09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Annem de yaprak sarmasını güvecte yapar, harika olur tadı gerçekten

ohhhh hayırlıı işlerrr... ikinci yapmalar.. pusuya yatmalar..
ohh wallaaa.

bende dün çamaşır yıkarım ellerimde. deri m yüzüldü :KK50::KK50::KK50:
çok acıyor napabilirim...

bir diğer sorumda.. içtiğim sigara kalmamıştı.. başka bir sigara aldım. onu içtim..
ağzımda iğrenç bir tat bıraktı bundan nasıl kurtulabilirim. tükürükümü yuramıyorum bile:KK53:

1- Nemlendirici sür
2- Sigarayı bırak :KK1:

hem gereksiz hemde yorucu.. bizimde evde var.. kullanmıyoruz kaldırdık:KK53::KK53:

Ama şey çok güzel bak. Narenciye sıkacağı. Bozulunca benim de kimyam bozuluyor. Portakal sıkarken falan bir de posaları temizliyorsun bıçakla falan. Bunda en sert limonu tut üstüne elinle birlikte dönsün tamam. :KK9:
Mutfaktaki en sevdiğim 2 makine 1 . bulaşık mak. Olmazsa ne yapardım diye düşünüyorum. 2. Narenciye sıkacağım.

ooohhhh ellerine sağlık çeko,ben de öğlen patates musakka yedim,güzeldi..patates sulusunu daha çok severim ama..
ayyyy isyan vuracak bizi valla....

Ben kızartmasına bayılıyorum
Hele de dondurulmuşların ama annem kızıyo zararlı diye

Q zeytinyağlılar çok bereketli ve durdukça güzelleşiyor. Masada hep olur benim zeytinyağlı bir şey. Ya barbunya ya kereviz vs. barbunyı Cuma akşamı yaptım. Bugün biter.
Dün de güveci yaptım en kolay yemek. Her Pazar 1 yemeğimi mutlaka güveç tenceresinde yapıyorum. Patates yemeği vs ne olursa lezzeti X2 oluyor şiddetle tavsiye ederim. Dolmayı bile onda yapıyorum.

ben de çok severim ama adama göre barbunya yemek değil meze,menüde bile mezeler bölümünde olurmuş..bi tek fasulye yer z.yağlı..
ben yapıyorum ama ya oğlumla yiyoruz..kereviz falan asla pişmez..annem yapınca getiriri sağolsun,onları da yaparsam 5 çeşşit yemek yapmak lazım,ben 2 sini zor yapıyorum valla:)
güveç ben de seviyorum,doğru malzemeleri sırayla at pişsin mis gibi:)
ellerine sağlık canım..

Soğan suyu tavsiye ederim. Gerçekten kullanan çok tanıdığım var. Baya bir faydalı. Denedin mi hiç?

bi ay içitim.kan şekerimi düşürüyo.bide bende çok fazla kist yok.yumurtalarım geç büyüyor vs.vs bi kaç şey daha

Ben bebek konusunda gerçekten ilahi duruma inanıyorum.

Evliyken soğan kürü havuc suyu hayıt suyu klomen iğne bilmem ne denemediğim yöntem kalmamıştı, en son gittiğim doktor doğal yollarla olması imkansıza yakın demişti, sonuc ortada.

cözüm; tatile gitmek :KK70:

ben de çok severim ama adama göre barbunya yemek değil meze,menüde bile mezeler bölümünde olurmuş..bi tek fasulye yer z.yağlı..
ben yapıyorum ama ya oğlumla yiyoruz..kereviz falan asla pişmez..annem yapınca getiriri sağolsun,onları da yaparsam 5 çeşşit yemek yapmak lazım,ben 2 sini zor yapıyorum valla:)
güveç ben de seviyorum,doğru malzemeleri sırayla at pişsin mis gibi:)
ellerine sağlık canım..

Kereviz mevsimi bitti de yine de benim kereviz sevmeyen kocam bile bayılarak yiyor, çok da kolay denemeni tavsiye ederim.. Ayrıca zeytinyağlı pırasa harika bir şey. Zaten ben barbunyayı ya da diğer zeytinyağlıları ana yemek gibi yiyemem.
Benim kızımın yeme sorunu var zaten yemiyor adam gibi bir şey.. en çok balık seviyor Allahtan.
Senin oğlunun damak tadı nasıl?

bi ay içitim.kan şekerimi düşürüyo.bide bende çok fazla kist yok.yumurtalarım geç büyüyor vs.vs bi kaç şey daha

O zaman yaz reçeteni. Hayıt tohumu. Netten bak istersen. Kk da da var.ay gibi içeceksin. Ben de yaptım regl lerm çok düzensizdi bir ara. Somut olarak faydasını gördüm.

X