0-6 yaş arasi cocugu olanlar

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Kizlar 3 yasinda bir kizim var sukur. 3 yildir.pedagoji ile yakindan alakaliyim.turkiyenin en meshur.pedagogu ile calisacak kadar ilerledim.simdi siz anneler ile tecrubelerimizi paylasmak istiyorum.ve hatta cocugum.arkadassiz bundan okadar sikayetciyim ki benimle.ayni sehirde.olan annelrle cocuklarimiz icin oyun arkadasligi yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
:dondurma: gerçekten harika geliştirmişsiniz kendinizi. Ama hala internetten bu şekilde insanlara güvenilmeyeceğini öğrenememişsiniz. :işsiz: siz güvenseniz de insanlar size güvenmez. Reklamlar.
Neden reklam.yapayim.neyin reklami ki..birsey satmiyorum.etmiyorum

Neden herşeye kapalıyız? Kadın gelmiş güzel güzel paylaşalım diyor.Sonra yok kadın kadına destek ,Yok kadın isterse vs.Reklamsa reklam Ne var bunda herkesin birbirinden öğreneceği birşeyler vardır iyi ya da kötü.Paylaşmaktan güzel ne var hayatta

Neden herşeye kapalıyız? Kadın gelmiş güzel güzel paylaşalım diyor.Sonra yok kadın kadına destek ,Yok kadın isterse vs.Reklamsa reklam Ne var bunda herkesin birbirinden öğreneceği birşeyler vardır iyi ya da kötü.Paylaşmaktan güzel ne var hayatta
Gercekten tesekkur ederim.ben birsey satmiyorum.ki.bilgimi.paylasmak.istiyorum yardim.etmek istiyorum.ne aci...

Ben de birşey biliyorsam ,uğruna çok emek vermişsem öğrenmek için paylaşmak isterim o Sevinç'le coşkuyla :) Paylaştığımda da inanılmaz mutlu olurum insanlar benim gibi zaman harcamak zorunda kalmadığı için .İşte herkesin mizacı farklı.Dilerim uğruna emek verdiğiniz konuda çok mutlu olur Ve insanlara faydalı olursunuz :)En önemlisi bu

Neden reklam.yapayim.neyin reklami ki..birsey satmiyorum.etmiyorum
Satıp satmamak değil ki olay. Şimdi tanışalım falan diyorsunuz ya internette neler oluyor, karşıdaki kadın mı erkek mi amacı ne bilemeyiz, arkadaşlıktan bahsediyoruz sonuçta. Burda da paylaşabilirsiniz. Amacım üzmek değil yani, siz de dikkatli olun güvenmeyin herkese.

Back
X