Çok ayıp, yapma öyle seyler
yaaa ama ne olucak o da sabah sabah şoka uğradı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ayıp, yapma öyle seyler
yaaa ama ne olucak o da sabah sabah şoka uğradı
Oh süper elmy iki tane enistem angarali oynamasini beceremesemde dinlemesini severim :)
Elmy bende bakmistim maillerine sözlüyken
Ya güven vermeyen bişi yapar o zaman bakarsın icine kurt düşmüştür ama durup dururken bakılırsa anlamsızlaşır kendini suclu konumuna sokarsın
hımm o da doğru ama öylesine baktım
Yanımda olsan terliğin tersini yemiştin kafana
ahahahha evlenince tapu alınıyo dimibizden gecti artik zaten elmy evlenmeden önce daha cabuk kurt düsüyor insanin icine sanki güvensizlikte degil merak durtmustu beni
esim teknoloji özürlü oldugu icin mail adresine yine ben bakiyorum ama bilgisi dahilinde kredi karti odemeleri bankadan gelen kredi odeme bilgileri filan.. ama senin neden oyle soylediginide anliyorum hekresin bir ozelini olmali istersen 50 yillik evli ol :)
eylül canim cuzdanin ici nasil? kullanislimi?
evet onun gibi bisey iste hahahaahahahha evlenince tapu alınıyo dimi
bizden gecti artik zaten elmy evlenmeden önce daha cabuk kurt düsüyor insanin icine sanki güvensizlikte degil merak durtmustu beni
esim teknoloji özürlü oldugu icin mail adresine yine ben bakiyorum ama bilgisi dahilinde kredi karti odemeleri bankadan gelen kredi odeme bilgileri filan.. ama senin neden oyle soylediginide anliyorum hekresin bir ozelini olmali istersen 50 yillik evli ol :)
eylül canim cuzdanin ici nasil? kullanislimi?
bdv de bişi yok ki uykum acılsın
bdv de bişi yok ki uykum acılsın
ben kk hatunlarina bayiliyorum he bi olay olsun hemen herseyi desifre ediyorlar fbi'e on basarlar
sence nasıl
Etekler dar gelmeye basladı, karnımı sıkıyor. Dün giydiğim elbisede karnım cıkmıstı biraz cok komik :) Ama daha önce mide problemim olduğu icin herkes bebele göbeği karıştırdı
ben kk hatunlarina bayiliyorum he bi olay olsun hemen herseyi desifre ediyorlar fbi'e on basarlar
Yedi ceddinin seceresini döküyolar ortaya