03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

Okudum agladim!
Allah yardimciniz olsun, basiniz saolsun ve tez zamanda hayirlisiyla, acinizi bir nebze olsun dindirecek, evlatlarinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.

-Lisaaa-

Allah razı olsun canım..
Duandan ayırma..Yaşadığım acının tarifi yok.. Yüreğim yanıyor..
Allah büyük canım sen çok etkiledin beni evde bile durup durup AH AH çekiyorum inan ki hep aklımdasın Rabbim sabır versin bir an önce acını dindirecek olan meleklerini kavuştursun sana

Allahım sabır versin başınız sağolsun canım.
Ağladım evladım yok ama anlayıp hissedebildim.
Rabbim sana hayırlı bir evlat versin sağlıkla uzun ömrüyle yanı başında inşallah.

ciftsariliyumurta

Seninde başın sağolsun ablacım.. Bilmiyodum..
Rabbim sabırların en büyüğünü versin bizlere.. Yoksa çok zor...
aminnn güzelim benim aminnn inşaallah birgün ol dediğinde kucaklarımızda onların melek yüzüne bakıp gülmeyi nasip etsin rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıkla canım benim

rabbim sabır versin
o melek mahşer günü seni almadan cennete girmeyecek sana şefaatçi olacak
bunu düşün ve sabrını arttırmaya çalış
içim burkuldu
bende ilk evladımı kaybetmiştim onu hatırladım.
Allah en kısa zamanda kucağını evlat kokusuyla doldursun inşallah

Amin inşallah..
Dua bekliyorum sizden..
Rabbim acımı hafifletsin,
Ama unutturmasın..
Can parçamı unutamam ki..
canim cok üzüldük seninle birlikte nasil sevindiysek seninle birlikte öyle üzülüyoruz inan. her daim duamizdasin . rabbim insallah sana sabir ve dayanma gücü versin

Dağların dayanamadığı bi aci... herşeye dayanan rasulumun gözünden yaşlar süzdüren aci... aci aci eriten bi aci... yüzünü gormedin kokusunu içine çekmedin... düşün daha misli mislini aci acisini daha acisini... ben 6 sene sonra buldum 24 saat kokusu dokusu herseyi herşeyimi mühürlü buyuttum... sonra bide boyle aci aci acisi kaybettim... ne diyim kardeşim derdin derdim... benim düştüğünde oldu... rabbim seni beterinden korusun hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlarin olsun... acisini veren rabbim sabrinida versin... veriyoda bunlara rağmen nefes alıyoruz oyle böyle yaşıyoruz icim paramparça ne diyim göz yaşına karıştı yaşım...

Bi blogcu anneyi takip ediyorum canım "hassas anne" ilk bebegini 20 haftalikken kaybetmiş sonra 3 evladı olmuş maşallah

Ilk bebegiyle vefatiyla ve yasadigi zorluklarla ilgili paylasimlar yapiyor belki bi ara bakmak istersin moral olur canim

Su an moral istemedigini tahmin ediyorum belki daha sonra bakarsin canim

Ben de boyle tek tek yaziyorum da cnm bi aci yasayinca kendin gibi o aciyi yasayanlari bulunca onlari konusunca iyi geliyor bu dunyada yalniz degilim diyorsun Allah bir tek bana uygun gormemis bu imtihani diyorsun fln

Ben de kardesimi kaybettikten snra hep kardesini kaybeden hatta ayni hastaliktan kaybeden insanlarla konusuyordum bunu yasayan tek ben degilmisim bununla yasayan tek aile biz degilmisiz fln diyordum

Oyle iste canim

Canim ya, ne desem bilemiyorum. Yasadigin aciyi ne dindirir onu da bilemiyorum. Ama dinecegini de sanmiyorum. Su an kaybin daha yeni insallah zamanla kendini toplayacaksin. Saglikli hayirli bebeklerin olacak. Tedavini olacaksin. Lutfen uzulme. Kendini harap etme. Bu dunyada hep imtihan ediliyoruz. Cok sukur inancimiz var.
Allah sana ve esine sabirlarin en guzelini versin insallah.
Rahim agzi yetmezligi erken teshis edilemiyor mu?

31 agustos 2012 ilk oğlumu topraga verdık. esımle haykırarak aglamıstık. uzerıne toprak atmıslardı. sonra ustune iri taslar koymuslardı. hayvanlar eşelemesin diye ....

o gece köyden geri donerken dolunay vardı öyle bır dolunay ki gece gündüzden bile aydınlıktı . o yuzden dolunaylı gecelerde uzerime bişeyler oturur. oğlumu hatırlarım.

31 ekim 2013 ikinci oğlumu kaybettim. eşim gelmedi gömülmesini görmek istemiyorum dedi.annem kayınvalıdem kayın pederım ve ben köye çıktık evden kazma aldılar . yavrum kucagımda bır ceset çantasında. sarılıyorum mezarlıga cıktık. kayın pederım mezarı açtı ben bakmadım gömdüler. ilk bebeğimden tecrubelıydım ya bu sefer ağır tasları ben buldum koydum oğlumun üstüne. hayvanlar kokusuna gelmesın eşelemesınler diye.

seni burda en ıyı ben anlarım cnm.. hiçbirzaman o yavrunu meleğini unutmuycaksın acın da hiç dinmiycek ama alışcaksın. o hasrete alışcaksın ve kaybetmenın korkusunu evlat acısının ne demek oldugunu çok iyi bileceksın herkesten güçlü olacaksın...

Ben kızımı Ayda'mı 2ocak 2013te kaybettim...acın ck taze canım.zamanla acın hafifleyecek canım...ama yüreğindeki yangın hic sönmeyecek.
23haftalıktı bebeğim...bebeğimi kaybettikten 6ay sonra hamile kaldım,ck şükür sağ salim kucağımıza aldık bebeğimizi,9ay ck zor geçti bizim icin.ilk bebeğimi normal doğum yaptığım icin sezaryen istedim,psikolojik olarak hazır değildim normal doğuma.
En büyük destekçim eşimdi ve ailelerimiz...bizi hic yalnız bırakmadılar.

Allah.sabir versin cnm cok uzuldum elden bisey gelmez sabir ve dua

inşallah Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder canım...acıların en büyüğü evlat acısı...2tane meleğin var...

inşallah Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder canım...acıların en büyüğü evlat acısı...2tane meleğin var...
insallah cnm bu surecte bır kımyasal bır de dusuk yaptım 5vyıldır böyle sonunda kavucaz ınsallah ama hala tedırgınım heran hersey olsbılıtr

Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere de. .
Kuzum canım benim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…