09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

begenmedim takıları :KK53::KK53: bileğim inde kaldıramaz bunları :111:
saat ve ince bileklik tercihimdir.
kullanmıom saat dışında:KK53:
kardeşim yüzük kolye bileklik vs gibi şeyleri asla ihmal etmez :KK53:

ben beğendim hatta 90 tl yazıyordu :KK53:

bende küpe yi çok severim asla ihmal etmem ama anca evde işte olmadı bu :KK9::KK9:

takı da almalıyım :KK19::KK19:

bu nasıl mesela 98 tl çok değil mi buna :KK50::KK50:

$1.jpg

bana da çok geldi yaaa :KK14::KK14:

etesettür den bakıyorum canım :KK16::KK16:

gercekten kaliteli bir ürün oldugunu bilsek ve uzun süre giyebilecegini bilsek yine al derim mesela..
ama bende oluyor biliyormusun böyle gömlek tarzi bir iki tunigim var 2-3 kez giyindim hemen bir yerine bir sey oldu :S

ben daha cok elbiseleri seviyorum :KK12:
ama bu saatten sonra almamam gerekiyor emzirirken giyemiycem icin bende gömlek tunik tarzi seyler alirim diyorum..

ya bunlar hangi sitede bayıldımmmmmmm
modamla
diye bir site canım bende sordum da kalmadı daha da gelmiycek dedi :KK14::KK14:
gercekten kaliteli bir ürün oldugunu bilsek ve uzun süre giyebilecegini bilsek yine al derim mesela..
ama bende oluyor biliyormusun böyle gömlek tarzi bir iki tunigim var 2-3 kez giyindim hemen bir yerine bir sey oldu :S

ben daha cok elbiseleri seviyorum :KK12:
ama bu saatten sonra almamam gerekiyor emzirirken giyemiycem icin bende gömlek tunik tarzi seyler alirim diyorum..

yani orası öyle tabi ama bende bir sezondan fazla giyeemem sıkılıyorum :KK1: elbise pek yakışmıyor bana giyemiyorum :KK30:
niden hamile misinnn :KK49::KK49::KK49:

modamla
diye bir site canım bende sordum da kalmadı daha da gelmiycek dedi :KK14::KK14:

yani orası öyle tabi ama bende bir sezondan fazla giyeemem sıkılıyorum :KK1: elbise pek yakışmıyor bana giyemiyorum :KK30:
niden hamile misinnn :KK49::KK49::KK49:

kocan yandi desene :KK1:
benim eskiden gelen bir mecburi aliskanlik diyeyim uzun yillar giyerim ayni kiyafeti iyi oldugu sürece durumu :)

iveeet ama böyle göbegim yok henüz :KK49: löplöp yaglarimi bebekten sayamiyorum :KK70:

kocan yandi desene :KK1:
benim eskiden gelen bir mecburi aliskanlik diyeyim uzun yillar giyerim ayni kiyafeti iyi oldugu sürece durumu :)

iveeet ama böyle göbegim yok henüz :KK49: löplöp yaglarimi bebekten sayamiyorum :KK70:

yansın müstehak onlara :KK19::KK19::KK1::KK1::KK1:

anladım canım orası öyle tabi ama insanız işte yeni şeyler istiyoruz :KK52:

aa hadi yaa sende isyanla birlikte istiyordun dimi :KK76: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK16::KK16:

yansın müstehak onlara :KK19::KK19::KK1::KK1::KK1:

anladım canım orası öyle tabi ama insanız işte yeni şeyler istiyoruz :KK52:

aa hadi yaa sende isyanla birlikte istiyordun dimi :KK76: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK16::KK16:

:KK1::KK1:

canim evet ama sen beni yeni bir hayat topicinde tebrik etmistin bilene nasil unuttun :KK4::KK1:
isyanla aramizda bir ay var ben ekim o kasimda doguracagiz insaAllah :KK17:

:KK1::KK1:

canim evet ama sen beni yeni bir hayat topicinde tebrik etmistin bilene nasil unuttun :KK4::KK1:
isyanla aramizda bir ay var ben ekim o kasimda doguracagiz insaAllah :KK17:
abowwwww :KK17::KK17::KK17: unutmuşummm :18::18: hamilelik takvimimnde yok ya :KK52::KK52:

öyle mi ne güzel o zaman :KK16::KK16::KK1:
bende çok beğendim ya kısmet değilmiş diyelim :)) bende tunik istiyorum yazın çok rahat oluyor ama netten hiç alışveriş yapmadım

evet ama istiyorum bananeee :KK19::KK19::KK1:

eve rahat oluyor kapalı mısın sende :KK23: ben yapıyorum yaa hiç sorun yaşamadım şükür :KK15::KK15:

X