- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Seninde hep böyle şeyler aklından gitmiyor nedense
sen puzzle içinmi dua etmek istiyosun kolay yapabilsin diye olabilir
bugun cumaya dua edelim birbirime istedimbenm duam belli. sevgulumm atansın
elmi dediğin şey aklımadan gitmiyorçocuk uzak yoldan geliyor yapbozmu yapacaksınız diye hala napcagımı söylemedin
Yok, babam secim günü yüzüme bakmadı annem de tripliydi. Ben bu sefer yüzümü eğmicem. Daha önceki sorunlarda hep orta yolu bulmaya calıstım, ben alttan aldıkca tüm suc benimmiş gibi davrandı herkes. Her fırsatta beni ezdiler. Annemdir babamdır kocamdır dedikce herkesi tepeme cıkardım. Ama artık asla ezdirmiyorum hic kimseye ne anama ne babama ne de öbürüne :)
Cok keyifliyim valla Q hic olmadığım kadar, lafımı da sokuyorum nazımı da yapıyorum
sende yerinden dua et
goodmorning çek :122:
lazım olur diye
sen puzzle içinmi dua etmek istiyosun kolay yapabilsin diye olabilir
bugun cumaya dua edelim birbirime istedimbenm duam belli. sevgulumm atansın
elmi dediğin şey aklımadan gitmiyorçocuk uzak yoldan geliyor yapbozmu yapacaksınız diye hala napcagımı söylemedin
oh maşallah elmikim dilini ısır
pardon da annen neyin tiribini atıyor sana,hey Allahım ya..bebe var işte karnında daha surat yapıyolar anlamadım yahu..babanı geçtim de annene noluyo ?? eğme tabi kızım,ne eğiceksin,sen kötü birşey yapmadın,sadece inandığın hissettiğin yoldan gidiyosun,bir insan ne kadar onaylamasa da evladının mutluluğunu ister..bi süre sonra detek olurlar diyodum ama seninkiler değişik kuzum emin olamıyorum şimdi..
neyse sen aynen devam et canını sıkam bişeye,exi de süründür ;pervane olsun
ateşi düştü de öksürğü çok..bir de nasıl huysuz agresif anlatamam...
sağlığı iyi olsun da artık çekicez napalım..
Mik mikcim hayatta hemen hemen herkes böyledir aslında
Sen sadece kendine güven, kendi hakkını savunmaya bak. İşlerine gelirse
İnan böyle daha az üstüne gelinir.
Öyleymiş gerçekten. Bakma benim çaçaron olduğuma huzursuzluk cıkmasın diye son 5 yıldır haksızsam bile "he he" dedim herkese ama artık yeter.
Kocam beni aldatmış, ben baba evine canlı cenaze gibi gelmişim, annem bana corba iciriyor ayakta kalayım diye adam karşıma gecmiş "kirayı da sen ödersin artık" diyo. Utanmasa ışıklara verecekmiş kücükken.
Anne babada olsa bi yere kadar
Bi yerden sonra yaşlılıktan mı nedir kafayı yiyolar
Bırak boşver, torun olunca zaten kendileri gelir dayanamaz
Ama yelkenleri suya indirme yinede
Zaten dua için ayağa kalkmaya gerek yok
Bu kadar hevesli öğrencileri Elmi Kurs paklamaz
Sen Cute'nin yanında staj gör istersen
rabbim emek verip ihtiyacı olan herkese nasip eder inşALLAH..Sen de bana bebişim de
İnşallah atanır, Allah isteyen herkese nasip etsin, amin.
Ben sana soruyorum napcaksınız diye
Annem babamın etkisinde kalıyor. Anlatsam burdan köye yol olur ama umrumda değil. Onlar bana hicbir zaman ebeveyn olamadı 15 yasımda bile ben onların anne babasıydım artık yeter. Evliyken bile neler cektirdiler.
Exin de ağzına tükürüyorum; dün diyo ki erkenden uyuyosun sıkılıyorum beni yalnız bırakma, cocuğu yapmadan önce düşenecektin onu istersen konuşma dedim ben deSevgi pıtırcığı
Biraz da senden etkileniyo olabilir, senin gerginliğini hissediyodur belki.
Yok indirmicem gerçekten. Torun sevmek isteyen evime gelsin. Önceden babam durup dururken exin ağzına tükürürdü bayram gelince "aman onlar büyük, aman alttan alalım" falan derdim. E ben böyle yaptıkca adam sucunu hic göremedi. Kardeşim diyo özlemedin mi abla, özledim de inanın öfkem özlemimi bastırıyor.
neyse ya güzel seylerden konuşalım
şaka bi tarafa iyi kalbinizde dua edermisiniz adı e r d i.
inşALLAH atanırsa yoluma bakarım artık..
stajda vakti geldiğinde inşALLAH:
rabbim emek verip ihtiyacı olan herkese nasip eder inşALLAH..
elmi eşin ankaradamı oda.. şuan tek kalıyosun sanırım. yanlışmı anladım..
bazı ailelerde öyle malesef..
bizim ailede öyle.. sürekli taşları yerine oturtma çabası.. sürekli süpermen olma davası..
Ama kardeş gibisi yok, siz kızkıza dışarda buluşun özleyince :13:
Yok canım kkalede o. ankaraya 1 saat 15 dk fln trafiğine göre değişiyo. Nikahı yapalım da bakalım ankaraya getirtmeye calısıcaz. Onun evinde kalıyorum. Sabah 5te kalkıyoruz o beni bırakıyo bir yere kadar ordan servise binip geliyorum, akşam da aynı sekilde dönüyorum.
Ev iğrenc 1+1 ama o kadar huzurluyum ki anlatamam.
Eh bana kattıkları en güzel sey, öğlen geliyo beni cöp sis yemeye götürüyo
değişik bir fanataziamuda kalkmayı düşünüyoruz
umrunda olmasın bence de..bir yere kadar işte,üstüne bin bin nereye kadar,insanın kendi hayatı var ,artık kendi çocuğun oluyor onu düşünmen lazım..Annem babamın etkisinde kalıyor. Anlatsam burdan köye yol olur ama umrumda değil. Onlar bana hicbir zaman ebeveyn olamadı 15 yasımda bile ben onların anne babasıydım artık yeter. Evliyken bile neler cektirdiler.
Exin de ağzına tükürüyorum; dün diyo ki erkenden uyuyosun sıkılıyorum beni yalnız bırakma, cocuğu yapmadan önce düşenecektin onu istersen konuşma dedim ben deSevgi pıtırcığı
Biraz da senden etkileniyo olabilir, senin gerginliğini hissediyodur belki.
bence 1+1 iyiben eşya kalabalığı sevmem. yeni evliler için ideal bence
inşALLAH getirebilirsinizo ne iş yapıo (konuyu değiştiriom elmi )
Mikemmel
değişik bir fanatazi
çekoya aynen katılıyorum,bence de seni cute in yanına alalım staj için ..:):)
umrunda olmasın bence de..bir yere kadar işte,üstüne bin bin nereye kadar,insanın kendi hayatı var ,artık kendi çocuğun oluyor onu düşünmen lazım..
ben evde gergin değilim,cidden rol yapmıyorum..o yok benim için ya öyle davranıyorum daha doğrusu davranmıyorum :):)
hasta olunca çocuğun karakteri değişiyo cidden,inşallah pzt okula da başlayınca normalde döneriz..
Ama kardeş gibisi yok, siz kızkıza dışarda buluşun özleyince :13:
Eh bana kattıkları en güzel sey, öğlen geliyo beni cöp sis yemeye götürüyo