• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

04.07.2009 Nikah resimlerim

aa burası edirne belediyesiii

benimde burda kıyılcaktı ama son anda bi sıkıntı çıktı lüleburgaza aldık

evrakları almaya gidince beğenmedim nikah dairesini

perili köşk gibiydiii

sizin fotolardada azcık görünüo hatta

nikah kıyafetiniz hayallerimdeki renk ve model. hele o eldiven ve şapka. nikahımda giyemezsem nikah tazeliycem yıllar sonra yinde giyeceğim azmettim

mutluluklar size

Yorumlarınız ve birbirinden güzel iltifatlarınız için teşekkür ederim:)Çok mutlu oldum okudukça!
Bende nikahtan önce farklı fikirler aradım,ancak pek fazla bir seçenek bulamadım.Ben esasında şöyle truvakar kollu geniş yaka bir ceket altına dar diz hizasında krem saten bir etek ceket giyip gene böyle dantel eldiven ve şapka takıp küçük bir buket almayı düşünüyordum.Ancak İzmit'te bu tarz bir kıyafet bulamadım.Tesadüfen Nctiy'de bulunan bir mağazadan çok ucuz bir fiyata elbiseyi aldım.Gelinlikçimden de eldivenleri buldum.Şapka ise hep hayalimdi.Onu biraz aradım.Tam düşündüğüm gibi oldu.Denk geldi diyelim:)
Nikah bence çok önemli.Öyle sıradan kıyafetlerle geçiştirilecek bir ritüel değildir.Onun için düğünde nikah kıyılmayacaksa şık bir elbise belki şimdi moda olan minik prenses taçlarından yahut papatyalarla süslü bir saçla o anı güzelleştirebilirsiniz.Ben bunun için çok fazla maddi gücün olmasını gerekli görmüyorum.
Evet,nikah Edirne'deydi.Bende ilk gördüğümde 'dökülüyor ya burası' demiştim.Ancak bizim kıyafetlerimizle birleşince arasak böyle bir yer bulamazdık diye sevindik:)

Herşey harika kıyafet şapka eldive. Damadın kıyafeti desen ayrı bir zariflik:) Bence bunları diyerek çok güsel yapmıssın ve deidğin gibi mekanla çok bütünlük sağlamış. İlk bakınca yabancı birinini nikahı sandım yazını görünce anladım:)

ne kadar zarif asil bir nikah olmuş bayıldım bayıldım harikasınız ömür boyu mutluluklar dilerim en içten dileklerimle boshayallersmile

çok güzel olmuş farklı

ama farklılığı güzelliğiyle olmuş
mutluluklartarzınızı güzel yansıtmışsınız
düğün resimlerini de merak ediyorum

gercekten cok guzel olmussunuz tek kelımeyle harıka...benımde nıkahım oldu 14 temmuzda bende cok ıstemıstım o sapkalardan ama ne yazıkkı bulundugum yerde ıstedıgım kıyafetı bulamadım herkes ozenıyor en ıyısını olmasını ıstıyor ama ıstedıgın seyı ıstedıgın yerde bulmakta cok onemlı.....

harika görünüyorsunuz...çok şık ve asil olmuşsunuz eşinle birlikte.şapka gerçekten çok yakışmış size.bence bu tarz bir kıyafet nikahınız için çok hoş bir anı olmuştur.ilerde çocuklarınıza çok farklı gelicektir eminim.bu arada bende öğretmenim edirneliyim nikah salonu biraz eski ama çok nostaljik bir havası var.Mutluluklar diliyorumm...düğün fotolarını bekliyoruz :)

canım resimleri göremedim ama herkes çok beğendiğini yazmış tüm bunların üstüne evliliğinin kötü gitmesine üzüldüm gerçekten.
şimdi durum ne bilmiyorum ama Allah güzel kalbine göre versin her şeyi :(

Back