09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Vay inanamıyorum birileri benden önce gelip gün aydınlığı dilemiş :KK1:

oy kıyamam sana...:KK16::KK16:yerim senin aile hayatını da soslu makarnanı da..
sizinkilerden ses yok mu hala? bu arada sen ne karar verdin ?

Ye beni Receeeeeep :KK70:

Yok, babam secim günü yüzüme bakmadı annem de tripliydi. Ben bu sefer yüzümü eğmicem. Daha önceki sorunlarda hep orta yolu bulmaya calıstım, ben alttan aldıkca tüm suc benimmiş gibi davrandı herkes. Her fırsatta beni ezdiler. Annemdir babamdır kocamdır dedikce herkesi tepeme cıkardım. Ama artık asla ezdirmiyorum hic kimseye ne anama ne babama ne de öbürüne :)

Cok keyifliyim valla Q hic olmadığım kadar, lafımı da sokuyorum nazımı da yapıyorum :KK1:
Merhaba :KK28:
Hayırlı cumalar
Günaydın bebişimmm

iyi işte fena değilim :KK31:

günaydın samu,hayırdır ne duaası puzzle için mi:KK1:

:KK53::KK53: sen puzzle içinmi dua etmek istiyosun :KK53::KK53: kolay yapabilsin diye olabilir :KK14::KK14::KK14:

bugun cumaya dua edelim birbirime istedim:KK51::KK51: benm duam belli. sevgulumm atansın :KK53:

elmi dediğin şey aklımadan gitmiyor :KK9::KK9::KK9: çocuk uzak yoldan geliyor yapbozmu yapacaksınız diye :KK9::KK9: hala napcagımı söylemedin

Ben ara ara giriyorum ya
Kim benden sonra geldi göremeyebilirim
Toptan hoş geldiniz emi :KK3:

Ye beni Receeeeeep :KK70:

Yok, babam secim günü yüzüme bakmadı annem de tripliydi. Ben bu sefer yüzümü eğmicem. Daha önceki sorunlarda hep orta yolu bulmaya calıstım, ben alttan aldıkca tüm suc benimmiş gibi davrandı herkes. Her fırsatta beni ezdiler. Annemdir babamdır kocamdır dedikce herkesi tepeme cıkardım. Ama artık asla ezdirmiyorum hic kimseye ne anama ne babama ne de öbürüne :)

Cok keyifliyim valla Q hic olmadığım kadar, lafımı da sokuyorum nazımı da yapıyorum :KK1:

Günaydın bebişimmm

oh maşallah elmikim dilini ısır :nazar::nazar:
pardon da annen neyin tiribini atıyor sana,hey Allahım ya..bebe var işte karnında daha surat yapıyolar anlamadım yahu..babanı geçtim de annene noluyo ?? eğme tabi kızım,ne eğiceksin,sen kötü birşey yapmadın,sadece inandığın hissettiğin yoldan gidiyosun,bir insan ne kadar onaylamasa da evladının mutluluğunu ister..bi süre sonra detek olurlar diyodum ama seninkiler değişik kuzum emin olamıyorum şimdi..
neyse sen aynen devam et canını sıkam bişeye,exi de süründür ;pervane olsun :KK51::KK51:
Ata iyi mi? düştü mü atesi
ateşi düştü de öksürğü çok..bir de nasıl huysuz agresif anlatamam...
sağlığı iyi olsun da artık çekicez napalım..:KK31:

X