09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günaydın kızlarr :KK3::KK3:

bir şey soracağım :KK14: Maile arkadaşlık sitelerinden virüs mailleri gelebiliyor ya peki sanki üyeymiş gibi bir mail gelebilir mi ; mesela diyelim ki bir x sitesi mail atmış üyelik bilgileri: mail adresin -şifre de 1234 yazıyor böyle bişey olabilir mi üye gibi gösterebilirler mi :26:

üye olsan o kadar kolay bi şifre koymazsın sonuçta :44::44:

İpek günaydinlar nasilsin :KK16: Gizli olan benim galiba konudam cikinca hala yaziyor olabilir telden baglaniyorum :KK17:

Elmy masAllah 3 bucuk aylik olduk bak :KK16: Oh iyi yaptin :KK70: bizim de bu hafta sonu nisan ama herif yasak koydu horon tepmeyecekmisim :KK9:

İpek günaydinlar nasilsin :KK16: Gizli olan benim galiba konudam cikinca hala yaziyor olabilir telden baglaniyorum :KK17:

Elmy masAllah 3 bucuk aylik olduk bak :KK16: Oh iyi yaptin :KK70: bizim de bu hafta sonu nisan ama herif yasak koydu horon tepmeyecekmisim :KK9:

İyi canım yeni bir hafta işte.
Havalar da düzeldi daha bir çekiliyor işe gelmek..
Sen de ne güzel erken başlıyorsun güne. Bereketli olur gün..

bir şey soracağım :KK14: Maile arkadaşlık sitelerinden virüs mailleri gelebiliyor ya peki sanki üyeymiş gibi bir mail gelebilir mi ; mesela diyelim ki bir x sitesi mail atmış üyelik bilgileri: mail adresin -şifre de 1234 yazıyor böyle bişey olabilir mi üye gibi gösterebilirler mi :26:

Günaydin canim acaba mail adresini bilen biri mi acti üyelik dicem ama hic güvenim yok öyle maillere spam olarak mi geldi?

Bana degil de esime sürekli uygunsuz mailler geliyor kiz isimleri yaziyor basligi gorunce direk siliyorum acmiyorum bile virus korkusundan acikasi :KK17:

Günaydin canim acaba mail adresini bilen biri mi acti üyelik dicem ama hic güvenim yok öyle maillere spam olarak mi geldi?

Bana degil de esime sürekli uygunsuz mailler geliyor kiz isimleri yaziyor basligi gorunce direk siliyorum acmiyorum bile virus korkusundan acikasi :KK17:

gereksizlere düşmüş zaten ama benım mailim için sormuyorum bunu :KK31::KK31:

ama şifre :1234 falan yazıyordu virüs galiba bende açtım ama :18::18:

İyi canım yeni bir hafta işte.
Havalar da düzeldi daha bir çekiliyor işe gelmek..
Sen de ne güzel erken başlıyorsun güne. Bereketli olur gün..

Bugün burda hava kapali ama hafta sonu güzeldi :)
Yaz gelince otomatik keyifler bir kat artiyor :KK16:
İnsaAllah canim ablam gelcek yarin aksam ev isleri beni bekliyor :))

Elmy gizli olan sen misin ya?
Kendimi yalnız hissediyorum ses ver.

Benim benim korkma :KK1:

Evet olabiliyor, bazen bana da düşüyor

Dimi kocaman oldu bizim bebeler :KK70:

Horon bizim havalardan daha az tehlikeli gibi :KK1:

gereksizlere düşmüş zaten ama benım mailim için sormuyorum bunu :KK31::KK31:

ama şifre :1234 falan yazıyordu virüs galiba bende açtım ama :18::18:

Takma kafana canim mail sahibin haberi bile yoktur belkide.:) Sifre cok basit dedigin gibi.. Spam de gec derim ben ama ??..

Sizin havalar hangisi :KK70: Olsun sana da iyi gelmistir iki gobek atmak miniginde seninle birlikte atmistir göbecikleri :KK9:

Baktım da tam çakamadım bu kafayla:d
Çaktırma:KK70:

Takma kafana canim mail sahibin haberi bile yoktur belkide.:) Sifre cok basit dedigin gibi.. Spam de gec derim ben ama ??..

mail sahibi sevdicek olunca sabah sabah bir şok yaşadım bu ne yaa diye :KK53:

iyi bakalım öyle diyelim bari :KK14::KK14:

Seni cok iyi anliyorum :))
Bizde daha sözlüyken herifin mailine bir sürü mail gelmis oda son 6 aydir hic bakmamis mailine sayilarini sen dusun artik gorunce basimdan kaynar sular dokuldu ama ben senin gibi yapmadim bi guzel paraladim adami :KK70: Eh sonra özür dilemek bana düstü hic biseyden haberi yoktu cunku :KK9: Hala geliyor mailler artik ben dalga geciyorum ne kadar cok hayranin var diye :))

Aman sen ol..pıtırcık hanım nasıl?
Nedense benim kız diyesim geliyor.
Ben de biraz önce az kalsın kızım yazacaktım :KK1:
Sizin havalar hangisi :KK70: Olsun sana da iyi gelmistir iki gobek atmak miniginde seninle birlikte atmistir göbecikleri :KK9:
Angaranın bağları :KK1:

O kadar yorgunum ki klavyeye bakarken gözlerim kapanıyor :KK70:

Sen sevgilinin mailini mi karıştırıyosun?

Seni cok iyi anliyorum :))
Bizde daha sözlüyken herifin mailine bir sürü mail gelmis oda son 6 aydir hic bakmamis mailine sayilarini sen dusun artik gorunce basimdan kaynar sular dokuldu ama ben senin gibi yapmadim bi guzel paraladim adami :KK70: Eh sonra özür dilemek bana düstü hic biseyden haberi yoktu cunku :KK9: Hala geliyor mailler artik ben dalga geciyorum ne kadar cok hayranin var diye :))
hadi yaaa :KK9::KK9:

ben önce bişey demedim sordum güzelce :KK15: o da açıkladı haberim yok falan dedi bende tamam o zaman dedim ama tripli bir şekilde :KK1::KK1::KK1::KK14:
Ben de biraz önce az kalsın kızım yazacaktım :KK1:

Angaranın bağları :KK1:

O kadar yorgunum ki klavyeye bakarken gözlerim kapanıyor :KK70:

Sen sevgilinin mailini mi karıştırıyosun?

karıştırmadım baktım şeytan dürttü demek ki :KK19::KK19::KK1:

X