• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZzZzeynep'in Diyet Günlüğü

Yavriim hani senin ara öğünlerin,akşam yemeğine yüklenmişsin hep,tam tersi diğer öğünlerde kalorini al akşam yemeğinde az kalorili ye olur mu hiç böyle :olmaz:

canım ramazan ayında oldugumuzdan ara ögünlerimde olmuyo malum..bende akşamlardan sonra meyve fln yemeye çalışıyorum
ama ramazandan önce dediğin gibi akşamlara yükleniyodum.

Yavriim hani senin ara öğünlerin,akşam yemeğine yüklenmişsin hep,tam tersi diğer öğünlerde kalorini al akşam yemeğinde az kalorili ye olur mu hiç böyle :olmaz:

iftar-sahur şeklinde. ara öğün nasıl olsun ki?
zeynepcim o site ücretli mi? eklediğin resimler ordan mı? hesabını bilmek ne güzel yaa.

canım ramazan ayında oldugumuzdan ara ögünlerimde olmuyo malum..bende akşamlardan sonra meyve fln yemeye çalışıyorum
ama ramazandan önce dediğin gibi akşamlara yükleniyodum.
sempatiksalakcinni Ramazan tabi yyaa sempatiksalakcinni Ben ramazan girdi gireli kilotakibine girmiyorum da acukk kaydirigubbakcemile3

ramazanda ancak bu kadar canım :D ben her gün takipcisiyim sayende hesabımızı kalorimizi takip ediyoruz kaydirigubbakcemile5

Yani yani ramazan için gayet normal bakma bana devreler şaştı sempatiksalakcinni Hakket güzel bir site ben de gireyim yazayım yediklerimi zaten bu siteye girmeyelden beri sporlarım aksıyo ,gireyim acukk şevk versin bana olumunekankayizsmile

yenibitelemresmiia.png

leslie 1 mil-21 dk
6 dk kendi çapımd egzersiz yaptım
5 dk lık leslie

Back
X