- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
Ben de çıkıyorum, öpüyorum sizi cok
elmy sen baskalarinin lafina bu kadar takilcak kadinmisin Allah askina birak herkes kendi bacagindan asilir
hadi hayirli askamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çıkıyorum, öpüyorum sizi cok
Değilim de işte cok mu hassaslaştım nedir bu saldırıya aklım ermiyor.elmy sen baskalarinin lafina bu kadar takilcak kadinmisin Allah askina birak herkes kendi bacagindan asilir
hadi hayirli askamlar
Cumartesi tarfik bile sakin ama ben hala yoğunum
Ve misafirlerim var akşama
Peh
Değilim de işte cok mu hassaslaştım nedir bu saldırıya aklım ermiyor.
Bir sürü insanla ters düştüğüm oldu ama kimsenn yorumlarını takip edip "ıyyyy mıyyy" yapmıyorum o gücüme gidiyor.
Ya manyak mısın çek ne misafir alıyosun calıstıgın güne yetiştirebilecek misin
Ama bana daha cok varşafak 188...
içim bi hoş oldu :) geçer mi bu günler diyordum, of ne kadar da çoktu. say say bitermiydi 180 gün?
yaşarken uzun, ama bitince dün gibi geliyor.
günler geçti de, bebişim annesine tebessüm etmeye bile başladı :)
hatta şuan homurdanıyor
Değilim de işte cok mu hassaslaştım nedir bu saldırıya aklım ermiyor.
Bir sürü insanla ters düştüğüm oldu ama kimsenn yorumlarını takip edip "ıyyyy mıyyy" yapmıyorum o gücüme gidiyor.
Ya manyak mısın çek ne misafir alıyosun calıstıgın güne yetiştirebilecek misin
şafak 188...
içim bi hoş oldu :) geçer mi bu günler diyordum, of ne kadar da çoktu. say say bitermiydi 180 gün?
yaşarken uzun, ama bitince dün gibi geliyor.
günler geçti de, bebişim annesine tebessüm etmeye bile başladı :)
hatta şuan homurdanıyor
Cumartesi tarfik bile sakin ama ben hala yoğunum
Ve misafirlerim var akşama
Peh
Hamileliğimi özledim biliyomusun :) ne güzel bir şeymiş bir bedende iki can taşımak...
Ama bana daha cok var
Nick seninde ilk bebegin mi
Sayili günler tez dolarmis gercekten.
Cift cizgiyi gördügümde 5-6 haftalikmisim.
Simdi 14ünüc haftamizdayiz.
Ben karnim ciksin istiyorum ya
Yarın kırkımız çıkıyor :)
masAllah
9 ay gecmis 40iniz bile cikmis
aslinda hep öyle olur dimi..
o zaman icinde bulundugun an gecmek bilmez ama geriye baktin mi gercekten 'vay be su gibi akmis gecmis' dersin..
benim de en kücük yegenimin bir iki hafta önce kirki cikti..
daha kendisini hic görmedim bile
iki hafta sonra görücem insaAllah :)
ilk günler hiç zaman geçmiyordu. hergün Allahım vakit geçer de oğlum büyür mü diye düşünüyordum. insan yaşarken geçmiyor zaman, ama şimdi su gibi akıp gidiyor günler benim için.
senin yeğenin de hayırlı olsun :)
Gerçekten evlatmış asıl aşk.
Günde toplam 4 saat uyuyorum o da parça parça. Tam uykumun en tatlı yerinde başlıyor ağlamaya.
Kalkıyorum, alıyorum kucağıma. Mis kokusunu içime çekiyorum ciğerlerim bayram ediyor.
Sonra ona bakıp, uykularım feda olsun sana diyorum :)
Akşama kadar seyretmeye doymuyor insan. Bazen komik şeyler yapıyor tabi bize göre komik Allahım diyorum ısırcam şimdi :) öpmeye kıyamıyorum ama zor tutuyorum kendimi böyle şapır şupur girişmemek için.
Hele sarılınca... ciğerlerime sokasım geliyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mükemmel sevgiyi
Gerçekten evlatmış asıl aşk.
Günde toplam 4 saat uyuyorum o da parça parça. Tam uykumun en tatlı yerinde başlıyor ağlamaya.
Kalkıyorum, alıyorum kucağıma. Mis kokusunu içime çekiyorum ciğerlerim bayram ediyor.
Sonra ona bakıp, uykularım feda olsun sana diyorum :)
Akşama kadar seyretmeye doymuyor insan. Bazen komik şeyler yapıyor tabi bize göre komik Allahım diyorum ısırcam şimdi :) öpmeye kıyamıyorum ama zor tutuyorum kendimi böyle şapır şupur girişmemek için.
Hele sarılınca... ciğerlerime sokasım geliyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mükemmel sevgiyi
ilk günler en zor günler sanirim dimi büyük bir degisiklik..
bundan sonra daha da cabuk büyüyecek insaAllah :)
sonra kocaman adam olacak
Allah razi olsun 11inci yegenim diger 10tanesiyle hep beraber büyüdüm evlendikten sonra ilk kez uzaktayim :)
Tüm topiğe selam
Allah analı babalı büyütsün canım
Şu mesajından sonra insanın çocuk yapası geliyor vallahi
Allahım hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin Kötü gününü göstermesin inşallah...
11 mi maşallah :) bende de 2 yeğen var
ilk başta çok zor tabiki. doğumun yorgunluğuyla bir de koskoca bi sorumluluk biniyor omuzlarına.
tamam 9 ay boyunca karnında taşıyorsun ama hiç görmeyip dokunmuyorsunki... doğar doğmaz tam bağlanamıyorsun bebeğine.
bir anda hayatın değişiyor, önce alışman gerekiyor. sudan çıkmış balığa dönüyor insan.
neyseki alışma süreci kısa sürüyor. sonra içinde tarif edilmesi imkansız bir mutluluk oluyor :)