züzülenin bir yıllık diyet macerasına hoşgeldiniz desteklerinizi bekliyorum:)

unzile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
56
0
36
Aydın
slm kızlar yarın diyet günlüğüme başlıyorum 1.62 boyunda 113 kiloyum çocukluğumdan beri hep kiloluyum her erkek arkadaşım bu konuda incitti başarıcammm inanıyorum buna canı gönülden tek istediğim destekkkk lütfen kızlar bu zorlu yolda beni yanlız bırakmayınnn

Günaydın hanımlar diyet günlğüm başlıyorrrr
sabah:
2 dilim kepek ekmegi
1 kib kutusu büyüklüğünde peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 bardak çay (açık)
hanımlar ben bu diyeti diyetisyen kontrolünde yapıyorum haftalık diyet listem değişicek denemk isteyen arkadaşlar denesin .23.07.2011 kadar devam edicem yazmaya bu arada hedefim ilk olarak 105 kilo olmak desteklerinizi bekliyorum özellikle yorumlarınızı :(

23.07.2010

Ara:1 elma(200g)

Öğle:

1 karnı yarık (közlenmiş patlıcanla)
1 su bardağı yoğurt
4 kaşık makarna
2 dilim kepek ekmek
Yağsız salata

sabah yazmayı unutmuşum kızar metobolizmayı hızlandıran süper çay tarifi vercem doktorum bana tavsiye etti.

unzilecim bende başlıyorum bugün birbirize destek olursak başarırız inş

teşekkür ediyorum kızlar destek verdiğiniz için tabiki s
ana destek olurum dudujan bu arada metobolizmayı hızlandıran çayın tarifi
1 elma (8 parçaya bölünücek)
1 limon(4 bölünecek)
1 kuru tarçın
1 tane zencefil
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşıgı top karabiber
bunlar 2.5 lt suda kaynatılıcak her ana öğünden sonra 1 fincan içilecek fazla değil tam bir fincan kızlar

Akşam :

ızgara tavuk

1 bardak ayran

3 dil ekmek

yemege davetliydim ama fazla kaçırmadım diye düşünüyorum şimdi doğru koşu bandına binicem 40 dk yürücemmmm görüşmek üzere kızlar ayrıca destekleriniz için duduja ve zeynep teşekürler:))

Ara:

12 tane kiraz

1 elma (100 g)

diyetimin ilk günü geride kaldı hedefim büyük BAŞARICAM DESTEKLERİNİZLE VE ÖNERİLERİNİZLE

24.07.2010

Slm bayanlar buğünkü diyet serüvenimiz başladı

Sabah:08.00

2 dilim peynir(60 gr)
5 tane zeytin
1 tatlı kaşığı bal
3 dil kepek ekmegi
Domates-salatalık
3 bardak açık çay

Ara:(10.30)

20 tane kiraz (2 porsiyon meyve)

Öğle:(12:30)

4 kaşık pirinç pilavı
10 kaşık nohut yemegi
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata
2 dil ekmek

merhaba canım,bu azim ve istekle gidersen başaracaksın inanıyorum benim 3-5 kilo fazkam var bir türlü veremedim :çok üzgünüm:

yeni bir başlangıç yapmışsınız hayatınızda ,herşey istediğiniz gibi olsun inşallah...isterseniz başarmamanız için hiç bir sebep yok inanın buna...diyetisyen kontrolünde başladığınız bu yolculukta takılıp tökezlesenizde bıkıp usanmayın yılmadan yolunuza devam edin....
burdaki herkesin buraya yazmasalarda arkanızda olduğunu bilin ve güç alın....umarım en kısa sürece başarı hikayenizi okuruz burdan....

merhaba canım,bu azim ve istekle gidersen başaracaksın inanıyorum benim 3-5 kilo fazkam var bir türlü veremedim :çok üzgünüm:

Üzülmeyin verirsiniz burda yazdığım bir çay tarifi var onu denemenizi öneririm metobalizmayı hızlandırıyo sizinde başaracagınıza yürekten inanıyorum:)

yeni bir başlangıç yapmışsınız hayatınızda ,herşey istediğiniz gibi olsun inşallah...isterseniz başarmamanız için hiç bir sebep yok inanın buna...diyetisyen kontrolünde başladığınız bu yolculukta takılıp tökezlesenizde bıkıp usanmayın yılmadan yolunuza devam edin....
burdaki herkesin buraya yazmasalarda arkanızda olduğunu bilin ve güç alın....umarım en kısa sürece başarı hikayenizi okuruz burdan....

Teşekkür ederim çok sağolun destek olduğunuz için.Yeni bir başlangıç yaptım,geçen yılları geri getiremem ama gelecege daha umutla bakabilirm.Yolum uzun tam 45 kilo fazlam var ama hepsi zamanla gidicek .Başarı hikayemi yazarken sizden de bahsedicem:)

Akşam:

8 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 su bardağıyla yapılmış cacık
3 dilim ekmek
Yagsız salata

buğünü geride bıraktım ve diyetime tam olarak uydum mutluyum geri kalan 363 böle gider dilerimmm:))

bu arada kızlar tam 3 lt su içtim yarın sabah tartılıcam yarın görüşmke üzere kızlar sizce akşam yemeği kaç gibi yenmeli cevaplarınızı bekliyorum

bu arada kızlar tam 3 lt su içtim yarın sabah tartılıcam yarın görüşmke üzere kızlar sizce akşam yemeği kaç gibi yenmeli cevaplarınızı bekliyorum

diyetisyenlerin söylediğine göre 6 gibi yenmeli cnm ama geç yatılıyosa 7 de uygun diyolar

ne kadar geç yenirse vücut depoluyo ve yakamıyo

ayrıca başarılar ve azim diliyorum cnm nolursa olsun baş koyduğun yoldan vazgeçme
sevgiler

canım benim diyetisyen akşam yemeği için 6 diyor akşam ki ara öğün 8 diyor zaten 8 den sonra yenilen herşey depo ediliyormuş:(

merhaba kızlar.
bende diyetteyim85 kiloyla başladım ama bi tartılıyorum 81 kiloyum,bi tartılıyorum 83 kiloyum hani dersaneye falan gidiyorum orda da yemiyorum olduğunca yememeye çalışıyorum.
inanın moralim bozuluyor.
bende diyetime ek olarak : yemeklerden sonra ELMA SİRKESİ+BAL+SU karışımından içiyordum o süre zarfında zayıfladığımı hissetmiştim ama malum dersanede yemek yiyoruz ve sirkeyi yanıma almadığım için yapamadım.
ve YEŞİL ÇAY,5'İ Bİ YERDE ÇAY İÇMEYE ÇALIŞIYORUM.
ama dedim ya 2,3 gndür askıya alındı :/

merhaba ünzilecim.sen kararını vermiş ve ilk adımını atmışsın.bundan sonra da hedeflediğin yolda unutma ki bizde senin manevi destekçiniz,kilolarımız kaderimiz değil ve bu azimle devam edersen fıstık gibi olursun canım.hepimize kolay gelsinvereliniortak

Back
X