züzülenin bir yıllık diyet macerasına hoşgeldiniz desteklerinizi bekliyorum:)

tebrıkler kızlar...bende saglıklı beslenmeye calısıyorum daha dınc hıssedıyorum kendımı ve kılo da verıyorum bu cok hoş bısey :)

Takma o kadar, ne kadar gözünde büyütürsen kendine güvenin azalır. Bu diyete başlama iradesini sen gösterdin öyleyse hatanı da telafi edebilirsin.Tartı senden korksun .Ben de 26.07.2010'da diyete başladım.Sadece öğünlerimi küçülttüm ve 3+3 öğüne özenle olmasa da uymaya çalışıyorum.02.08.2010'da 3,5 kilo vermiştim.86'dan 82,500'e,artık kim tutar beni.İyi haberlerini bekliyorum.benden sana tam destek,tam güven.

teşekkürler dediğin gibi çok takamdan yolumda ilerlemem gerek desteğin için çok sağolll:)

09.08.2010

sabah:
5 zeytin
2 dil peynir:(60gr)
domates- salatalık
çay

Ara:

1 incir
5 üzüm

Öğle:

10 kaşık yeşil fasulye
5 kaşık erişte
2 dil ekmek
salata

Ara:

4 etimek
1 su bardağı yoğurt
kızlar bu sabah 111 kiloydum :(

1 Saat iyi yürüyüş yaptım.

Akşam:(18:30)
10 kaşık yeşil fasulye
1 su bardağı ayran
3 dil ekmek

Ara:

15 tane üzüm

Merhaba,moralin düzelmiş,sevindim.Ben ayın 9'unda 80,900 olmuştum yalnız Ramazan planlarımı bozacak gibi. Diyet gruplarına katılmayı düşünüyorum.Hoşça bak zatına

Merhaba,moralin düzelmiş,sevindim.Ben ayın 9'unda 80,900 olmuştum yalnız Ramazan planlarımı bozacak gibi. Diyet gruplarına katılmayı düşünüyorum.Hoşça bak zatına

teşekkürler canım bende düne kadar orucumu tutuyodum rahatsız olduğum için bırakmak zorunda kaldım diyete devam tatlım kib hoşçakal

unzile bence bi ticker yap kendine , baskalarininkini gordukce hirslanirsin , bide tartilma gunu belirledin mi kendine , ne kadar sIklikda tartilmayi dusunuyorsun , ben sahsen persembe basladim her persembe karneme not ediorum , her cuma da tickerimi degistiriyorum . kolay gelsin arkadasim basarilar dilerim

Ne haber,nasıl gidiyor ? Ben takıldam kaldım,gram ilerlemiyor;ama sabır en büyük silahım.senden iyi haber bekliyorum,moralim düzelsin.

Back
X