Orası öyle
Onun bana yaptığıyla senin ona yaptığın arasında hicbir fark yok ama işlerine gelmeyeni kabullenmek istemiyorlar maalsef
ayıp etti ebiş ama o kadar vakit gecirdi burda işin seyini cıkardı
ahahahhaha yüzmek mi istiyomuş
Ebişler penis gösterdiler kk ya ahahahah
Gel sana oya vericem diye kaçırmasınlar
Asmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bana mıben anlamam ki
sana getirim ablana götürürsün
mekik oyası.
En cok da o iğrenc orkidlerden kurtulduğuma seviniyorum
burda mısınız nerdesiniz bakim,ben daldım hemen muhabbete..
Ben burdayım
lafıgediğinekoyansmiley hahahaha süper çakmışsın çeko :13:
:13:
Ne istiyolar şu garibandan
Hayır bi de herkes sanki çok mikemmel
elmişe gariban dedihahahahahha
tabi aslında öyle yazık kuzuma; derdi yetmez mi gibi bi de bu kadınların kaprisleriyle uğraşıyo...
onlar kendini mükemmel zanıyo ki zaten, bi de elmiş takmıyo lafı söylüyo ya bunlara,mükenmmellikleri zedeleniyo o yüzden saldırıyorlar..
Bence o birşeylerin acısını bizden cıkmarmaya calısıyodu, ezilmişliğinin falanben o kadının yorumlarını hiçbi zaman anlamadım ya sürekli bi saldırma bi öfke bi nefret kin kusma vardı :44: sanki özellikle siteden atsınlar diye yapıyordu
o başka laya dalga geçmiom cidden soruyom. geçen gün bana orkide geldide. 1 2 ay önce
naylon la bildigin pisik yapıyoduevet ya ne güzel oluyo hamileyken,emzirirken de olmadım ben.2 sene orkidsiz yaşadım süperdi:):)
:13:
Ne istiyolar şu garibandan
Hayır bi de herkes sanki çok mikemmel
elmişe gariban dedihahahahahha
tabi aslında öyle yazık kuzuma; derdi yetmez mi gibi bi de bu kadınların kaprisleriyle uğraşıyo...
onlar kendini mükemmel zanıyo ki zaten, bi de elmiş takmıyo lafı söylüyo ya bunlara,mükenmmellikleri zedeleniyo o yüzden saldırıyorlar..
Hayır konuya yorum yap geç dimi
Bu ara abone oldular aaa Elmayra yorumun şöyle böyle
Ben olsam sana ne derim bu bi de açıklıyo
Kendi yorumları mikemmel sanki, Elmayra kötü de olsa yorum yapmış sen kendi fikrini bile yazmadan millete ne çekiyosun derler adama
Ben cidden laf mı sokuyorum millete ya. Yani soktuğum oluyo ama dakka bir gol bir kimseye laf sokmam
Ya bi de ben gerçekten kimsenin yorumuna bakmıyorum ne yazmış diye. Cok irite olduğum bir yorum varsa da ıyyy deyip geciyorum. Bugüne kadar kimseye "aaaa sen ne yazdın bakim gel suraya" demedim
naylon la bildigin pisik yapıyodu
garibağğğn mı ahahahahhaa
Ben cidden laf mı sokuyorum millete ya. Yani soktuğum oluyo ama dakka bir gol bir kimseye laf sokmam
pamuksu yüzeyleri çıktı ya fena değil onlar..ben yazın tampon tercih ederim valla.
sana gariban da dendi ya hem de çeko dedi hahahhaha
ssen patpat yazıyosun ya açıkça,millete o batıyo bence..
Ebis'e deseler neyse
ebis kim ki???????
Bebeğin yüzü suyu hürmetine didim
Yoksa cadı bu ama şu an hormonlar filan fena