• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

04.07.2009 Nikah resimlerim

turkolog2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
121
0
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Bizimde nikahımız 04.07.2009 tarihinde oldu.Düğünümüz daha sonra oldu.Ancak resimlerde eşim görünmek istemediği için seçerek ekliyorum.Eşim kıyafetime uygun olması açısından mesdres giydi.
Darısı tüm bekarların başına:)
Demiş resimleri eklemiştim.Ancak şimdi biz boşanıyoruz.Mutlu bir evliliğim vardı,ancak onun ailesi bir türlü rahat durmadı.Ve o da beni artık istemiyormuş!Ne diyelim kısmet değilmiş!

Son düzenleme:
bayıldım sizeeeee
nikahta gördügüm en guzel gelinsiniz zarif sık
bir ömur mutluluklar

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Biraz özendik,bu doğru:)İltifatlarınızda çok naziksiniz:)
Resimlerin boyutlarını ayarlamadığımı farkedince tekrar yükledim.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)
Evet,daha sonra düğünümüz oldu.Ancak nikahımız önceden olmak zorundaydı,bizde düğüne gelemeyecek dostlarımız için bulunduğumuz yerde de güzel bir nikahımız olsun istedik:)

mükemmel görünüyosunuz, bayılıyorum böyle özenli,zarif,asil insanlara.
ne kadar sade ve ne kadar şık olmuşsunuz.
maşallah diyorum, eşinizle ömür boyu böyle uyumlu olmanızı dilerim
mutluluklar :nazar:

çok asil,sade, şık ve zarif olmuşsunuz :nazar:
eşinizle de çok uyumlu olmuşsunuz
mutluluklar dilerim a.s.

cok hoşsunuz hihoyyyt ben de nikahımda böyle bir şeyler düşünüyordum tam aradğım gibi :lepi::)
mutluluklar gördüğüm en nostaljik çiftsiniz:nazar:

Gerçekten bende çok beğendim. Şık, zarif ve nikah için çok uygun bir görünüm olmuş :) Elbiseniz de çok hoşuma gitti, benim de tarzıma yakın bir model. Nereden aldığınızı sorabilirmiyim acaba? Mutluluklar :)

Back