• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

004 amh bir aylık adet gecikmesi ile gittim şok oldum. Lütfen süreç hakkında bilgi verin daha çok gencim

Ben her ay yumurtlama görüyordum ovalasyon da. Bir ay İncinde ne değişmiş olabilir
Merhaba canım çok üzüldüm ya yorumlarda denk geldik seninle hep 😔 bence de başka bi doktora da görün ağlayıp kendini iyice yıpratma başka doktor görüşü de al emin ol ondan sonra çaresine bakılır tüp bebek vs ama olmazsa da çok üzüleceksin biliyorum ama Allah vermiyorsa da vardır bi bildiği diye düşünüyorum bazen böylesi daha hayırlı oluyor ama önce farklı doktorlardan da görül al sen bi dualarımdasın hakkında hayırlısı neyse o olsun

Merhaba canım çok üzüldüm ya yorumlarda denk geldik seninle hep 😔 bence de başka bi doktora da görün ağlayıp kendini iyice yıpratma başka doktor görüşü de al emin ol ondan sonra çaresine bakılır tüp bebek vs ama olmazsa da çok üzüleceksin biliyorum ama Allah vermiyorsa da vardır bi bildiği diye düşünüyorum bazen böylesi daha hayırlı oluyor ama önce farklı doktorlardan da görül al sen bi dualarımdasın hakkında hayırlısı neyse o olsun
Çok teşekkür ederim olmazları olduran Allah'ım inşaallah su güzel günde . Herşey düzelir ve hayatima devam ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. inşallah seninde gönlünden geçen tüm güzellikler nasip olsun. İki gün önceye kadar hamilelik yazıları yazarken şimdi o posta giremiyorum bile. Bu yaşta menopozu nasıl kaldıracağım onu da bilmiyorum. Bitmiş ve tükenmiş hissediyorum Allah'ım yardım etsin duanda unutma olur mu bu güzel günün hürmetine

Çok teşekkür ederim olmazları olduran Allah'ım inşaallah su güzel günde . Herşey düzelir ve hayatima devam ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. inşallah seninde gönlünden geçen tüm güzellikler nasip olsun. İki gün önceye kadar hamilelik yazıları yazarken şimdi o posta giremiyorum bile. Bu yaşta menopozu nasıl kaldıracağım onu da bilmiyorum. Bitmiş ve tükenmiş hissediyorum Allah'ım yardım etsin duanda unutma olur mu bu güzel günün hürmetine
İçini ferah tut bi doktordan daha görüş al inşallah dilediğin gibi olur her şey özelden ismini de yazarsan namazlarda dua ederim inşallah 🙏

Bir yıl içinde kaç kere kadın doguma gittim hatta bir ay 4 tane folukul kistim bile vardı. Çok güzel yumurtluyirsun bak demişti . Yumurtaların da var görüyorum demişti. 10 ayda nasıl yumurtam çok azalır anlamiyorum
Tatlım tek doktorla kalma imkansız ne ya 0,01 le hamile kalıyor burda

İnan kendime gelemedim. Daha evelsi güne kadar yumurtlama belirtisi vs araştırırken bugün menopoz arıyorum
Bak ben bi verdim 0,9 8 günden çıktı tekrar verdim 2 günde 1,81 çıktı ama ultarsyon önemli senin zaten az görüşmüş yanlış olacağını sanmıyorum ama seni korkutmuş sadece

Sakın bak bugün kandil dua et böyle seni üzmüşler boş yere hemen bi kılıgif buluyorlar hemen bi merkezle görüş tedavini ol

Öncelikle sakin ol, stres bu işin en büyük düşmanı.
Bak bu platforma cocuk icin uğraşacan zorluklarla bogusan insanlar geliyor.
Benim de bir hikayem var bir başkasınında…

Amh değerinin genel bir geçerliliği yoktur.
Ayrıca kanin dışarı çok belleyip teste alındıysa o bile degeri etkiler.

İstanbulda isen lab önerebilirim. Gideceksin kanını verip hemen teste aldıracaksın.
Amh testinin yanına bunu devlette de yaptırabilirsin. Fsh progesteron ih e2 prolaktin dhea ve testesteron testleri yaptıracaksın.
Hepsi birden yorumlanacak.

Yükselme düşme olduysa o zaman menapoz diyebiliriz.
Bu testlerin hepsini tekrar refl oldugunda ilk üc gününden birinde yaptir.

Sonra sana şöyle böyle deriz.

Biz bu platforma regl günü dışında fsh degerine bakan doktor bile okuduk.
Aynennmesela ben regl gecikmem oldu 1 defa hamile olmayınca Fsh Lh baktı 🤣🤣🤣🤣

Öncelikle sakin ol, stres bu işin en büyük düşmanı.
Bak bu platforma cocuk icin uğraşacan zorluklarla bogusan insanlar geliyor.
Benim de bir hikayem var bir başkasınında…

Amh değerinin genel bir geçerliliği yoktur.
Ayrıca kanin dışarı çok belleyip teste alındıysa o bile degeri etkiler.

İstanbulda isen lab önerebilirim. Gideceksin kanını verip hemen teste aldıracaksın.
Amh testinin yanına bunu devlette de yaptırabilirsin. Fsh progesteron ih e2 prolaktin dhea ve testesteron testleri yaptıracaksın.
Hepsi birden yorumlanacak.

Yükselme düşme olduysa o zaman menapoz diyebiliriz.
Bu testlerin hepsini tekrar refl oldugunda ilk üc gününden birinde yaptir.

Sonra sana şöyle böyle deriz.

Biz bu platforma regl günü dışında fsh degerine bakan doktor bile okuduk.
Testosteron yüksekliğine ne iyi geliyor

Bak ben bi verdim 0,9 8 günden çıktı tekrar verdim 2 günde 1,81 çıktı ama ultarsyon önemli senin zaten az görüşmüş yanlış olacağını sanmıyorum ama seni korkutmuş sadece
Ne güzel keskr benimde bir yanlışlık olsa ve ön gün sonra filan yine bktiracagim söktürücü kullanıyorum şimdi

Sizde yaşadınız mı böyle bir durum şu an nasılsınız
Bende çijolata kisti var sizinkinden farklı bir durum. İlk gördüğüm iki doktor acil ameliyat bir yumurtalığı almamız gerekir falan diye korkuttu. Sonra başka bir doktorla ilaç kullandım yarı yarıya küçüldü kistim.

Amh değerim de 2.00 den 1.45 e düştü 6 ayda endişelendim kist yumurtalarımı eritiyor diye. Sonra yavaşça yükseldi tekrar 2.2 ye . Kist küçüldükçe sanırım yumurtalıklardaki baskıyı azalttı ve değerim düzeldi. Stresim de azalmıştı. Stres zaten doğurganlığı direkt etkiliyor. Şimdi bu rakamları bile çok kafama takmamaya çalış. Beslenmene vitaminlerine dikkat et yükselebilir. Burda amh yükselttim diye bir konu vardı belki orda patlaşılanları okuyabilirsin

Ne güzel keskr benimde bir yanlışlık olsa ve ön gün sonra filan yine bktiracagim söktürücü kullanıyorum şimdi
Rakamlara takılma sen tatlım valla bak stresten bitiricen keyfine bak ya düşün herşeyin yerinde burda yine evlat hasreti çekenler var bunları getir aklına sorun iyi ya sorunsuzlar ne yapsın bilmeden taşları geçiyor ben bunları düşünüyorum valla

Bende çijolata kisti var sizinkinden farklı bir durum. İlk gördüğüm iki doktor acil ameliyat bir yumurtalığı almamız gerekir falan diye korkuttu. Sonra başka bir doktorla ilaç kullandım yarı yarıya küçüldü kistim.

Amh değerim de 2.00 den 1.45 e düştü 6 ayda endişelendim kist yumurtalarımı eritiyor diye. Sonra yavaşça yükseldi tekrar 2.2 ye . Kist küçüldükçe sanırım yumurtalıklardaki baskıyı azalttı ve değerim düzeldi. Stresim de azalmıştı. Stres zaten doğurganlığı direkt etkiliyor. Şimdi bu rakamları bile çok kafama takmamaya çalış. Beslenmene vitaminlerine dikkat et yükselebilir. Burda amh yükselttim diye bir konu vardı belki orda patlaşılanları okuyabilirsin
Öyle yapıcam canim

Rakamlara takılma sen tatlım valla bak stresten bitiricen keyfine bak ya düşün herşeyin yerinde burda yine evlat hasreti çekenler var bunları getir aklına sorun iyi ya sorunsuzlar ne yapsın bilmeden taşları geçiyor ben bunları düşünüyorum valla
Haklısın canım Allah'ım isteyen herkese versin inşallah

Testosteron yüksekliğine ne iyi geliyor
avodart yada dht hormon hapı. 2 sinden birini veriyorlar.

Ama kullanıldığında 3 ay da bir hormon testlerini yaptırmak gerek.
Göğüslerde de hassasiyet olursa kesinlikle bırakmak gerekiyor.
Ciddi protokoller, tedaviler bunlar.
Aman kafama göre kullanırımların yanından geçilmemesi gereken konular.

Kesinlikle doktor kontrolünde ve en en en önemlisi bu işleri iyi bilen doktora gitmek gerekiyor.

avodart yada dht hormon hapı. 2 sinden birini veriyorlar.

Ama kullanıldığında 3 ay da bir hormon testlerini yaptırmak gerek.
Göğüslerde de hassasiyet olursa kesinlikle bırakmak gerekiyor.
Ciddi protokoller, tedaviler bunlar.
Aman kafama göre kullanırımların yanından geçilmemesi gereken konular.

Kesinlikle doktor kontrolünde ve en en en önemlisi bu işleri iyi bilen doktora gitmek gerekiyor.
Kadın doğum hapı veriyor doktorlar ya oda hamilelik isteyen biri için anlamsız ayrıca düzenli adetide bozuyor diyorlar sizce hamile kalmaya engel bir hormon mu

Kadın doğum hapı veriyor doktorlar ya oda hamilelik isteyen biri için anlamsız ayrıca düzenli adetide bozuyor diyorlar sizce hamile kalmaya engel bir hormon mu
Testesteronu bastırmak için kadın doğum hapı vermek mi???
Testesteron hormonunu bastıran ilaçlar farklı.

Bilmiyorum doktorunuza sorarsanız. Hamile kalıp kalamayacağınızı…
Bu ilaçlar ciddi ciddi doktor kontrolünde kullanılması gereken dozlarının ayarlanıp kontrollerde sık sık kan değerlerine bakılması gerekiyor.

Testesteronu bastırmak için kadın doğum hapı vermek mi???
Testesteron hormonunu bastıran ilaçlar farklı.

Bilmiyorum doktorunuza sorarsanız. Hamile kalıp kalamayacağınızı…
Bu ilaçlar ciddi ciddi doktor kontrolünde kullanılması gereken dozlarının ayarlanıp kontrollerde sık sık kan değerlerine bakılması gerekiyor.
Tamam teşekkür ederim şuan bir düşüşte zaten ama bişey yapmadım ilk ay 977 iken bu ay 800 kere inmiş her ayda değişiyor zannedersem

Back