04.07.2009 Nikah resimlerim

turkolog2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
121
0
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Bizimde nikahımız 04.07.2009 tarihinde oldu.Düğünümüz daha sonra oldu.Ancak resimlerde eşim görünmek istemediği için seçerek ekliyorum.Eşim kıyafetime uygun olması açısından mesdres giydi.
Darısı tüm bekarların başına:)
Demiş resimleri eklemiştim.Ancak şimdi biz boşanıyoruz.Mutlu bir evliliğim vardı,ancak onun ailesi bir türlü rahat durmadı.Ve o da beni artık istemiyormuş!Ne diyelim kısmet değilmiş!

Son düzenleme:
bayıldım sizeeeee
nikahta gördügüm en guzel gelinsiniz zarif sık
bir ömur mutluluklar

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Biraz özendik,bu doğru:)İltifatlarınızda çok naziksiniz:)
Resimlerin boyutlarını ayarlamadığımı farkedince tekrar yükledim.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)
Evet,daha sonra düğünümüz oldu.Ancak nikahımız önceden olmak zorundaydı,bizde düğüne gelemeyecek dostlarımız için bulunduğumuz yerde de güzel bir nikahımız olsun istedik:)

mükemmel görünüyosunuz, bayılıyorum böyle özenli,zarif,asil insanlara.
ne kadar sade ve ne kadar şık olmuşsunuz.
maşallah diyorum, eşinizle ömür boyu böyle uyumlu olmanızı dilerim
mutluluklar

çok asil,sade, şık ve zarif olmuşsunuz
eşinizle de çok uyumlu olmuşsunuz
mutluluklar dilerim a.s.

cok hoşsunuz hihoyyyt ben de nikahımda böyle bir şeyler düşünüyordum tam aradğım gibi :lepi::)
mutluluklar gördüğüm en nostaljik çiftsiniz

Gerçekten bende çok beğendim. Şık, zarif ve nikah için çok uygun bir görünüm olmuş :) Elbiseniz de çok hoşuma gitti, benim de tarzıma yakın bir model. Nereden aldığınızı sorabilirmiyim acaba? Mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…