- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
şimdiden herkese ii akşamlar..
iyi akşamlar miskk..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiden herkese ii akşamlar..
aslında çok severim eskiden varmış ya üstü tüylü topuklu terlikler..annemin vardı,giyer gezerdim küçükken:):)
Yurtta kalırken kızlar giyer calışma salonunda gezerlerdi En son kızın birine daldım bu yüzden eve cıktım kovuldum yurttan
Yurtta kalırken kızlar giyer calışma salonunda gezerlerdi En son kızın birine daldım bu yüzden eve cıktım kovuldum yurttan
Nişan bohçasına koyuyolar hani onu diyosanız bende bile var
Hiç kullanmadım dekor amaçlı duruyo
ckalede cnmhahahhaha uyumsuz musun kızım sana ne milletin terliğinden
sen nerde okudun bu arada?
Sanane kızın terliğinden şimdi onu anlamadım
ckalede cnm
Vize haftasında calısma salonunda o terlikle tık tık ezer uyarıları da dikkate almazsa ben de dalarım
ckalede cnm
Vize haftasında calısma salonunda o terlikle tık tık ezer uyarıları da dikkate almazsa ben de dalarım
İyi de seni göze alarak nasıl geziyormuş orada onu da anlamadım
ne güzel yer orası da yawww..
iyi yapmışsın eline sağlık
hahahahha evet ondan çeko.ben kendim taşlı bişey almıştım tüylüdeğildi,ama parkede ses yapınca hiç giymedim..evde salaş giyiniyorum zaten..kurdaleli pembe terliklerim var
Bilmiyorum ki beni alışverişe götürdüler
Millet çok abartıyodu yandın uzun sürer filan
İlk girdiğim mağazada seçenekleri sundular
5 tane terlik çıkardı mesela hepsi de aynı tip tüylü müylü
Baktım topuğu en az olanı gösterdim şu dedim
Diğer şeyler yine aynı
Tezgahtarda çok sevindi
Kaynanama dedi çok şanslısınız gelinden yana
1 saatte işimiz bitti, yemeğe gittik öğlende de bizim evde çay içiyoduk
Formaliteden gittim yani, napim ben bohçadaki ıvır zıvırı
biz öyle nişan bohçası falan yapmadık da almadık da..
kuyumcudayken aradılar takı için gel beğen diye,gittim aynen dediğin gibi seçeneklerden beğendim çıktım:)
biz öyle nişan bohçası falan yapmadık da almadık da..
kuyumcudayken aradılar takı için gel beğen diye,gittim aynen dediğin gibi seçeneklerden beğendim çıktım:)
Ay bana bunu bile yapmadılar. Eşim kendi maaşından alyansları falan aldı. Ben de adet yerini bulsun diye eşime birkaç takı aldırdım ucuzundan. Ay ben nefret etmeyim o adamdan da kim etsin
Benimde annem dedi ki en incelerden beğen seti
Zaten kalın şıngırdak bişey takmazdım da hasır beğeniyodum ama söylemedim en incelerden bişey aldım
Ben set bile almadım nasıl olsa düğünden sonra kredi kartıyla ben ödeyeceğim diye. Valla arkadaşlar argo konuşmak istemiyorum ama meramımı ancak böyle anlatabilirim. Benim domuz bir tek istemeye geldi beni.
Benim hiç takı setim olmadı apla :)