanki mutfakta çok başarılı gibi bir de hamur açmaya kalkmış hahhaha
çeko da burdayken albüm yapayım da mesajla 5 dk sınırı va rya sinir geliyor bana..
ama önce bi sigara içmem lazım,ağlıcam yoksa..
yok önemli değil çeko ben biraz mok boğazım biliyosun öyle eser canım çeker benim :):)
hem zaten gerçek etten yapmıyorlar dışarda kısır gibi oluyor ...gerçi kısıra da bayılırım ama ...:):)
Bende bayılırım
Ama Elmik te bi alem çapına bakmadan hamur açmaya çalışıyohazır yufka mis gibi katla tavada pişir mis gibi işte
Hep öyle yapıyodum biraz hanımlık yapayım dedim gittik bi milyoncudan oklava falan da aldıkSonra da yedik ama cok kötüydü ahahahahha Ben de ağladım olmayınca
Simdi cıkmam lazım servis kalkacak quarta seni seviyorum ama aynı zamanda dövmek de istiyorum
İyi akşamlar
ben de snei seviyorum elmoşum,neden dövmek istediğini anlamadım ama şu ara sen bir şiddete meyillsin diye alttan alıyorum :)
Hadi len bazlama yapabilen bir insan gözleme de yapabilir dedim diSende varya çok hayalperestsin ve sulu gözlü oldun çıktın
Sukunetini dövmek istiyorum quartamben de snei seviyorum elmoşum,neden dövmek istediğini anlamadım ama şu ara sen bir şiddete meyillsin diye alttan alıyorum :)
Selam kizlar tekrar :)
Elmy canim gordugun ruya hayir olsun insaAllah ben bi haftadir yorgunluktan kuzu gibi uyuyorum geceleri :))
Avusturyadayim kizlar evet bir ayligina geldim ayagim ugurlu geldi kisi geri getirdim bugun kar yagdi burda :))
Yarin burda doktora gidecegim bakalim minik bebegimiz ne kadar buyumus bir hafta icinde :)
Quarta elmy sormayin kizlar 2 bucuk yasinda ki yegenim 'bebegini goster' diyo bana karnimi acmaya calisiyo 'karnimda bebek var' diyip gobegini aciyo
Herifcagizimi cok ozledim simdiden ♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın genşler!
Hadi len bazlama yapabilen bir insan gözleme de yapabilir dedim diama yapıcam illaki yemin ettim
Sukunetini dövmek istiyorum quartamAğzına burnuna dalmak istiyorum
fotoğraf koyma da o gözlemeden,yoksa aklımdan çıkmıyor bir türlü tosbaaa gibi
ne yapayım kavga etsem ancak kendime ediyorum elmişim,onun siniriyle başa çıkacak gücüm yok benim.....dün konuştuk zaten,kavga etmeden söyledim gittim..anlatırım sonra..
Güzel yaparsam koyarım yoksa koyamamahahahahha tospaa bir bu iki olur yalnız bunun görüntü güzeldi ama tadı ofsayttı
Tamam anlat bir ara
hamurun tadı nasıl kötü olur kuzum,yani kıvamı tututysa tamamdır..artık ne koyduysan içine