Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bebek konusunda gerçekten ilahi duruma inanıyorum.
Evliyken soğan kürü havuc suyu hayıt suyu klomen iğne bilmem ne denemediğim yöntem kalmamıştı, en son gittiğim doktor doğal yollarla olması imkansıza yakın demişti, sonuc ortada.
cözüm; tatile gitmek
Kereviz mevsimi bitti de yine de benim kereviz sevmeyen kocam bile bayılarak yiyor, çok da kolay denemeni tavsiye ederim.. Ayrıca zeytinyağlı pırasa harika bir şey. Zaten ben barbunyayı ya da diğer zeytinyağlıları ana yemek gibi yiyemem.
Benim kızımın yeme sorunu var zaten yemiyor adam gibi bir şey.. en çok balık seviyor Allahtan.
Senin oğlunun damak tadı nasıl?
1- Nemlendirici sür
2- Sigarayı bırak
O zaman yaz reçeteni. Hayıt tohumu. Netten bak istersen. Kk da da var.ay gibi içeceksin. Ben de yaptım regl lerm çok düzensizdi bir ara. Somut olarak faydasını gördüm.
donmuş olanlar önceden ısıl işlem görüyor,bir nevi yağda kızartılmış olyuor hafiften..o yüzden çok zararlı ama dediği gibi çekin çok lezzetli oluyor..
Ya tavuk hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Ben bebek konusunda gerçekten ilahi duruma inanıyorum.
Evliyken soğan kürü havuc suyu hayıt suyu klomen iğne bilmem ne denemediğim yöntem kalmamıştı, en son gittiğim doktor doğal yollarla olması imkansıza yakın demişti, sonuc ortada.
cözüm; tatile gitmek
Ya tavuk hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
pırasa bakla fasulye enginar falan yeriz oğlumla..adam yemez ama asla..
oğlum çok şükür hasta olmadığı sürece yemek seçmez pek..bizde her yemeğin yanına bulgur ya da pirinç pilavı olur yalnız..
aktar gibisin ipek..bende meraklıyım.hayıt tohumlu bi karışım aldım.macun gibi
Ay sen benim çekmecemi görsen aktar resmen..
Eşime diyorum: bu işi yapmasaydım aktar olurdum diye:d
Bütün fabrika benim sayemde bir sürü şey kullanıyor yeminle bak:d
Hayıtı çay olarak iç sen bak kk ya bir çok güzel şeyler yazıyor.
Tatarı denediniz mi be
donmuş olanlar önceden ısıl işlem görüyor,bir nevi yağda kızartılmış olyuor hafiften..o yüzden çok zararlı ama dediği gibi çekin çok lezzetli oluyor..
Hangi dekorAma dekor önemli bebişim. Ön olay için iyi bir başlangıç lazım:d
kesinlikle katılıyorum elmyy..kendimizi parçalıyoruz neredeyse tedaviyle sonuç fıs
ben keskinoğlu alıyorum..2 saatte zor pişiyor zaten,tadı da şahane oluyor.en pratik yemeğim.ben sotesini sevmem hiç,tek yemediğim yemek,Allah muhtaç etmesin de..
Tavuk ta severim
Ancak son zamanlarda yok yok
Verilen hormonlar sebebiyle cinsel tercihi bile değiştirebiliyomuş
Kk da duydum ama
Pislik seyler hep lezzetli oluyo
Hangi dekor
Olacak eminim ben
Ay sen benim çekmecemi görsen aktar resmen..
Eşime diyorum: bu işi yapmasaydım aktar olurdum diye:d
Bütün fabrika benim sayemde bir sürü şey kullanıyor yeminle bak:d
Hayıtı çay olarak iç sen bak kk ya bir çok güzel şeyler yazıyor.
o ne ki çeko???
Şimdi tavuk üstüne bir şeyler var.
Bir arkadaşın arkadaşının kızı 9 yaşında regl olmuş. Dr demiş çok mu tavuk yedirdin sen buna. Geçen babam 1 gün hastanede yattı dr tavuk yeme dışarıda demiş.
Ama bir yerde okudum. Dr diyor ki: hormon daha pahalı bir şey. Tavuğa hormon vermek akıl karı değil. Zaten kilosu 5-6 tl bir şey. Hormon verilirse maliyeti çok yüksek olur. Sanırım suni yemden kaynaklı arızalar var.
Evde pişerken bile eski konusu yok tavukların.
Bir de migrosta organik tavuk 18-19 tl kilosu. Eee diğeri zararlı mı o zaman?
şu benim boğaz ağrıma ne lazım ipek?? ateşim de yüksek,ant. aldıramadım da..