03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

Canim ya, ne desem bilemiyorum. Yasadigin aciyi ne dindirir onu da bilemiyorum. Ama dinecegini de sanmiyorum. Su an kaybin daha yeni insallah zamanla kendini toplayacaksin. Saglikli hayirli bebeklerin olacak. Tedavini olacaksin. Lutfen uzulme. Kendini harap etme. Bu dunyada hep imtihan ediliyoruz. Cok sukur inancimiz var.
Allah sana ve esine sabirlarin en guzelini versin insallah.
Rahim agzi yetmezligi erken teshis edilemiyor mu?
edılemıyor bılge maalesef ben ıkı tane erken dogum yaptım da anca teshıs konuldu bu bebekte 12. haftada konuldu dikiş

Amin inşallah.. İstediğim sadece sabır..
Reklamlarda bebek görmek bile zor geliyor.. Rabbim sabır versin.. Dua edin..
Seni ck iyi anlıyorum canım...benim doktorum bana ne iyi geliyorsa onu yap demişti...istemediğin insanlarla görüşme demişti.biz hic kimseyi kabul etmedik eve...sadece ailelerimiz bizimle oldu...insanlar alınırmış darılırmış falan filan bunları hic düşünme,önemli olan senin sağlığın canım.

Canım benm biz bile bu kadar etkilenmişken seni elbetteki duşunemiorum.. O kadar kotu oldum ki oğrenince eşime bile anlattım inanır mısın.. Kaç gece sana ozel dua ettim, sabır diledim.. Rabbim acını tez zamnda dindirecek bir evladı en kısa zamnda nasib etsin :KK43:

insallah cnm bu surecte bır kımyasal bır de dusuk yaptım 5vyıldır böyle sonunda kavucaz ınsallah ama hala tedırgınım heran hersey olsbılıtr
9ay geçmiyor...ben 39 haftada sezaryen oldum,daha fazla beklemek istemedik.ilk bebeğe normal doğum yaptığım icin normal doğum istemedim.

9ay geçmiyor...ben 39 haftada sezaryen oldum,daha fazla beklemek istemedik.ilk bebeğe normal doğum yaptığım icin normal doğum istemedim.
ben normal yapıcam ya bakalım ne olur bılmıom psıkolojık olarak normalden korkmuom sezaryandan korkuom ben de bı degısık

Okurken çok ağladım. Acını taa içimde hissettim. Ama maalesef ki Allah yardımcın olsun sana ve eşine sabırlar versin demekten başka birşey gelmiyor elimden. Sana duam rabbim tez zamanda acinı biraz olsa hafifletecek yavrular versin. Allah sana dayanma gücü versin. Bir anne için en zor imtihandan gecmissin. Elinden geleni yapmışsın ama rabbim almış meleğini. Allah sabır versin.

Allah sabır dayanma gücü versin inşallah,birgün cennette seni karşılasın meleğin:KK43:

Rabbim sana sabir versin canım. Ne desem bilemedim içim kotu oldu. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Allahım acini hafifletsin. Sana sağlık versin. Allahım sizi kötülüklerden ve kötülüklerin şerrinden korusun.

Sağolun, Allah razı olsun.. Dua eden, yanımda olan herkesten.. Çok ağır bi' imtihandayım.. Geceleri uyuyamıyorum, uyuduğum o kısa anlarda bile kabuslar görüyorum.. Can parçam gitti... Yıllar sonra gelen sevincimdi...

AHHH YAKTIN İÇİMİ ARKADAŞIM SATIR SATIR OKURKEN İÇİM YANDI BU İMTİHANIN MÜKAFATIDA KENDİ GİBİ BÜYÜK.RABBİM BUNDAN SONRA ÖYLE GÜZELLİKLER YAŞATSIN Kİ SANA UUNUTTURSUNNN ACISINI EN KISA SÜREDE.........

inan ki içimi yaktın canım ,paramparça oldum resmen çok acı biliyorum kaybetmek seni çok ama çok iyi anlıyorum..
aklıma düştün bugün demek ki bundan dolayıymış .
Allahım sana ,eşine sabırlar versin dualarım seninle canım benim :KK43:

ah canım ne denir bilmiyorum.densede ne ifade eder....Allah sabırlar versin.bundan sonra Rabbimden isteyeceğimiz sadece sabır olacak inşallah...ne mutlu ki inançlı birisin.mutlaka vardır bi hayır.bende kızımı sadece 21 saat görebildim.ama sonra dönüp hep evlat kaybetmiş sahabeleri okudum peygamber efendimizi okudum.bi başka yerden düşündüm sonra fidan gibi evlat kaybeden anneleri düşündüm.tabikide evlat evlattır ama onunla ne kadar çok zaman geçiririsen o kadar zor atlatırsın.ne diyelim bunada hamdü senalar olsun diyoruz.Allah beterinden korusun.sanada sabırlar versin...

Ağlamaktan bi hal oldum okuyana kadar içim çok acıdı benimde 2 kaybım var ama hissedip kaybetmek çok daha acı.rabbim inşallah en kısa zamanda öyle güzellikler versin ki size tekrar bi evlat ve meleginizin acısını dindirsin inşallah.insallah Rabbim bundan sonra hep guldurur yüzünüzü hep mutluluklar verir size bunu tüm içtenlikle istiyorum hiç tanimasam da.

Seni cennette karşılayacak bir meleğin var.. Rabbim tez zamanda kucağına da sağlıklı bir melekk nasip eder inşallah. Acilarini dindirecek bir melek....

Allah razı olsun dua eden herkesten.. Yürek yangını sönmüyor..
Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı.. Zor ki ne zor... )=

Canım başın saolsun seninle aynı acıları yaşıyorum 23 Kasım da kontrole gitmiştim herşey normaldi hatta bir haftada önden gidiyordu 33 haftada gitti beni bıraktı oğlum. Melek oldu. Bu süreçte tansiyonum çıktı astım hastası oldum sadece hastanede bi kere gördüm ama hiç gözümün önünden gitmiyor meleğim Allah'ım dayanma gücü versin hepimize

Canım başın saolsun seninle aynı acıları yaşıyorum 23 Kasım da kontrole gitmiştim herşey normaldi hatta bir haftada önden gidiyordu 33 haftada gitti beni bıraktı oğlum. Melek oldu. Bu süreçte tansiyonum çıktı astım hastası oldum sadece hastanede bi kere gördüm ama hiç gözümün önünden gitmiyor meleğim Allah'ım dayanma gücü versin hepimize

Başın sağolsun arkadaşım.. Zor şeyler yaşıyoruz..
Rabbim sabrını versin inşallah..
Karnında mı öldü bebeğin?
Ben normal yolla doğurdum,
erken doğum oldu cigeri gelişmediği için vefat etti
yavrum...

Başın sağolsun arkadaşım.. Zor şeyler yaşıyoruz..
Rabbim sabrını versin inşallah..
Karnında mı öldü bebeğin?
Ben normal yolla doğurdum,
erken doğum oldu cigeri gelişmediği için vefat etti
yavrum...
Normal doğurdum canım sancı verdiler bi sebebi yoktu benim normal kontrole gitmiştim Dr herşeyinin normal olduğunu söylüyordu bi baktı kalbi atmıyormuş inanmadık başka bi hastaneye gittik ama melek olmuş yavrum

Meleğim derdim sana.. Melek olacağını bilmeden..

Yazmalıyım diyorum yazamazsam acım hafiflemez, konuşmalıyım diyorum susarsam kendime kapanırım, dünya gözüme gözükmez.. Ama ne yazmak geliyor içimden, ne de konuşmak.. Yanıma geliyolar, destek olmak için.. Benim yüzümü güldürecek tek şey yavrumu kucağımda görmekti diyorum, göremiyorum.. Bir pazar günü,kaybettim yavrumu.. her şey normaldi.. Bi' hafta önce takiplerini yaptırmıştık, haftasından önde gidiyordu. Doktor bir sorun yok demişti.. Sabah uyandım nişanım gelmişti.. Lakin bir damla sancı ağrı vs yok.. Eşime dedim bana bir şeyler oluyor hastaneye gidelim.. Arabayı hazırladı, beni giydirdi. Çıktık yola.. Yolda başladı sancım.. Hastaneye vardığımızda 6 cm açılmam vardı.. Doktor hemen doğumhaneye almamız gerek sizi dedi. Daha suyum gelmemişti.. Haykırdım, ağladım bebeğim çok küçük daha doktor,en azından bir kaç hafta daha dursaydı.. Dikiş atılıyomuş rahim ağzına dedim, o uygulansın.. Sancınız var dedi yapamayız.. Eşimden imza aldılar, çıktık o hastaneden başka bir hastaneye o da aynı şeyleri söyledi.. Bu arada sancım artmaya başladı.. 3. hastaneye gitmiştik, inanamıyoduk çaresini arıyorduk bulamıyorduk.. Rahim ağzı yetmezliği dediler.. Geldiğimiz hastanede suyum geldi, acil üstümü soydular. Doğuma aldılar, ağla ağla öleceğimi sandım..5 te suyum geldi 10 buçuk da normal doğumla doğurdum evladımı.. Sunii sancı verelim dediler kabul etmedim, kendi sancımla doğuracağım dedim.. Bebeğim doğduğunda ona bakmamı istemediler, ömür boyu unutamazsın bakma lütfen dediler, ağlama krizine girdim.. Ne kadar ağladım neler yaşadım o arayı hatırlamıyorum, sonra narkoz vermişler bebeğin eşini almak için.. Gece saat 1 de uyandım, doğum sonu servisine alındım.. Herkesin yanında bebeği.. Gece boyunca ağlayan bebek sesleri..O bebekler ağladıkça ben ağladım.. Normal doğum yaptığım için lohusayım.. Sancılarım var sancılarım bile bebeğimi hatırlatıyo.. Deli gibi acaba gitmedi mi içimde mi hala diyorum.. Oysa ki gözümün önünde doğdu.. 5. Ayımız bitiyordu 6 aya girecektik.. Normal doğum olduğu için bir gün sonra çıkardılar.. Şimdi evimdeyim.. Ailem yanımda.. Bebeğim kara topraklarda.. Doğduğu gün ve öldüğü gün aynı.. Babası gömdü gülbahçe mezarlığına.. Gülbahçede canım var şimdi gülbahçede yavrum var.. Ve bebeğimi gömdüğümüz günün gecesi yağmurlar yağdı şehrime.. Mezarına yağmur doluyor, CANIMIN PARÇASI üşüyo mu.. diye nefes alamadım. Rabbim verdi Rabbim aldı ammenna.. Ama İnsanız dayanması zor. Babasının sıkmaktan avuçları morardı bir gecede.. Doktorun ona dediği.. Artık bebekten geçtik anneyi kurtaralım..
Dua istiyorum.. İçime sabır dolsun.. Yoksa dayanamam..
Hz. Zeynebin imtihanına benzedi yaşadığım acı..Dualarım dua üstüne..RABBİMe inancım sonsuz..
Neden demedim hiçbi' zaman..Çünkü meleğim ondan geldi
ona gitti.. İçimi ferahlatan tek bir şey var.. Hiç kucaklayamadığım öpüp koklayamadığım yavrum beni öbür dünyada bekleyecek.. O kadar sakınarak geçiriyordum ki hamileliğimi.. Geç buldum erken kaybettim bebeğimi.. 3 sene bekledim yavrumun gelmesini.. Şimdi bi' ömür sürecek acısı.. Hayatta bu acı kadar içimi yakan bir şey olmadı, evlat acısı hiç kolay değilmiş... Baş sağlığına gelenler oluyo..Herkes dünya derdinde, arada dalıp gittim.. koca dünya bi' hiç gözümde.. Yavrumu kucaklayamadım ya...Sabır ve dayanma gücü istiyorum.. içim yanıyor..Herkesin imtihanı farklı.. Benimki de buymuş..
Cennette sarılacağım yavruma.. O mis kokusunu içime çekeceğim.. Yalan dünyada sevemedim orada seveceğim..
Yazacak teselli sozleri bulamadim... Sadece acini tum kalbimle paylastigimi bil istedim....

Hastanede oldugum için mezarına gidememiştim daha sonra da lohusayım diye gidememiştim daha doğrusu göndermemişlerdi. Eşim mezarına kendi koymuş kimseyi yaklaştırmamış. Tek tek topraklarını kendi yerleştirmiş. Mezarına gecen haftaya kadar gidememiştim cesaretim olmamıştı gittim gördüm mezarını toprağından aldım fotoğraflarını çektim mezarının telefondan öpüyorum resimlerini Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin Allah ım bir daha yaşatmasın düşmanıma vermesin bu acıyı

X