- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Bereketli geldi onun sipirimenleri. Hadi hayırlısı bakalım bir sonraki kimin kısmeti
bana bana banaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli geldi onun sipirimenleri. Hadi hayırlısı bakalım bir sonraki kimin kısmeti
ohhhh hayırlıı işlerrr... ikinci yapmalar.. pusuya yatmalar..
ohh wallaaa.
bende dün çamaşır yıkarım ellerimde. deri m yüzüldü
çok acıyor napabilirim...
bir diğer sorumda.. içtiğim sigara kalmamıştı.. başka bir sigara aldım. onu içtim..
ağzımda iğrenç bir tat bıraktı bundan nasıl kurtulabilirim. tükürükümü yuramıyorum bile
hem gereksiz hemde yorucu.. bizimde evde var.. kullanmıyoruz kaldırdık
bana bana banaa
ooohhhh ellerine sağlık çeko,ben de öğlen patates musakka yedim,güzeldi..patates sulusunu daha çok severim ama..
ayyyy isyan vuracak bizi valla....
Ben kızartmasına bayılıyorum
Hele de dondurulmuşların ama annem kızıyo zararlı diye
bana bana banaa
Ben kızartmasına bayılıyorum
Hele de dondurulmuşların ama annem kızıyo zararlı diye
Ben o dondurulmuşları hiç sevmiyorum ya kayıs gibi oluyo :S
Markadan markaya değişiyo
Tat olarak ne fark var dondurulmuşların hiç yemedim ben.
amin saol canım benimDarısı basına olsun inşşşş aminnnnn
Amin canım inşallah. En güzel aylar yaz ayları yazın hamile kal baharda doğur. Ben tam 24 ağustos gecesi hamile kaldım 10 mayısta doğum yaptım.
Q zeytinyağlılar çok bereketli ve durdukça güzelleşiyor. Masada hep olur benim zeytinyağlı bir şey. Ya barbunya ya kereviz vs. barbunyı Cuma akşamı yaptım. Bugün biter.
Dün de güveci yaptım en kolay yemek. Her Pazar 1 yemeğimi mutlaka güveç tenceresinde yapıyorum. Patates yemeği vs ne olursa lezzeti X2 oluyor şiddetle tavsiye ederim. Dolmayı bile onda yapıyorum.
amin saol canım benim
bakalım inş ipek..tedaviye tekrar başlicam
Soğan suyu tavsiye ederim. Gerçekten kullanan çok tanıdığım var. Baya bir faydalı. Denedin mi hiç?
Tat olarak ne fark var dondurulmuşların hiç yemedim ben.
Değişmiyo hepsi aynı, yeme onlardan
ben de çok severim ama adama göre barbunya yemek değil meze,menüde bile mezeler bölümünde olurmuş..bi tek fasulye yer z.yağlı..
ben yapıyorum ama ya oğlumla yiyoruz..kereviz falan asla pişmez..annem yapınca getiriri sağolsun,onları da yaparsam 5 çeşşit yemek yapmak lazım,ben 2 sini zor yapıyorum valla:)
güveç ben de seviyorum,doğru malzemeleri sırayla at pişsin mis gibi:)
ellerine sağlık canım..
bi ay içitim.kan şekerimi düşürüyo.bide bende çok fazla kist yok.yumurtalarım geç büyüyor vs.vs bi kaç şey daha