- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
Tüm topiğe selam
Allah analı babalı büyütsün canım
Şu mesajından sonra insanın çocuk yapası geliyor vallahi
Allahım hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin Kötü gününü göstermesin inşallah...
Selam
Amin insaAllah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm topiğe selam
Allah analı babalı büyütsün canım
Şu mesajından sonra insanın çocuk yapası geliyor vallahi
Allahım hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin Kötü gününü göstermesin inşallah...
Amiin :) Sağolasın canım.
E sen hala neyi bekliyorsun :)
Seninle de zor günler atlattık dimi, sen konuyu biliyorsun benim için imkansızdı anne olmak.
Selam
Amin insaAllah...
Sende mi istiyosun bebek Efulim İnşallah tez zamanda senin de bi bebeğin olur
Canim ben de hamileyim 3 aylik
Bizde hemen olmadi ikinci ayimizda oldu ama zormus gercekten sabredip beklemek.
Insan saniyor ki hemen olacak ama olmamasi cok normalmis meger.
InsaAllah sende cok fazla beklemeden kavusursun bebegine
Ayy,, ben altta takvim göremeyince
Ayy olmuş ya sen ona bak İnşallah su gibi geçiverir zaman, bi bakmışsın kucağında buluvermişsin bebeğini
İnşallah bana da istediğim zaman çok bekletmeden verir Allahım
Evet canim yapmadim takvimi yapsam mi artik ne :))
Amin canim insaAllah o günleri büyük bir heyecanla bekliyoruz.
Sende ki endiseler bizde de oluyor bakabilecekmiyiz iyi anne baba olabilecekmiyiz iyi bir gelecek sunabilecekmiyiz..
Ama Allah verdi ya bir bildigi vardir elbet :)
Amin canim insaAllah cok geciktirme sende ama dünyanin en büyük mutlulugu baksana nick ne güzel yazmis
Ya ama siz böyle yazdıkça ben niyeti bozmaya başlıyorum, çok özendiriyosunuz beni
Yap tabi takvimini, tabi bence
En önemli kısım iyi gelecek kısmı zaten, ev yok, benim işim yok, ne bileyim bi de bu karışıklığa çocuk getirmek ne kadar doğru bilmiyorum
Çok güzel olmuş takvimin maşallahHadi yaptim bakalim takvimi
Canim bak bizim evimiz var ama kredi ödüyoruz bir ev kirasinin iki kati aslinda.
Bende basta diyordum kiradayken olmaz ama kredi ödemekte kolay degil ki.
Esimin maasi da cok sükür az degil ama ancak yetiyor iste kredi olunca.
Ama biliyormusun önemli olan bunlar degil sanirim.
Önemli olan o yavurya mutlu huzurlu bir yuva sunabilmek.
Ben bazen esime bakiyorum 'cok iyi bir baba olacak bu adam' diyorum.
En önemlisi de bu.
Ha hatalarimiz illa ki olacak acemiyiz sonucta yasimiz kac olursa olsun ilk bebegimiz olacak.
Ama maddi seylerden önce manevi hayatina bak derim canim.
Onun haricinde sanirim bu dünya hic bir zaman cocuk yapmak icin ideal bir zamanda olmayacak.
Her zaman bir kargasa her zaman bir korku..
Belkide tam bu yüzden bu zamana dünyaya cocuk getirmek lazim kim bilir?
Yeni bir umut ter temiz saf masum bir insan..
Çok güzel olmuş takvimin maşallah
Canım en azından kredi ödüyosun ama sonunda senin olacağını biliyosun. Kiracılığın sonu yok ki Keşke biz de hiç kira derdine bulaşmadan ev kredisine girseydik, ne bileyim böyle her şey belirsiz.
Tabi doğacak yavruyu maddi anlamda değil manevi anlamda düşünmek en iyisi ama bazı şeylerden mahrum yaşarsa çok üzülürüm.
İnşallah hayırlısı olur canım hepimiz için
evet canim 6 kiz kardesiz caliskan cikti ablamlar futbol takimimizin ilk yedegi bizden geliyor
seninkileri de Allah bagislasin canim..
ben 8 yasinda teyze oldum hayatimda hep cocuk vardi ama annelik duygusu eminim bam baska bir sey olacak..
ya dimi :) bazen düsünüyorum aslinda hayat cok anlamsizmis asil anne olunca anlam kazaniyormus yada baba olunca..
cünkü o zaman gercekten bir yasama sebebin oluyor bir sorumlulugun oluyor cok farkli bir seymis..
annelerimiz bosuna demiyormus demek ki 'anne olunca anlarsin'
lohusa depresyonu filan diyorlar öyle bir sey var mi gercekten nick?
birde sen hemen emzirebildin mi
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah o da olur :)Şu kpss geçsin de, biz de istiyoruz aslında bi yandan bakma sen Eşime sorsan bana bırakıyor ama o da istiyor biliyorum
Ben bakamam diye endişeliyim işte, sorumluluğunu alabilir miyim falan Sonra ziyan olmasın çocuk
Zor günleri atlattık valla şaka maka, inşallah bebiş yaparken de zorlanmam ben. Oh sen kurtuldun ne güzel, çıktı aradan
Bide bizim hemen olmadı demez mi, ikinci ayda olmuş daha ne istiyorsun :)Canim ben de hamileyim 3 aylik
Bizde hemen olmadi ikinci ayimizda oldu ama zormus gercekten sabredip beklemek.
Insan saniyor ki hemen olacak ama olmamasi cok normalmis meger.
InsaAllah sende cok fazla beklemeden kavusursun bebegine
evet senin bebiş takımın yedeği olmuş :)
biri lohusa depresyonu mu dedi
Malesefki gerçekten var. Allahtan kısa sürüyor..
Ben hemen emziremedim, keşke doğumdan önce öğrenseymişim emzirme tekniklerini.
sen mutlaka öğren, hatta doğuma yakın göğüslerini uyar süt gelmeye başlasın. bunun için araştırma yap, ama mutlaka bu işi doğurmadan öğren.
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah o da olur :)
Sınavında başarılar şimdiden.
Bide bizim hemen olmadı demez mi, ikinci ayda olmuş daha ne istiyorsun :)
bizim 6 ay sonra oldu.
Ay
Bu depresyon kocaya da bebege'de yansir heralde dimi?
Cok gecmis olsun sana canim.
Dedigini yapicam canim biraz arastirayim bu konuyu.
Korkuyorum zaten emziremiycem diye :S
:))
bir gün bile insana bir sene gibi geliyor dimi..
birde cok sevdigimiz su akrabalarin dedikodulari olunca :)
Allah dagina göre kar veriyor demek ki canim sükür ki sizde de bizde de olmus darisi herkesin basina insaAllah :)
Depresyon bir tek seni etkiliyor, kimseye yansımıyor. Ben doğumdan sonra yalnız kaldım, bide doğurana kadar çalıştım birden eve kapanınca çok zor oldu. Yani herkeste olmuyor, sadece olumsuz şartlar varsa olabiliyor.