- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
sus kız böcük garusu senin kocan var tabeeeee ömrümün sonuna kadar bekarmı kalam yaşım olmuş 33
kal len nolcekk değişiklık olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sus kız böcük garusu senin kocan var tabeeeee ömrümün sonuna kadar bekarmı kalam yaşım olmuş 33
beni durduran şeyler var işte benim işler karışık
beni durduran şeyler var işte benim işler karışık
takılma bebeğimmm vardır herşeyin bi zamanı
havalardan bacım bahardayız geldi bahar aylarııııı gevşer gönül yaylarıııııııı
işleri karıştıran sensin bak bize olumlu aşklarda var işte olumsuzu düşünme her daim. bak bu hafta tophaneye de gidemedim zati kafam fena :18::18::18:
takılma bebeğimmm vardır herşeyin bi zamanı
havalardan bacım bahardayız geldi bahar aylarııııı gevşer gönül yaylarıııııııı
kal len nolcekk değişiklık olur
ben koceme aşık myım acepp
yok yaa sevıommm
bakem ayrı kalınca aşk mıyım zırlarsam asık oluyom demı
zuzum aşk güzeldir bahar duygularını kıpraştırdı dimek.
Olumsuz düşünme sakın. Ben hep inanırım seni bekleyen beyaz atlı prensin mutlaka var.
Ben benimkinin istanbul da olduğunu hissetmiştim.
sorma yaaaa ben dürüst olduğum için diğer kızlar gibi allem kullem şeyler yapamıyorum herşeyi ben karıştırıyorumherşey sarpa sarıyo poffffffff içim kararuk günlerdir valla.....ay valla şimdi bi nargile içesim geldiki poffff çok moralsizim aslında belli etmemeye çalışıyorum size aöa ağlayasım var korkuyorum olmadık bir yerde ağlıcam diye
HAFTA sonu görüşelim ikimiz istersen kocamı sallarım bi yere soshbet ederiz.
ya aslında bende öyle düşünüyodum ama pazar günü nişan için elbise bakmaya gidicez geline kaynanalar gitmiyo beni istemişler funda gitsin demişler ....görümceyim ya:) o yüzden planda yapamıyorum çok darlanıyorum speedy bildiğin gibi değil başımı alıp gidesim var
zuzu ve sipoş albüme bakın kızlar.
Yeni foto yok ama oğluşun küçüklük halleri.
yarın görüşelim ben çalışıyorum ama 19 mayıs ya erken çıkma ihtimalim olaiblir olmadı 4te çıkıyorum 4ten sonra buluşuruz.
zuzu ve sipoş albüme bakın kızlar.
Yeni foto yok ama oğluşun küçüklük halleri.
zuzum uzaktayız canım yaaaaaaaa
elimden bişey gelmiyor. Bende senle sohbet etmek isterdim.
Evde pc olsaydı keşke yaw
yarın ben akşama kadar çalışabilirim işler yoğun tam belli değil gülüm poffffff yaaa ama extra bişiy olursa sana msj atarım bebeğim...başımı alıp gitsemmi acaba