03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

Evet okudum bende senin yaşadıklarını.. Zor.. imtihan ediliyoruz.. lakin evlat acısı kat be kat zor.. Elini uzatıp almak istiyosun alamıyosun.. Parçamdı benim..geriye sadece kocaman bi' boşluk kaldı.. Onun için aldığı zıbınlar, çoraplar kaldı.. Rabbim sabırlı kullarından olmamızı nasip eylesin..

Yüreğim titredi evlatlarımız cennette kardeşim.. Senin de başın sağolsun.. Lohusa bi' kadının bebeksiz kalması kadar zor bir şey yok.. Evim dolup taşıyor. Insanlar bebeğimi görmeye gelecekti, Oysaki şimdi baş sağlığına geliyolar... Rabbimin emanetiydi.. Aldı geri.. Ne desek boş. Sadece yürek yangın yeri..

Enyaliosum inan ne yazicami 5dakika dusundum.ama bulamadim..seni nasil teselli ederim ne derim bilemedim.cok uzuldum hemde cok.Rabbim bidaha nasib eder uzulme..nolur...bak yavrun sana sefaatci olucak ins

Inşallah canım..
Rabbim nasip etsin..
Ama bu acı silinmez ki..

İmtihanım zormuş canım önce bebeğim olmuyo diye ağladım.. Şimdi bebeğim geldi.. Geldiği gibi kaybettiğim için ağladım..
Dualarla ayakta duruyorum...

ciftsariliyumurta

Seninde başın sağolsun ablacım.. Bilmiyodum..
Rabbim sabırların en büyüğünü versin bizlere.. Yoksa çok zor...

@lisaa-89

Allah razı olsun canım..
Duandan ayırma..Yaşadığım acının tarifi yok.. Yüreğim yanıyor..

Öyle kötü oldum ki okurken, şu an bile ağlıyorum yazdıklarınıza. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta işte tam da burası.
Dualarım sizinle. Rabbim dayanma gücü versin size. Bebeğiniz bir melek oldu ve cennette sizi bekliyor olacak.

Beni Ağlattın kardeşim bende 1,5 ay bu Acının aynısını yaşadım 18 haftalık meleğimin kalbi durdu ve normal doğumla çocuğumu doğurdum ben gün hesabı yaparken hiç ummadığım bir anda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve Dünyam Başıma yıkıldı Rabbim düşmanıma dahi bu acıyı yaşatmasın inşallah seninde başın Sağolsun ve sağlıklı yavruların olsun inşallah

saol canım. canımız sağolsunda Allah yeniden meleklerimize kardeşlerini göndersin bizim için. asla unutulmaz ama zamanla acımız hafifler. 47 gün oldu ben yavrumu kaybedeli.acım hep içimde ama bununla yaşamayı öğreniyor insan.şunu hiç unutma sadece biz değiliz çok fazla anne baba var bunu yaşayan.sabırların en büyüğünü versin rabbim. adı gibi Toprak,güzelliği gibi melek oldu benim yavrum. rabbimizden gelene hamdolsun ama bi daha yaşatmasın inşallah

@bebem
Benimki rahim ağzı yetmezliğindenmiş..
Ben göremedim yavrumu..
Evlatla sınanmak çok zormuş..
Dayanamıyo insan..
Rabbime teslim oldum..
Bizim hidrosefaliydi ogrendim 1 haftaya kalmadi kaybettim ve beni birakacagini bilerek geçirdim o gunleri azap gibiydi bende goremedim iste bi dogdugunda doktor tuttugu an ayaklarini gördüm o kadar. 23 subatti benim de. Allah yardimcin olsun. Cok üzüldüm cok ağladım bebegine ama o cok guzel bir yerde ne üşüyor ne de yalniz. Ben kucagim doldugu halde unutamadim ne olursa olsun onlar ilk goz agrilarimiz. Rabbim bir daha ne evlat aratsin ne acisini gostersin. Kisa zamanda dolsun kucagin...

Canim...ne denirki hangi cumle acin hafiflesin diye dokulebilir kalpten...ilk anindan beri heyecanini paylastik hem birbirimize yakin hem uzaktik...Rabbim meleginin sabrini versin sana..unutacaksin demiyorum ama eminim ol doyen Rabbim seni bir gun mutlu edecek saglikla hayirla kucagina aldiginda melegini bu gunlerin uzuntusu biraz olsun hafifleyecek...Allah yar ve yardimcin olsun...

Yazan soran herkesten Allah razı olsun.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.. Bebeğimin olmadığı zamanlar çok acı çekiyorum sanıyodum.. Şimdi bakıyorum da bu acı onun bin misli.. Bir elim yok bi' gözüm yok gibi.. Sanki bi' parçamı kaybettim gitti...

cnm benim.....
biz ne desek boş....
dualarımızla senın yanında olacagız...
bugun doktora gıttım. inan aklımda sen vardın.
dedim Allahım ne büyük acı bu...
Rabbim sabırlar versin eşin ve sana....

Canim benim bitanem.. okurken o kadar agladim ki. Evlat acisini Rabbim kimseye yasatmasin. Uzme kendini bu da senin imtihaninmis. Rabbim sabirlar versin, en kisa zamanda size hayirli saglikli guzel bi evlat nasip etsin insallah..

Canim benim bitanem.. okurken o kadar agladim ki. Evlat acisini Rabbim kimseye yasatmasin. Uzme kendini bu da senin imtihaninmis. Rabbim sabirlar versin, en kisa zamanda size hayirli saglikli guzel bi evlat nasip etsin insallah..

Amin inşallah.. İstediğim sadece sabır..
Reklamlarda bebek görmek bile zor geliyor.. Rabbim sabır versin.. Dua edin..

Öncelikle basınız sağolsun Allah sabır versin biliyorum cok zor yasayan biri olarak bende iki hafta önce yasadım 32 haftalık kalbi durmustu odası hastane cantamız hazırdı yılbasından sonra gün alıcaktık doğum icin ama olmadı ilk gün neden ben niye ben dedim kucağıma almama sayılı gün varken saatleri sayıyordum adeta sonra bu olayı yasayan varmı diye arastırdıgımda benden daha kötü durumda olanları okudum doğum icin gidip ntsye bağlıyken yada doğumu sağlıklı yapıp sonrasında kaybeden annelerde olmus onların acıları daha büyüktür dedim teselli etmeye calıstım kendimş böyle bidurumun nekadar tesellisi olursa hastanede suni sancı süresinde nts sesi duydugumda kalp atısım değişiyor ekrana heyecanla bakıyordum bendenmi diye ama yan odadanmıs doğumhaneden ıkınma sesleri gelirken birden sessiz olunca ay bişeymi oldu sonra bebek ağladıgında oh diyodum doğurdu bebeği yasıyor doğumhaneye aldıklarında benı bacaklarımın arasından bebeğim kayıp giderken simdi ağlıcak mucize olur Allahım belki nasip eder diye son ana kadar umut ettim sacma belki ama insan bi umut diyor sonrasında eşimin cektiği iki üc resmi var belki ona bakıp ağlıyorum veren Allah alan Allah kader dedim bu acıyıda yasamak varmıs sizde içinize atmayın ağlayın konusun ömrümüzün sonuna kadar bi yanımız hep eksik kalıcak onunla yasayamadığımız günler içimizde acı kalıcak bu hayatta onlarla yasayamadık ama ebedi hayatta beraber olucaz psikolojik olarak toparlanamayız asla ama bedenimizin ve ruhumuzun toparlanması lazım bu acoyı hiç birşey unutturamaz ama bir bebek acısını ancak bir bebekle avutabiliriz dilerim rabbim size bana bu acıyı yasayan tüm annelere bir evlat nasip eder vakti zamanı gelince rabbim sizinde yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…