- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız zaten c.tesi işe gitmedim hiç öle lüxüm yok ama bayılıcak gibiyim gözler yarı kapalı:)
seni bile zor görüyom
benı nerden görüyon lan
ay sorma larissam kız sen nerelerdesin bakem hoşgeldin:))))))) valla düğün gecesi bir didiştik bir konu yüzünden kıskançlıktı tamamen:))))))) düğün çıkışı arabada yaptık arabayı stop ettirdi tartıştık sonra barıştık şu an çok iyiyiz aşkımcığımlar resime gelince kızlar dün gece geldim insaf bufün akşam yüklerim artıkın:)))))))
yinemı kavgaa zuzu yaaa bag evlenınce neyım giydrmez bişey sorun olur he sımdıden söle kurallarını bıkını neyım giydirmez sonra
zuzuuuuuuuuuuuuuu kafanı kırcam yorgun morgun bilem özldık kızım ucaklarda neyım ucmusun otobüsle gelsen napacaktınn
zuzu ben hiç sanmıyorum cicim
problem sende olabilir evet ama bu denli seni üzmesi cok anormal
cakıl hşg canım a.s.
meloş nerelerde yaaaaaa
yaaaa kızlarrr yok biz her ilişkide olduğu gibi bizdede sürtüşmeler oluyo o alttan alıyo hep sorunu ben çıkartıyorum çünkü kötü bir dönemdeyim sinirimi ondan çıkartıyorum yoksa bizim ilişkimizde bir şey yok şu an herşey gayet iyi onu daha çok sevdiğimi bir kere daha anladım ya varya mükemmel bir koca mükemmel bir baba oluur izledimde böle onu
slm kızlarrrrrrr