Hayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
0 dan nasıl başlarım?
- Konu Sahibi iqusa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Doğru , değişen şeye bağlıKarma marma bilmem de aşırı drama queensin.
Böyle insanları sağlıklı bulmuyorum. Hayır arkadaşım hayatta en çok acıyı sen çekmiyorsun.
Bu kafayla 0 dan başladan da bir şey değişmez.
- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.921
- 598
Türk değil misiniz? Ona göre yorum yapayım.Hayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
Sinir oluyorum kafamda sorular başlıyo o zamanKitap okuyun.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
E çalışmaya başlıyo işte ne güzel. Boş mu dursun?Sinir oluyorum kafamda sorular başlıyo o zaman
- 3 Şubat 2018
- 25.509
- 109.877
- 598
0 dan baslamak istiyorsaniz önce kendinizle ve olanlarla yüzlesmeniz ve derslerinizi cikarmaniz lazim. Bize yalnis yapan bütün insanlari bir zamanlar biz hayatimiza aldik. Ve onlar bize gercek yüzlerini gösterdikleri halde görmemezlikten geliyoruz ve kendimizi korumuyoruz. Önce kendi kararlarimizi sorgulamamiz lazim
En olumlu ve doğru düşünce sizde bence. Zaten silerek bir adım atmışım, onu düşünüyorum.0 dan baslamak istiyorsaniz önce kendinizle ve olanlarla yüzlesmeniz ve derslerinizi cikarmaniz lazim. Bize yalnis yapan bütün insanlari bir zamanlar biz hayatimiza aldik. Ve onlar bize gercek yüzlerini gösterdikleri halde görmemezlikten geliyoruz ve kendimizi korumuyoruz. Önce kendi kararlarimizi sorgulamamiz lazim
FarketmezTürk değil misiniz? Ona göre yorum yapayım.
- 20 Aralık 2021
- 725
- 3.437
- 28
Bende anlamıyorum kendimi yaşadıklarımı oku yun geçin işte her kes bir üzüntüdeBen hiç bir şey anlamadım.
Anlasam yorum yapacam da anlayamadım işte o sıkıntı.
- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.921
- 598
Farkeder. Türkçeyi sonradan öğrenmediyseniz bu şekilde yazmanız normal değil. Yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor çünkü. Bir arkadaş önermiş bol bol kitap okumalısınız. Bu hem Türkçenizi hem kendinizi geliştirmenize yarar.Farketmez
- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.921
- 598
Ben de her ve kes ikilisinin ayrılmasına üzüldüm şu an.Bende anlamıyorum kendimi yaşadıklarımı oku yun geçin işte her kes bir üzüntüde
Okuduğundan anlamıyorsan neden okuyasın, kitabın sonu aynı biter fakat duygular onu farklılaştırır.E çalışmaya başlıyo işte ne güzel. Boş mu dursun?
- 3 Şubat 2018
- 25.509
- 109.877
- 598
En olumlu ve doğru düşünce sizde bence. Zaten silerek bir adım atmışım, onu düşünüyorum.
Silin. Enerjinizi emen herseyi. Insanlari, sosyal medya hesaplarini, düsünceleri vs. Siz öncelikle kendinize dönmeniz lazim. Su anda mutlu degilsiniz, ama mutlu olmak icin ilk özünüze dönmeniz sart