0-4 Yaş Kız Bebek Kıyafetleri ve Dahası (S:72 ve Sonrası)

SıZede günaydın astronot tulum ıcın ındırım ıstıyorum lıtfeeen
Yakininizda kipa varsa takip edin zaten bu tarz tulumlar 45ile 60 tl arası su An ki devamı kalmayınca 30 tl düşüyor bende surekli aliyorum hatta kızıma bir kedi li pek is biri gecikli aldım f&f çok u yguna.kargo v.s ile aynı paraya gelir havale ücreti falan.

Son düzenleme:

Yaptiginiz hic hos bir davranis degil.. Urun gecen sene 90 tl ye alinmistir.
Mesaji iletmek istediginiz kisiye yazarsaniz iyi olurdu. Buraya yazdiginizi gormez zannimca.. Haberdar edin arkadasi lutfen benim tarafimdan kaziklanmasin..

Yaptiginiz hic hos bir davranis degil.. Urun gecen sene 90 tl ye alinmistir.
Mesaji iletmek istediginiz kisiye yazarsaniz iyi olurdu. Buraya yazdiginizi gormez zannimca.. Haberdar edin arkadasi lutfen benim tarafimdan kaziklanmasin..
Ozeldende yazmışsınız benzerini bende fiyatı görünce kazikladiginizi düşünmedim desem yalan olur çünkü bende de benzerleri var ve oEldendeyzdigin cevapta belirttiğim gibi kipada yakınım çalışmakta ben geçen sene alırken doksan tl hiç astronot görmedim orada demekki sizinki farklı bir model yada rengin bu fiyata ne diyeyim bende de farklı rengi aynı markanın olduğundan görüşümü belirttim arkadaş uzulmeyip mağaza yakınındaki belki temin eder diye ve buradan yazmayı uygun gördüm bu benim tercihim .

Sizin tercihinizse eger kirmadan guzel bir dille benim konumdan da arkadasa soylersiniz.. Bana laf carpitarak degil.. Ya da bana da direkt olarak soyleyebilirsinz ama bu dille degil..
Benim ne kadara aldigimi nerden biliyorsunuz. Arti tulum bize ait degil. Kuzenimin bebeginin. Fiyat kullanim durumunu sorarak konuma koydum... Ff nin internet sitesi var. Kipadan aldigi ne malum. Farkli model farkli fiyat.. Ayni olmak zorunda mi?
Benim burada kimseyi kqziklama cabam yok. Siz gorus belirtmemissiniz bence.. Karalamak bu.. Yaptiginiz hic hos degil..

Bende bunun fiyayi bu demedim bunun tarzinda dedim ve ben bu fiyata aldım dedim ilk yazim gayet anlasilir ve nazik siz bu karalama kaziklama olarak adlandiransiniz buda yine sizin sorununuz ayrıca filli yelekte pazarda üç tl daha bir kaç şey de farkettim fiyatı sıfır ile aynı ama ben size bu bu kadar demedimki urun sizin fiyati siz belirlersiniz bende ister alir ister yorumlarim .benim düşüncelerim nasıl aktaracagimada ben karar veririm konuyu karalama kaziklama ve benim nasıl yazmam gerektiğine kadar uzatan sizsiniz .kendi kendinizi karalanmis ve kazikci olarak ilan edende.ilk yazimda nu kelimeler gecmiyor bile.

Birde bana yazdiginiz cevabi yanitladan yazinda bende size cevapliyayim.bakmasam havada kalacaktı açıklık getireyim sıkıntınız var ise yazdıklarımla ilgili.iyi günler.

Site türkiye icine de gönderdim yapıyorsa siteyi bana da gönderirseniz oradan bende alırım bazı şeyler ürünleri güzel ama ben bir tek kupadan temin edildiğini internet sitesinin turkiye ye gönderdim yok diye biliyorum.

Ben pazardan urun almam. O yelegi 5 tl ye civil magazasindan aldim. Cok az kullanildi. Hala devam ediyorsunuz.. Hayret bir seysiniz..

Birde bana yazdiginiz cevabi yanitladan yazinda bende size cevapliyayim.bakmasam havada kalacaktı açıklık getireyim sıkıntınız var ise yazdıklarımla ilgili.iyi günler.

Vay beee.. Ozur dilerim kusura bakma dikkat etmemisim.. Cok onemli bir sey.. Vallaha pes..
Siz galiba tatisacak yer, konusacak konu ariyorsunuz. Insanlar ne sikintilarla ugrasiyor. Bunlarla mi ugrasacagiz simdi.

Vay beee.. Ozur dilerim kusura bakma dikkat etmemisim.. Cok onemli bir sey.. Vallaha pes..
Siz galiba tatisacak yer, konusacak konu ariyorsunuz. Insanlar ne sikintilarla ugrasiyor. Bunlarla mi ugrasacagiz simdi.
Baştan ugrasmasaydiniz iyiydi ama anlaşılan sizin de benimle ugrasacaginiz tuttu bu zahmet su siteyide yazar misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…