09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de patatesi hic sevmiyorum, hamur daha cok hamur oluyo gibi geliyo

patatese aşığım benn..:KK16:hamileyken de bi tek ona aşerdim :KK1::KK1:kumpir haşlama,omlet gözleme börek ne bulduysam yedim )::)
omletine de bayılırım ben.küp küp minik kesiceksin,kavurup üzerine iyi çırpılmış yumurta oohh nefis olur..

Daha beteri var bebişim sen hiç katı meyve sıkacağının haznesini yıkadın mı?
Ben sırf bu işkenceden dolayı makinayı annemlere verdim.
Onlar da kullanmıyormuş artık
Hayatıma giren en gereksiz makina.

hazneye poşet koymayı denedinmi ipek

Ben hamile değilim benim de canım çekti bak şimdi. Akşama ben de mi yapsam ki.

Yok mu senin de yemeğin
:KK1::KK1::KK1: bazen bende eziveriyorumm yaa bakma sen rendeliyorum dediğimeee :KK30::KK30:
valla bulaşık makinaları sağolsun ne var ne yok atıom makinaya...:KK1::KK1:

İstesem de atamam bulaşık makinamız yok :KK1:

Ay yok hic sevmem ıvır zıvır seyleri yıkmayayı vallla

patatese aşığım benn..:KK16:hamileyken de bi tek ona aşerdim :KK1::KK1:kumpir haşlama,omlet gözleme börek ne bulduysam yedim )::)
omletine de bayılırım ben.küp küp minik kesiceksin,kavurup üzerine iyi çırpılmış yumurta oohh nefis olur..

Kırkyıllık patatesli yumurtadan omlet olmaz lan! :KK70: ben de her türlü yerim patates

lennnn q senii vurucvammmm yaaa hamileee var ulennn buada kumpir denirmi insana yaaaaa :KK36::KK36::KK36: nereden bulcamm şimdi... offff eşimde mesaideeeee...neredenn yesemm nasıl yesemmmmmmm :KK56::KK56::KK56:
Yok mu senin de yemeğin

anuuvvv kuzum kendi evinize geçip düzen kurunca hepsi olur şekercimmm :KK16::KK16:

Yok mu senin de yemeğin

geçen oğlum illa tutturdu makinede portakal sıkıcaz diye,2 portakal (köpüklü oluyo makinede sevmem )1 elma için tonla parça yıkadım :KK51:

Kırkyıllık patatesli yumurtadan omlet olmaz lan! :KK70: ben de her türlü yerim patates

o ne demek lan? küp küp minik doğruyosun yağda kavuruyosun,sonra çırpılmış yumurtayı dök üstüne,sonra o pasta gibi çıkar,üstüne karabiber..üniversitede pek meşhurdu bu tarifim..bi kere adama yaptım hiç sevmedi,ben de kendime yapıp yiyorum artık üşenmezsem..
:KK12:

lennnn q senii vurucvammmm yaaa hamileee var ulennn buada kumpir denirmi insana yaaaaa :KK36::KK36::KK36: nereden bulcamm şimdi... offff eşimde mesaideeeee...neredenn yesemm nasıl yesemmmmmmm :KK56::KK56::KK56:

anuuvvv kuzum kendi evinize geçip düzen kurunca hepsi olur şekercimmm :KK16::KK16:

İsyannnn. Gebesin..
Hayırlı olsunnn…
Maşallah.
Topik ne bereketli. Adım atan hamile.

iş arkadaşlarım ben hamileyken min. 5 kg aldılar :KK60: kumpirci tek getirmiyodu buraya,ben sipariş etmek istediğimde herkes söylüyodu..sonra senin canın istemiştir diye tatlılar vs...herkes duba gibi oldu,ben doğumdan 3 ay sonra eski pantolonumla geldim işe hahhahha
sen de sipairş ver kuzum yok mu getiren yer ??

Var bebişim. Güveç pilav zeytinyağlı barbunya. Salata ve yoğurt tamamdır.

hangi ara yaptın lan o kadar zahmetli yemeği??

İnşallah cnm
Var bebişim. Güveç pilav zeytinyağlı barbunya. Salata ve yoğurt tamamdır.
Ooo senin yemekler tamammış :)
geçen oğlum illa tutturdu makinede portakal sıkıcaz diye,2 portakal (köpüklü oluyo makinede sevmem )1 elma için tonla parça yıkadım :KK51:

o ne demek lan? küp küp minik doğruyosun yağda kavuruyosun,sonra çırpılmış yumurtayı dök üstüne,sonra o pasta gibi çıkar,üstüne karabiber..üniversitede pek meşhurdu bu tarifim..bi kere adama yaptım hiç sevmedi,ben de kendime yapıp yiyorum artık üşenmezsem..
:KK12:
O ağzının tadını bilseydi burnunun ... yerdi ahahahha

saolll şekerimmm...
elmidenn kalan spermciklerle kaldımm bende...
elmiyi bekliyomuşummmm :KK1::KK1:

Herkes pusuya yattı :KK70: sıra ipekte ikinciyi yapacak :KK70:

iş arkadaşlarım ben hamileyken min. 5 kg aldılar :KK60: kumpirci tek getirmiyodu buraya,ben sipariş etmek istediğimde herkes söylüyodu..sonra senin canın istemiştir diye tatlılar vs...herkes duba gibi oldu,ben doğumdan 3 ay sonra eski pantolonumla geldim işe hahhahha

:KK1::KK1::KK1: haha o da iyiymişş yaniiii...
senin yüzünden millete kilo aldır sonra git sen ver olurmu öle şey yaaa:KK1::KK1::KK1: hoş benimde yanımda çalışan arkadaşım öle olcakkkk :KK1::KK1:

hem gereksiz hemde yorucu.. bizimde evde var.. kullanmıyoruz kaldırdık:KK53::KK53:

Ay bende :KK1:
Dün de patates yaptım fırında, baharatla harmanyalayıp sıfır yağsız
Pişirme kağıdı serip attım ( yağ yumuşatıyo )
Mikemmeldi :KK56:

ohhhh hayırlıı işlerrr... ikinci yapmalar.. pusuya yatmalar..
ohh wallaaa.

bende dün çamaşır yıkarım ellerimde. deri m yüzüldü :KK50::KK50::KK50:
çok acıyor napabilirim...

bir diğer sorumda.. içtiğim sigara kalmamıştı.. başka bir sigara aldım. onu içtim..
ağzımda iğrenç bir tat bıraktı bundan nasıl kurtulabilirim. tükürükümü yuramıyorum bile:KK53:

Son düzenleme:

Q zeytinyağlılar çok bereketli ve durdukça güzelleşiyor. Masada hep olur benim zeytinyağlı bir şey. Ya barbunya ya kereviz vs. barbunyı Cuma akşamı yaptım. Bugün biter.
Dün de güveci yaptım en kolay yemek. Her Pazar 1 yemeğimi mutlaka güveç tenceresinde yapıyorum. Patates yemeği vs ne olursa lezzeti X2 oluyor şiddetle tavsiye ederim. Dolmayı bile onda yapıyorum.

Ay bende :KK1:
Dün de patates yaptım fırında, baharatla harmanyalayıp sıfır yağsız
Pişirme kağıdı serip attım ( yağ yumuşatıyo )
Mikemmeldi :KK56:

ooohhhh ellerine sağlık çeko,ben de öğlen patates musakka yedim,güzeldi..patates sulusunu daha çok severim ama..
ayyyy isyan vuracak bizi valla....

X