arkadaşlar selam,
indirim yapacağımı belirttikten sonra sitedeki yeni uygulamaya geçme aşamasından sonra fotoların tek tek yükleniyor olmasının beni çok yoracağını düşünerek ve de vaktim olmadığından dolayı sadece yazmakla yetiniyorum.
önceki sayfalara ilave olarak yeni ekleyeceğim ürünler de olacaktı. Bunlar 6-9 ay kız bebekler için. şimdi sadece onları ekleyip diğerleri için önceki sayfalardan beğendikleriniz olursa ve elimde ise size yeniden fiyat veririm, işinize gelirse satın alırsınız. bu aralar nakte de ihtiyacım olduğundan dolayı elimden geldiğince makul tutmaya çalışacağım.. E ama tabi fiyatları çok da öldürmeden.. sonuçta ben de bunlara belli miktarlarda ödeme yaptım ve isterim ki buradan kazanacağım paralar benim de bir işimi görsün..
dediğim gibi şimdi burada yeni olarak yani daha önceki sayfalarda olmayan 6-9 ay kıyafetler koyucam. diğer yaş grupları için sizden ricam önceki sayfalardan beğenip bana sormanız. anlayışınız için teşekkür hepinize
bunlar 6-9 ay yeni eklediklerim. Elimde kalan 6-9 aylar için lütfen önceki sayfalara bakınız:
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
21-
22-
23-
bunlar da 3-6 ay yeni eklediklerim. Elimdeki 3-6 aylar için lütfen önceki sayfalara bakınız:
1-
2-
3-
bunu yukarıda 6-9 aylara yazdım ama aslında etiketi 3-6 ay. Fakat ben kızıma 6. aydan sonra da giydirmiştim. Bebeği zayıf 6-9 ay arası olanlar alabilirler. Ama tombişse 3-6 ay olanlar alsın..
4-
5-
Ürünlerimi alanlar bilirler. Hiçbir zaman lekeli, tüylenmiş ve eskimiş ürün göndermedim. Burada ve daha önceki sayfalardaki kıyafetler de tertemizdir ve birçoğu hiç giyilmemiştir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
biraz da abla yaştakilere
4 yaş:
1-
2-
3-
4-
bu 4ü de hiç giyilmemiş kıyafetler.. diğerleri için sizden ricam önceki sayfalara bir göz atmanız..
hayırlı alışverişler
en alta eklenenleri silemedim bir türlü.. onlar da 1-1,5-2 yaş grubudur.