Anladım canım ben şöyle anlatayım;
Evde 9.5 aylık bebeğim ve eşimle yaşıyoruz
Virüs çıktığından beri eve kimseyi almıyoruz. Kv 5 dk uzaklıkta oturuyo ama görüntülü gösteriyoruz bebeğimizi düşün yani
Bebeğimi dışarı çıkarmıyorm şu an ama çıkarırsam da gelince yıkarım olur biter. Zaten çocukları yazın her gün yıkayacaksın. Belli bir saat belirlersin. Geldiğinde ilk oğlanı sonra da küçüğü yıkarsın hemencecik
Benim işyerim kapalı ama eşim çalışıyo. O geldiğinde de direkt duşa girer.
Alışverişten gelen paketlerin tümünü kolonya ile siliyorum
Hangi deterjan neden üstüne sıçrıyor orayı anlamadım. Ama ben eğer elime çamaşır suyu sürersem ki elime kokusu sinmesin diye normalde eldiven kullanırım. Ellerimi iyice yıkayıp kokukinun gitmesini sağlıyorum.
Emzirirken de extra bi önlem almıyorm el yıkama meme yıkama gibi. Memem duştan duşa yıkanır yani :)
Bu arada tüm bu önlemler corona nedeniyle. Yoksa bu kadar önlem almam.
[/QUOTECok sagol canim. Iyi geldi bunlari okumak..bu galiba benim normalim iste... suan herkesin normali bu oldu, korona yuzunden. Biz esimle normalde de bu yazdiklarina yakindik..Ben tabi bir de abartiyorum. Abartmasam dedigin gibi bes dakkada yikaniriz olur biter desem. Acaba oglumun da psikolojisini ki bzouyorum diye dusunuyorum. Eve gelince ust bas degisiyor el yikiyor, alt kattan bile gelse.. ama cocuk yani bunlar hep yerlerde..
Ya mesela paspas yapildi yere, islakken oglum basti sonra ayaklarini elliyor, elleme desem de sonra da her yeri elliyor e ben de elleyince bulasmis oluyor gibime geliyor camasir suyu..esime devrettim camasir sulu isleri..
Mememi yikamiorum da, eve disaridan oglum veya misafir direk girerse ben de onu elleyip mememi elleyince temiz olmaz diye dusunuyorum.. halbuki millet ne kosullarda emziriyor dimi.. koruyan zaten Allah. Biliorum da ogluma olcek dediler ama simdi 5 yasinda, elhamdulillah.. benimki endise, vesvese, pislik bulasir diye igrenme, deterjanli kalir da ellerimle cocuklara zarar veririm diye korku..
9.5 aylik masallah cok tatli zamanlar.. Allah bagislasin evladini.. ikinciyi ya hemen yap ya hic dusunme derim