09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

işte bunları yapıcaksınız

Günaydın kızlar ,hayırlı cumalar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mik mikcim hayatta hemen hemen herkes böyledir aslında
Sen sadece kendine güven, kendi hakkını savunmaya bak. İşlerine gelirse
İnan böyle daha az üstüne gelinir.

Sen de bana bebişim de

İnşallah atanır, Allah isteyen herkese nasip etsin, amin.

Ben sana soruyorum napcaksınız diye

Annem babamın etkisinde kalıyor. Anlatsam burdan köye yol olur ama umrumda değil. Onlar bana hicbir zaman ebeveyn olamadı 15 yasımda bile ben onların anne babasıydım artık yeter. Evliyken bile neler cektirdiler.

Exin de ağzına tükürüyorum; dün diyo ki erkenden uyuyosun sıkılıyorum beni yalnız bırakma, cocuğu yapmadan önce düşenecektin onu istersen konuşma dedim ben de Sevgi pıtırcığı

Biraz da senden etkileniyo olabilir, senin gerginliğini hissediyodur belki.

Mik mikcim hayatta hemen hemen herkes böyledir aslında
Sen sadece kendine güven, kendi hakkını savunmaya bak. İşlerine gelirse
İnan böyle daha az üstüne gelinir.

Öyleymiş gerçekten. Bakma benim çaçaron olduğuma huzursuzluk cıkmasın diye son 5 yıldır haksızsam bile "he he" dedim herkese ama artık yeter.

Kocam beni aldatmış, ben baba evine canlı cenaze gibi gelmişim, annem bana corba iciriyor ayakta kalayım diye adam karşıma gecmiş "kirayı da sen ödersin artık" diyo. Utanmasa ışıklara verecekmiş kücükken.

Anne babada olsa bi yere kadar
Bi yerden sonra yaşlılıktan mı nedir kafayı yiyolar
Bırak boşver, torun olunca zaten kendileri gelir dayanamaz
Ama yelkenleri suya indirme yinede

Anne babada olsa bi yere kadar
Bi yerden sonra yaşlılıktan mı nedir kafayı yiyolar
Bırak boşver, torun olunca zaten kendileri gelir dayanamaz
Ama yelkenleri suya indirme yinede

Yok indirmicem gerçekten. Torun sevmek isteyen evime gelsin. Önceden babam durup dururken exin ağzına tükürürdü bayram gelince "aman onlar büyük, aman alttan alalım" falan derdim. E ben böyle yaptıkca adam sucunu hic göremedi. Kardeşim diyo özlemedin mi abla, özledim de inanın öfkem özlemimi bastırıyor.

neyse ya güzel seylerden konuşalım

Zaten dua için ayağa kalkmaya gerek yok

Bu kadar hevesli öğrencileri Elmi Kurs paklamaz
Sen Cute'nin yanında staj gör istersen

şaka bi tarafa iyi kalbinizde dua edermisiniz adı e r d i.
inşALLAH atanırsa yoluma bakarım artık..
stajda vakti geldiğinde inşALLAH:
rabbim emek verip ihtiyacı olan herkese nasip eder inşALLAH..

elmi eşin ankaradamı oda.. şuan tek kalıyosun sanırım. yanlışmı anladım..
bazı ailelerde öyle malesef..
bizim ailede öyle.. sürekli taşları yerine oturtma çabası.. sürekli süpermen olma davası..

Ama kardeş gibisi yok, siz kızkıza dışarda buluşun özleyince :13:

Yok canım kkalede o. ankaraya 1 saat 15 dk fln trafiğine göre değişiyo. Nikahı yapalım da bakalım ankaraya getirtmeye calısıcaz. Onun evinde kalıyorum. Sabah 5te kalkıyoruz o beni bırakıyo bir yere kadar ordan servise binip geliyorum, akşam da aynı sekilde dönüyorum.

Ev iğrenc 1+1 ama o kadar huzurluyum ki anlatamam.

bence 1+1 iyi ben eşya kalabalığı sevmem. yeni evliler için ideal bence

inşALLAH getirebilirsiniz o ne iş yapıo (konuyu değiştiriom elmi )

amuda kalkmayı düşünüyoruz
değişik bir fanatazi
çekoya aynen katılıyorum,bence de seni cute in yanına alalım staj için ..:):)

umrunda olmasın bence de..bir yere kadar işte,üstüne bin bin nereye kadar,insanın kendi hayatı var ,artık kendi çocuğun oluyor onu düşünmen lazım..
ben evde gergin değilim,cidden rol yapmıyorum..o yok benim için ya öyle davranıyorum daha doğrusu davranmıyorum :):)
hasta olunca çocuğun karakteri değişiyo cidden,inşallah pzt okula da başlayınca normalde döneriz..

bence 1+1 iyi ben eşya kalabalığı sevmem. yeni evliler için ideal bence

inşALLAH getirebilirsiniz o ne iş yapıo (konuyu değiştiriom elmi )

İşçi o da MKE de. Yeni girdi daha bir yıl olmadı. Lan kanepeyi bi görsen nuh nebiden kalma Ben orda uyukluyorum bi uyanıyorum yayları belime batmış Cocuğumu düşürecek kanepe nerdeyse

Dün cips aldım aklıma sen geldin Yerken Çekin serefine dedim ex cek kim diyo sen tanımazsın dedim

Bunun adı ne biliyo musun "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" Bir gün bir patlarsın yanındakiler soka girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…