benim bi kız kardeşim bile yok offffffffffffffffffff
Dün cips aldım aklıma sen geldinYerken Çekin serefine dedim ex cek kim diyo sen tanımazsın dedim
Dün cips aldım aklıma sen geldinYerken Çekin serefine dedim ex cek kim diyo sen tanımazsın dedim
İ
fırında kızarmış olanlar süper,ben normalde yemem cips pek ama onlara bayıldım..ne yazık ki alerji yaptı bana ama kaşınıyorum manyak gibi
onların kalorisi de az,tuzu da ..dene istersen bir..
ex ne zmaan next olacak la artık
Puhahaisme gel 'Çek'
geyikten arkadaş diyemedinmi
benimde 3 kız kardeşim var. ikisiyle çok iyiyiz
Olsun senin de aslanlar gibi kızın var
:bardağındolutarafınıgörenelmysmiley:
fırında kızarmış olanlar süper,ben normalde yemem cips pek ama onlara bayıldım..ne yazık ki alerji yaptı bana ama kaşınıyorum manyak gibi
onların kalorisi de az,tuzu da ..dene istersen bir..
ex ne zmaan next olacak la artık
Adı ne ki onun cips kültürüm hic yokFilm izlicez diye aldık dün.
İzin alabildiğimiz ilk fırsatta canım. O baskı yapıyo ama yemin ederim icimden gelmiyo. Ya korkuyorum ya da bilmiyorum niye :) Cocuk olmasaydı evlenmezdim ben böyle cogzel
benim bi kız kardeşim bile yok offffffffffffffffffff
Öyle tabi kol kola girer gezersiniz inşşşşBelki de Allah yüzüme güldü kız evladıyla büyüsün hele kanki gibi gezeriz kızımla dimi elmiiyyy
Kolay gelsin cnmben gidiyorum. özleyin beni
Ben ruffles alıyorum sadece ay bunu bi deneyeyim bakalım
Raporluydum, hastaydım vs derken ilgilenemedim. Gerçekten icimden gelmiyo, ona da söylüyorum, Allahın isareti midir nedirlays fırında,acılısı da var acısızı da..
sen şu anda bebeğ odaklsıın ya o yüzden içindne gelmiyodur ama bence yapın bi an önce..hem izinlik neyi var ki la altı üstü gidip imza çakıcaksınız..şahit lazımsa göndereyim ordan arkadaşları kuzenleri falan
:13::13: süpersin çeko bunlar işte,bence sen de cips prenssesi falan yazmalısın
ama bana dokunuyo işte,kaşınıyorum hatır hutur,olsun arada yiyorum işte napim..
:13::13: süpersin çeko bunlar işte,bence sen de cips prenssesi falan yazmalısın
ama bana dokunuyo işte,kaşınıyorum hatır hutur,olsun arada yiyorum işte napim..
ben de biranın yanında keşfettim zaten bunları...sana maraş tarhanası göndericem,cips yerine onu ye,hem faydalı bişey..Manyaklar ya
Cips sadece aklıma icki istediğinde geliyo onu da icemiyoruz anasını satim
Erkek var mı peki
Kız kardeş gibi olmasa da tek olmaktan iyidir
Manyaklar ya
Cips sadece aklıma icki istediğinde geliyo onu da icemiyoruz anasını satim