09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Dün cips aldım aklıma sen geldin :KK70: Yerken Çekin serefine dedim ex cek kim diyo :KK70: sen tanımazsın dedim :KK1:

fırında kızarmış olanlar süper,ben normalde yemem cips pek ama onlara bayıldım..ne yazık ki alerji yaptı bana ama kaşınıyorum manyak gibi:KK37:
onların kalorisi de az,tuzu da ..dene istersen bir..
ex ne zmaan next olacak la artık:KK14::KK14:

fırında kızarmış olanlar süper,ben normalde yemem cips pek ama onlara bayıldım..ne yazık ki alerji yaptı bana ama kaşınıyorum manyak gibi:KK37:

Adı ne ki onun cips kültürüm hic yok :KK1: Film izlicez diye aldık dün.

İzin alabildiğimiz ilk fırsatta canım. O baskı yapıyo ama yemin ederim icimden gelmiyo. Ya korkuyorum ya da bilmiyorum niye :) Cocuk olmasaydı evlenmezdim ben böyle cogzel :KK70:

Evet onlarda çok güzel
Gerçi ben ayırt etmem :KK56:

İzin alabildiğimiz ilk fırsatta canım. O baskı yapıyo ama yemin ederim icimden gelmiyo. Ya korkuyorum ya da bilmiyorum niye :) Cocuk olmasaydı evlenmezdim ben böyle cogzel :KK70:

Kocaman yazıyo fırından :KK1:

$lays.jpg

lays fırında,acılısı da var acısızı da..
sen şu anda bebeğ odaklsıın ya o yüzden içindne gelmiyodur ama bence yapın bi an önce..hem izinlik neyi var ki la altı üstü gidip imza çakıcaksınız..şahit lazımsa göndereyim ordan arkadaşları kuzenleri falan :KK14::KK14:

Belki de Allah yüzüme güldü kız evladıyla büyüsün hele kanki gibi gezeriz kızımla dimi elmiiyyy
Öyle tabi kol kola girer gezersiniz inşşşş
ben gidiyorum. özleyin beni :21::21::21:
Kolay gelsin cnm
Ben ruffles alıyorum sadece ay bunu bi deneyeyim bakalım
lays fırında,acılısı da var acısızı da..
sen şu anda bebeğ odaklsıın ya o yüzden içindne gelmiyodur ama bence yapın bi an önce..hem izinlik neyi var ki la altı üstü gidip imza çakıcaksınız..şahit lazımsa göndereyim ordan arkadaşları kuzenleri falan :KK14::KK14:
Raporluydum, hastaydım vs derken ilgilenemedim. Gerçekten icimden gelmiyo, ona da söylüyorum, Allahın isareti midir nedir :KK70:

Filmlerdeki gibi yapıcaz, yoldan şahit ceviricez :KK70:

:13::13: süpersin çeko bunlar işte,bence sen de cips prenssesi falan yazmalısın :KK1::KK1:
ama bana dokunuyo işte,kaşınıyorum hatır hutur,olsun arada yiyorum işte napim..

Manyaklar ya :KK1:

Cips sadece aklıma icki istediğinde geliyo onu da icemiyoruz anasını satim

X