09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

burda akraba falan pek yok ya o yüzden rahatım valla:)
senin işin zor hem kalabalıklar hem ikram bekliyorlar...
gerçi bizde misafir ağırlamak hem zor hem kolaydır,gelen mutlaka içki içer,o yüzden genelde meze türü şeyler yapılır:):)

Giderken anneanne dedi ki maksat beraber olmak yoksa bize bi çay bi ekmek yeter
Dedim tamam bi dahakine bi çay bi ekmek o zaman muhaha :KK70:

Bizimkiler içki içmez çay manyağıdır, 2 dmelik çay demliyorum hemde kocaman
Ben çay sevmem kola içerim
Sonra gençlerde kolaya yumuldu :KK1:

Hee kuru cay verseydin kesin atardı arkandan :KK70:

dedin mi cidden çeko hahahhaha:KK60:
uğlanıma gittim bi kuru ekmek verdiler vay ay parçam benim diye ağlanır dururdu sonra :KK60:

Hee kuru cay verseydin kesin atardı arkandan :KK70:

Bence de
O kakaolu sevmiyo
Geçen sordular kız istemeye gittin orda ne ikram ettiler
Çeşitleri saydı saydı kara şiy vardı yemedim dedi :KK70: kara şiy dediği kakaolu kek

Bende pastaya çikolata sosu dökmeden önce bi dilim kestim, kremşanti + hindistan cevizi ile kapladım :KK1: onun tabağına koydum
Ayrı ayrı uğraşmaya vaktim yoktu

ben bi yemek yiyip geleyim,tabi yutabilrsem;tükmüğümü yutamıyorum yemeği nası yutucam bilmiyorum:KK43::KK43:

dedin mi cidden çeko hahahhaha:KK60:
uğlanıma gittim bi kuru ekmek verdiler vay ay parçam benim diye ağlanır dururdu sonra :KK60:

Dedim valla :KK1: alışıklar :KK53:
Onlar hep birbirine laf çakar, teyzesi ve çocukları. Anneanneye de aynı üslupla konuşurlar
Benim dediğim çıtır çerez kalıyo yani :KK1: önce sesim çıkmazdı benim çok ezdiler, gözüm sonradan açıldı :KK6:

Bence de
O kakaolu sevmiyo
Geçen sordular kız istemeye gittin orda ne ikram ettiler
Çeşitleri saydı saydı kara şiy vardı yemedim dedi :KK70: kara şiy dediği kakaolu kek

Bende pastaya çikolata sosu dökmeden önce bi dilim kestim, kremşanti + hindistan cevizi ile kapladım :KK1: onun tabağına koydum
Ayrı ayrı uğraşmaya vaktim yoktu
Ayrı uğrasmaya ne hacet zaten uğrasmıssın işte :KK1: Kurban olsunlar senin gibi geline
ben bi yemek yiyip geleyim,tabi yutabilrsem;tükmüğümü yutamıyorum yemeği nası yutucam bilmiyorum:KK43::KK43:

Afiyet olsun cnm, sıcak seyler ic de yumusasın boğazın

diyetisyenler dondurmayı veriyor en hafif tatlıymış gönül rahatlığı ile ye ama hasta olma
çok yersen karnındaki bebek zatürre olurmuş ananem öle dedi bana :KK1::KK1:[/FONT][/B]

ay eyvah gun dogdu bana :KK70: ramazanda hele esimle her ikinci gun kesin meydana dondurma yemege gidiyorduk mesela :KK1:
günaydın herkese....
nasılsınız,h.sonu nasıl geçti??
bi de Allah rızası için şu dana kadar olmuş bademciğin hakkındna nasıl gelinir,bu ağrı nasıl hafifler bi yol gösterin,yutkunamıyorum bile ...
Hos geldin cok cok gecmis olsun. Sicak seyler ic bencede insaAllah gecer :/ sal tak diycem ama havalarda sicakladi :/
benim işte 74 le doğuma gittim en kilolu halim oydu 63 lede hamile kaldım şimdi de 63 üm.

çakılı kaldım resmen inmiyorum hiç ama dikkat de etmiyorum ondan
etsem veririm

Etsen verirsin canim. hepimiz veririz dikkat etsek birazda spor yapsak. Ben selulitlerimden kurtulsam.baska da bisey istemem :KK17::KK9:

Yok ben bu kadar yapmadım. Yaptıklarım şöyle:
İş gezisine giderken valizine bir mektup koymuştum yeni evliydim:KK70:
Sonra değişik günlerde işe giderken değişik ceplerine not kağıtları..
Mesela bir çikolata içinde not..
İş yerine özel bir günde hediye göndermiştim gibi.. ama senin gibi böyle uğraşacak yer ve zaman yok benim çalıştığım yer merkeze çok uzak.
Netten de alış veriş alışkanlığım yok.

Onlarsa güzel fikirmis canim :KK16: Evet evet ben evdeydim zamanim coktu simdi diyorum herife eskisi gibi siir yazmizorsun bana o eskiden di diyo :KK70:
Tünaydın ahali :KK3:

Manyak değilim bari Pazar dinleneyim istiyorum
Akşamdan açma yapmıştım, öğlen işten gidince de 3 çeşit daha ekledim akşamüstü geldiler zaten
Ertesi gün 11 kadar uyumuşum :KK1:
Hos geldin cekirgeee :) MasAllah. Ben de misafir konusunda hala ama hala acemiyim :KK70: en kotu gunler icin daime bi paket milfoy bulundurmam gerek dolapta galiba :KK9:

Kücük emine beder seni :KK70:

Elmy bizim de hafta sonu nisan var ben ne giysem bilmiyorum ama yeni bisey almiycam galiba :KK43: ya etek gomlek ya pantolon tunik yada elbise ama abiye elbise degil.. Ucunden birine karar vermen lazim :KK70:

Çıkarır çıkarır izlerlerdi ahahahahaha

O yüzden didim zaten :KK1:
Hos geldin cekirgeee :) MasAllah. Ben de misafir konusunda hala ama hala acemiyim :KK70: en kotu gunler icin daime bi paket milfoy bulundurmam gerek dolapta galiba :KK9:

Bende acemiyim milföysüz olmaz her çeşidini yapıp farklı bişey sunmuş süsü veririm :KK1:

Elmy bizim de hafta sonu nisan var ben ne giysem bilmiyorum ama yeni bisey almiycam galiba :KK43: ya etek gomlek ya pantolon tunik yada elbise ama abiye elbise degil.. Ucunden birine karar vermen lazim :KK70:
Zaten en zoru elbise secmek su asamada, kilo da almadık ama insanın eli gitmiyo hicbir şeye

Elbise giyebilirsin cok sıkmazsa
O yüzden didim zaten :KK1:

Bende acemiyim milföysüz olmaz her çeşidini yapıp farklı bişey sunmuş süsü veririm :KK1:

Epeydir milföy de yapmıyorum ya sosisli mi yapıyodun sen

Dedim valla :KK1: alışıklar :KK53:
Onlar hep birbirine laf çakar, teyzesi ve çocukları. Anneanneye de aynı üslupla konuşurlar
Benim dediğim çıtır çerez kalıyo yani :KK1: önce sesim çıkmazdı benim çok ezdiler, gözüm sonradan açıldı :KK6:
seni mi ezdiler yok artık,sne pabuç bırakır mısın onlara yahu:KK1::KK1:

Ayrı uğrasmaya ne hacet zaten uğrasmıssın işte :KK1: Kurban olsunlar senin gibi geline
Afiyet olsun cnm, sıcak seyler ic de yumusasın boğazın

bence de kurban olsunlar..
içiyorum da bi moka yaramıyo,yutmak için 8 oluyorum zaten..:KK31:antibiyotiksiz geçmicek heralde,oooofffff la ben yin ekendimden çok sıkıldım..:KK31:

Bademcikleirn mi şişti
Çok geçmiş oslun
evet çeko sağol canım, hayatımda bilmem ben bademcik iltihabı falan,burda bir ark.hastaydı ondan bulaştı heralde,umarım oğluma geçmez zaten yeni yeni iyileşiyo..
hangi ant. kullanıcağımı da bilmyiorum,istemiyorum da..

bence de kurban olsunlar..
içiyorum da bi moka yaramıyo,yutmak için 8 oluyorum zaten..:KK31:antibiyotiksiz geçmicek heralde,oooofffff la ben yin ekendimden çok sıkıldım..:KK31:

Eğer iltihap olduysa direnme basla antibiyotiğe

X