09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Oh süper elmy iki tane enistem angarali :KK70: oynamasini beceremesemde dinlemesini severim :)

Elmy bende bakmistim maillerine sözlüyken :KK17:

Oh süper elmy iki tane enistem angarali :KK70: oynamasini beceremesemde dinlemesini severim :)

Elmy bende bakmistim maillerine sözlüyken :KK17:

Yapmayın! Gebertirim hepinizi ahahah

Ay esnemekten ağzım yırtılacak

Kızçelerrr :KK3::KK3:

Bu cüzdan güzel bir doğum günü hediyesi olur muu :93::93::93:

$kisiye-ozel-deri-cuzdan-zenga-tarihli.jpg

:KK70: bizden gecti artik zaten elmy evlenmeden önce daha cabuk kurt düsüyor insanin icine sanki güvensizlikte degil merak durtmustu beni :KK43:

esim teknoloji özürlü oldugu icin mail adresine yine ben bakiyorum ama bilgisi dahilinde :KK70: kredi karti odemeleri bankadan gelen kredi odeme bilgileri filan.. ama senin neden oyle soylediginide anliyorum hekresin bir ozelini olmali istersen 50 yillik evli ol :)

eylül canim cuzdanin ici nasil? kullanislimi?

:KK70: bizden gecti artik zaten elmy evlenmeden önce daha cabuk kurt düsüyor insanin icine sanki güvensizlikte degil merak durtmustu beni :KK43:

esim teknoloji özürlü oldugu icin mail adresine yine ben bakiyorum ama bilgisi dahilinde :KK70: kredi karti odemeleri bankadan gelen kredi odeme bilgileri filan.. ama senin neden oyle soylediginide anliyorum hekresin bir ozelini olmali istersen 50 yillik evli ol :)

ahahahha evlenince tapu alınıyo dimi :KK70:

içi böyle canım bilmem ki :26:

$kisiye-ozel-deri-cuzdan-zenga-tarihli (1).jpg $kisiye-ozel-deri-cuzdan-zenga-tarihli (2).jpg

Etekler dar gelmeye basladı, karnımı sıkıyor. Dün giydiğim elbisede karnım cıkmıstı biraz cok komik :) Ama daha önce mide problemim olduğu icin herkes bebele göbeği karıştırdı :KK70:

Guzel aslinda.
Ama ben bisey demiyim en iyisi.
Nisan bohcasi hazirlarken gittim aldim cüzdan bide pahali iyisi goya.
İki senedir cekmecede duruyor.
Herifim gitti 7 TL ye su sirf kart koymak icin olanlardan var ya onlardan aldi onu kullaniyo :KK70:

Etekler dar gelmeye basladı, karnımı sıkıyor. Dün giydiğim elbisede karnım cıkmıstı biraz cok komik :) Ama daha önce mide problemim olduğu icin herkes bebele göbeği karıştırdı :KK70:

Ay ne güzel :KK16:
Ablamlarda benden fotograf bekliyorlar bebek oldugu anlasilsada ceksem diyorum bende :KK70:
Gecmis olsun rahatsizligindan dolayi bu arada :)

X