- 23 Ocak 2024
- 689
- 121
- 23
- 32
- Konu Sahibi minikbaykus
-
Tmm canim mutlaka bakicamCanını sıkma tıpta artık her şeyin çaresi var başka doktora da gozuk.İnstadan bir gebenin günlüğü sayfasına bak canım orda 03 lerle hamile kalanlar var
Yanlis olabilir mi sonuç çok üzgünümMutlaka başka doktora daha gidin.
Rabbim büyük başka yolu bulunur belki başka doktor baska bişi dıcek tek doktorada kalmamak lazım bazı durumlardaYanlis olabilir mi sonuç çok üzgünüm
Geçen aya kadar düzenli regl gördüm. 11 ve 12 gün yumurtlama gördüm hep çatlama gördüm nasıl bir ayda böyle oldum anlamadımRabbim büyük başka yolu bulunur belki başka doktor baska bişi dıcek tek doktorada kalmamak lazım bazı durumlarda
Mutlaka başka yerde de baktırın yanlış çıkabiliyor benim yanlış çıkmıştı. Daha güvenilir bir yerde ölçtürünKızlar geçen ay adet görmedim gittim bişey yok dedi. Söktürücüyle oldum. Bu ay kontol için özele gittim ultrasonda yumurta sayımı çok az gördü. Amh istedi bugün sonuç çıkmış aradı menopoz gibi duruyor dedi. Hiç uyumadim gözlerim kıpkırmızı
Sizin nasıl çıkmıştı meselaMutlaka başka yerde de baktırın yanlış çıkabiliyor benim yanlış çıkmıştı. Daha güvenilir bir yerde ölçtürün
Yanlış olabilir. Ben her ay adet görüyordum. Bir yıl önce bakılan amh 1.80 çıkmıştı. Bu sene özel bi hastanede tekrar baktırdım. 0.27 çıktı. Şok oldum. Ultrasonda follikül sayım bu değere göre daha fazla görünüyor dedi doktorum. Tekrar üniversite hastanesinde verdim değerim 1.27. Üniversite veya devlet hastanelerinde baktırmanızı öneririm. Bu arada şu an hamileyim. Stres yapmayın. İnstagramda embriyolog İdil Bozkurt var takip etmenizi öneririm. Mutlaka beslenme düzeninizi değiştirin yaşam tarzını değiştirin. Spor yapın sağlıklı beslenin. Omega 3 d vitamini q10 inositol kullanın. Size sadece bi tame sağlıklı yumurta gerek hamile kalabilmeniz için. Bu zamana kadar adet gördüyseniz umut var demektirKızlar geçen ay adet görmedim gittim bişey yok dedi. Söktürücüyle oldum. Bu ay kontol için özele gittim ultrasonda yumurta sayımı çok az gördü. Amh istedi bugün sonuç çıkmış aradı menopoz gibi duruyor dedi. Hiç uyumadim gözlerim kıpkırmızı
Çok şükür her ay adet görüyordum ama ultrasonla sadece 2 yumurta gördü bir sağda bir soldaYanlış olabilir. Ben her ay adet görüyordum. Bir yıl önce bakılan amh 1.80 çıkmıştı. Bu sene özel bi hastanede tekrar baktırdım. 0.27 çıktı. Şok oldum. Ultrasonda follikül sayım bu değere göre daha fazla görünüyor dedi doktorum. Tekrar üniversite hastanesinde verdim değerim 1.27. Üniversite veya devlet hastanelerinde baktırmanızı öneririm. Bu arada şu an hamileyim. Stres yapmayın. İnstagramda embriyolog İdil Bozkurt var takip etmenizi öneririm. Mutlaka beslenme düzeninizi değiştirin yaşam tarzını değiştirin. Spor yapın sağlıklı beslenin. Omega 3 d vitamini q10 inositol kullanın. Size sadece bi tame sağlıklı yumurta gerek hamile kalabilmeniz için. Bu zamana kadar adet gördüyseniz umut var demektir
İnan kendime gelemedim. Daha evelsi güne kadar yumurtlama belirtisi vs araştırırken bugün menopoz arıyorumÖncelikle başka doktora gitmen şart. Hemen kesilirsin diye söylüyorlar. Ben 2 yıldır 0,02 amh ile her ay reglimi oluyorum. Daha bebek aşamasına gelemedim ama 1 tane dondurdum 1 tane yeni transfer oldum. O yüzden içini ferah tut. Sağlıklı güzle beslen, biraz spor ya da yürüyüş, eksik parametrelerini kontrol ettir tamamla. Gerisi Allah’a kalmış.
Doktor sadece iki yumurta gördüm dedi. Ve adetin üçüncü günü görmedi adetin 20.gunuydu buda etkiler miÖncelikle sakin ol, stres bu işin en büyük düşmanı.
Bak bu platforma cocuk icin uğraşacan zorluklarla bogusan insanlar geliyor.
Benim de bir hikayem var bir başkasınında…
Amh değerinin genel bir geçerliliği yoktur.
Ayrıca kanin dışarı çok belleyip teste alındıysa o bile degeri etkiler.
İstanbulda isen lab önerebilirim. Gideceksin kanını verip hemen teste aldıracaksın.
Amh testinin yanına bunu devlette de yaptırabilirsin. Fsh progesteron ih e2 prolaktin dhea ve testesteron testleri yaptıracaksın.
Hepsi birden yorumlanacak.
Yükselme düşme olduysa o zaman menapoz diyebiliriz.
Bu testlerin hepsini tekrar refl oldugunda ilk üc gününden birinde yaptir.
Sonra sana şöyle böyle deriz.
Biz bu platforma regl günü dışında fsh degerine bakan doktor bile okuduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?