züzülenin bir yıllık diyet macerasına hoşgeldiniz desteklerinizi bekliyorum:)

merhaba kızlar.
bende diyetteyim85 kiloyla başladım ama bi tartılıyorum 81 kiloyum,bi tartılıyorum 83 kiloyum hani dersaneye falan gidiyorum orda da yemiyorum olduğunca yememeye çalışıyorum.
inanın moralim bozuluyor.
bende diyetime ek olarak : yemeklerden sonra ELMA SİRKESİ+BAL+SU karışımından içiyordum o süre zarfında zayıfladığımı hissetmiştim ama malum dersanede yemek yiyoruz ve sirkeyi yanıma almadığım için yapamadım.
ve YEŞİL ÇAY,5'İ Bİ YERDE ÇAY İÇMEYE ÇALIŞIYORUM.
ama dedim ya 2,3 gndür askıya alındı :/

canım benim doktorumun dediğine göre yemeden zayıflanmıyomuş az ama sık sık yemek gerekiyo ayrıca metobolizma direnç gösterdiği zamanlar oluyomuş dershanede ayran içebilirsin diyet bisküvi yiyebilirsin tatlım başarıcagına inanıyorum

diyetisyenlerin söylediğine göre 6 gibi yenmeli cnm ama geç yatılıyosa 7 de uygun diyolar

ne kadar geç yenirse vücut depoluyo ve yakamıyo

ayrıca başarılar ve azim diliyorum cnm nolursa olsun baş koyduğun yoldan vazgeçme
sevgiler
Evet benim doktorumda aynısını söylüyo ama bir türlü akşam 8 den önce yiyemiyorum hep bişey oluyo ama kendime söz veriyorum hande buğün artık akşam yemegimi 6 yicem.Vazgeçmicem canım arada bana destek olursan çok sevinirim kib:)

canım benim diyetisyen akşam yemeği için 6 diyor akşam ki ara öğün 8 diyor zaten 8 den sonra yenilen herşey depo ediliyormuş:(

evet dudujan benimkide öle diyo ama akşam yemegini 8 den önce yiyemiyorum ama karar verdim artık erken hazırlayıp yiyecem:(

merhaba ünzilecim.sen kararını vermiş ve ilk adımını atmışsın.bundan sonra da hedeflediğin yolda unutma ki bizde senin manevi destekçiniz,kilolarımız kaderimiz değil ve bu azimle devam edersen fıstık gibi olursun canım.hepimize kolay gelsinvereliniortak

Teşekkür ederim canım çok sağol bende başarıcağıma inanıyorum ve destek verdiğin içim çok sağol seninde başarıcagına yürekten inanıyorum

25.07.2010
slm kızlar keyifler nasıl ben buğün 112 gördüm çok mutluyummmm önce yediklerimi sıralayayım

Sabah:

3 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir(30 gr)
5 zeytin
1 yumurta
3 bardak açık çay
domates-salatalık-yeşilbiber

Ara:

3 kayısı

Öğle:

Sebzeli tavuk(150gr)
1 su bardağı yoğurt
3 dilim ekmek ,

Ara:

1 paket diyet bisküvi(eti limonlu)
1 küçük boy muz

Akşam:

8 kaşık patlıcan yemeği
1 su bardağı yoğurtla yapılmış cacık
3 dilim ekmek
Yagsız salata

Ara:

sanırım hiç bişey yemicem saat ona geliyo bu arada 40 dk yürüyüş yaptım kızlar sizce çok mu kaçırmışım buğün :( ah bu akşam yemeği bir erken yiyebilsem.Tam 2.5 lt su içtimmmmm

26.07.2010

sabah:

1 dilim peynir(30 gr)
1 yumurta
3 dilim ekmek
domates-salatalık-biber

Ara:

3 kayısı
2 erik(büyük)

26.07.2010

Öğle:

1 tane balık(buğulama-200gr
Yagsız salata
3 dilim kepek ekmeği

Ara:

4 tane etimek
1 su bardağı yoğurt

Slm kızlar dün akşam yemegi gene geç yedim misafir geldi onlarla denize gittik mangal yapana kadar saat 9 oldu offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Akşam:

3 parça ızgara
1 çay bardağı kola
1 dilim ekmek
salata

27.07.2010

Sabah:

2 dilim peynir(60gr)
5 tane zeytin
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
3 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık-biber

ayrıca kızlar dün kaçırdığım içim çok pişmanlık duyuyorum çok mu kaçırmışım cevapşarınızı bekliyorummmmmmm:(((

kepek ekmeklerini bence yavas yavas azaltmaya basla canımcım ama listen güzel hayır kaçırmamışsın ama biraz geç yemişsin oda bigünlük ama bidaha olmasın!! :mymeka:

kepek ekmeklerini bence yavas yavas azaltmaya basla canımcım ama listen güzel hayır kaçırmamışsın ama biraz geç yemişsin oda bigünlük ama bidaha olmasın!! :mymeka:

bende azaltmadan yanayım ama doktorum kilo fazlalılığım çok olduğu böle dio zamanla azaltıcakmış kaçırmamaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum:(

Slm kızlar iki günlük aradan sonra mrb dünü yazmasam aslında az az herşeyden yedim denizdeyim tabiiii offffffffffffffffffffffff

28.07.2010

Sabah:

2 dilim penir
6 zeytin
2 dil kepek ekmegi
domates -salatalık

30 dk yürüyüş
1 ssat yüzdümmm:)

Ara:

5 kayısı
1 sı bardağı şekersiz vişne suyu

Öğle:

2 kaşık pilav
1 kase tarhana çorbası
Haşlama tavuk(150 ğr)
yağsız salata
1 kase ayran

Ara:

4 etimek
1 dil penir

slm kızlar

dün kontrol vardı 111 düştüm çok mutluyum bu arada yarın yazmaya devam edicem kendinize ii bakın

Merhaba,tebrikler. Başaracağına inanıyyorum.Bu ilk mesajım neye benzeyecek bilemiyorum;eğer becerirsem ben de 26,07,2010'da başladığım diyetimi paylaşıcam.

tebrikler umarım azimle devam eder istediğiniz kiloya kavuşursunuz.bende 5 kilo vermem lazım ama bebeğimi emzirdiğim için diyet yapamıyorum

teşekkürler kızlar küçük bir ara verdim ama durmak yola devam biraz kaçırdım ama artık bozmak yokkk nolursa olsunnnn fibek,dudujan,boncuk destekleriniz için teşekkürler

slm kızlar moralim buğün itibariyle çok bozuk tartı gene 112 gösterdi tabi yeddim o yüzden ama vericem aldığım 1 kiloyu

ara:1 kib kutusu peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Takma o kadar, ne kadar gözünde büyütürsen kendine güvenin azalır. Bu diyete başlama iradesini sen gösterdin öyleyse hatanı da telafi edebilirsin.Tartı senden korksun .Ben de 26.07.2010'da diyete başladım.Sadece öğünlerimi küçülttüm ve 3+3 öğüne özenle olmasa da uymaya çalışıyorum.02.08.2010'da 3,5 kilo vermiştim.86'dan 82,500'e,artık kim tutar beni.İyi haberlerini bekliyorum.benden sana tam destek,tam güven.

Back
X