09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İnceltmeye calıstıgım icin kuru kuru olmuştu yoksa nesi kötü olacak lan! :KK70:

annem kırşehirli benim,ankarda doğmuş büyümüş ama teyzelerim bilirler hamurişlerini falan..
soğanlama bilir misin elmiş? elde açılan hamuru incecik açarlar ,için bol soğanlı domatesli kıymalı harç koyup,sacda pişirirler...bayılırım ben ona...

annem kırşehirli benim,ankarda doğmuş büyümüş ama teyzelerim bilirler hamurişlerini falan..
soğanlama bilir misin elmiş? elde açılan hamuru incecik açarlar ,için bol soğanlı domatesli kıymalı harç koyup,sacda pişirirler...bayılırım ben ona...

Bilirim tabi bilmez olur muyum, sacda yapılanın yerini tava tutmaz zaten. Ah annemle küs olmasaydım yaptırırdım yerdim

oluklu mukavva nedir yenirmi içilirmi bilmem neymiş o öyle isminde meymenet yok:KK53:

cidden küsmüsün büyük bi sorun yoktur inşallah :KK31:

Halledilmeyecek seyler değil ama biraz uzak kalmakta fayda var

Günaydın,sabah sabah neler duyuyorum öyle,anneyle küsülmez ...
Gelirsem kulaklarını çekerim senin..
Cuma ankaradayım geliyorum..

Vicdanına oynuyorum abla :KK70:

Mevlüt mü var, bu haftasonu ev temizleticem ben de, yeni eve gecicez inş

Olmaz senin canın 1 yanar annenin 1000 yanar elmiş..
52 mevlütü var,ne çabuk geçiyor zaman,sanki dün gibi herşey

Günaydın, aranızda bir kişiye daha yer var mı?

Günaydınsennerdesin yahu hiç gözükmedin ,iyisin demi,doğum yaptın herhalde bebek nasıl iyimi :nazar:

Quarta cok sagol canim fotograf cekerim insaAllah gosteririm size tam ormanin dibinde oturuyoruz :))

Elmy hadi hayirlisi insaAllah guzel haberlerle geliriz ikimizde :)

Esim bu hafta 4-12 calisiyor zaten evde de kalmiyor 'kumama gitti' :KK70: 15 senelik cok yakin bir arkadasi var onda kaliyor..

Ben alinti yapamiyorum bu kk uygulamasinda kizlar kusura bakmayin ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçiyor musunuz yeni eve:KK9::KK9:çok sevindim hadi gözün aydın..çok yorma kendini,sapıtma nick gibi...:KK20:

Geçiyoruz sükürler olsun, tek gözlü ocakta gözleme yapıcam diye olmadı o bence :KK1:

Dün cıktı kiracı, ben de iki kişi buldum onlar temizlicek, nakliyeyle pazar günü gider eşyalar, ben de yavas yavas yerleştiririm acelesi yok, mutfakla yatak odası yerleşsin yeter :KK1:

günaydın abalcım hoşgeldin nasılsın?

memleket havası çok iyi gelir sana,ben de gelebilsem keşke:KK31:

geçiyor musunuz yeni eve:KK9::KK9:çok sevindim hadi gözün aydın..çok yorma kendini,sapıtma nick gibi...:KK20:

Hoş buldum şeker,iyiyim sağol sen nasılsın,oğluşun da iyidir umarım..
Evet iyi gelecek,pazar günüde mevlüt var..

Günaydınsennerdesin yahu hiç gözükmedin ,iyisin demi,doğum yaptın herhalde bebek nasıl iyimi :nazar:
Hakikaten cok cabuk geciyor ya inanılır gibi değil. Nur icinde yatsın inş.
Annem bu sefer haketti abla, işin şeyini cıkardı ben de uzak duruyorum biraz
Quarta cok sagol canim fotograf cekerim insaAllah gosteririm size tam ormanin dibinde oturuyoruz :))

Elmy hadi hayirlisi insaAllah guzel haberlerle geliriz ikimizde :)

Esim bu hafta 4-12 calisiyor zaten evde de kalmiyor 'kumama gitti' :KK70: 15 senelik cok yakin bir arkadasi var onda kaliyor..

Ben alinti yapamiyorum bu kk uygulamasinda kizlar kusura bakmayin ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahahahha kumana mı gitti :KK70: Gitsin biraz o da dinlesin kafasını.

Ben her gece rüyamda pipi görüyorum dün yine gördüm ultrason falan :KK70: hayırlısı olsun

Neden olmasın, hoş geldin
Hoş buldum :KK53:

Ablaaaa... :KK52: :KK52: :KK52:
Doğurdum tabi, 17 aylık olacak elma kurdum....
İş güç derler ya abla aynen öyle... İlk zamanlar gazıydı, doymasıydı, sonra dişiydi, yürümesiydi derken akıp gitti zaman....
Sen nasılsın Allah rahmet eylesin babanı kaybetmişsin.

Son düzenleme:

evet zaman herşeyin ilacı derler inşallah hallolur:21:

yeni evmi aldınız hayırlı olsun yeni ev yeni yeni hayat tatlı heycan çok sevindim :KK9:

Ya karnım cıkmadı ama midem aldı basını gitti, kilo da almadım midem neden bu kadar sis, bi tane beyaz gömlek giydim catlıcam ortadan ikiye cart diye

Geçiyoruz sükürler olsun, tek gözlü ocakta gözleme yapıcam diye olmadı o bence :KK1:
Dün cıktı kiracı, ben de iki kişi buldum onlar temizlicek, nakliyeyle pazar günü gider eşyalar, ben de yavas yavas yerleştiririm acelesi yok, mutfakla yatak odası yerleşsin yeter :KK1:
çok sevindim Allah ağıztadıyla oturmayı nasip etsin..tabi canım kullancağın yerleri yerleştir yeter:):)gerçi yatakodası pek işlevsel değil sizde ama hahahha

Hoş buldum şeker,iyiyim sağol sen nasılsın,oğluşun da iyidir umarım..
Evet iyi gelecek,pazar günüde mevlüt var..
iyim ablacım sağolasın,oğluşum da toparlandı maşallah..
52 mevlüdü duymamıştım abla,40 ta okutulmaz mıydı? mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin ablacım..

Ben her gece rüyamda pipi görüyorum dün yine gördüm ultrason falan :KK70: hayırlısı olsun
o bebekten dolayı mı acaba,yoksa libido tavan yaptı ondan mı :KK60: hahhahha

X