Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noluyo len zuzu mevzu ne ben fransız kaldım akannehir
mavruş benim kocemin patroniyesini konuşuyoruz.
birde zuzunun sevgülüsünü.
ben benimkiyle yiyişip duruyomda sürekli tartışıyoruz düğün arifesi üstü geçen hafta ayrıldım tepem attı şimdide yeni konuşmaya başaldık kızlarda onu soruyo
melodi yapıcam sen merak etme :)))))))) heyecan yaptımkaydirigubbakcemile3
zuzum güzel bir plan yaparız. senin istanbuldan gelmende süper olacak. istanbulda bu işler çok farklı biliyorsun.
mavruş patroniye canım kendisi kadın olir.
kıs zuzu yarın keşke vaktin olsa ben nöbetçiyim iş yeriem gelirdin seni görürdüm.
larissaaaaaaa!
hatun bunalıma girdi etrafında boşanan kişileri gördükçe sıkıldı kendini kitaplara verdi.
larisim ben evlendiğimde evli bir arkadaşım vardı. düğünü çok güzel olmuş, kalabalık, takısı pastası çok güzeldi. kızın babası ev vermiş kira dertleri yok. çok imreniyordum. sonra karı koca arasında kavgalar başladı.
ben evlendikten 1 sene sonra yine 1 arkadaşım evlendi. ev süper dayandı döşendi.
gelin arabaları eski model jip. kınası, nikahı, balayı şahane oldu.
eşime hep kızıyordum benim niye böyle olmadı diye. 1 sene sonra kavgalar başaldı. 2. sene boşandılar.
diğer arkadaşımda kocasının bir ton borcunu ödedi. 5 sene sonra boşandı.
ve bu 2 arkadaşımında arkadaşlarının boşandığını duydum .
eşime dedim ki şuna bak herşeyleri şahane oldu. maaşları bizden iyi ve hepsi ayrıldı. bi tek biz kaldık.
kızlar ben yemeğe çıkıyorum gelince kaybolmayın sakın bir yere:)))))))))))
selam a.s.
ve biz evliliğimizde çok mücadele ve emek verdik. bizi kimse yıkamaz dedik, başardık.
larisim sen yine biryerlere gidicen ben evdeyim pofffffffffff!
zuzum birdahaki sefre inşallah.
ayakkabın nasıl bakim.
hiç etkilenme bence bu onların hayatı.
ama sevgilince herşeyi baştan konuş, birbirinize asla yalan söylemeyin ve açık dürüst olun.
evlendiğinde sadece eş değil yeri geldiğinde birbirinize ana baba kardeş dost sırdaş olmayı bilin.
benim hayatta tek dostum annem ve kocamdır.
yine uyku bastırdı yaw. uyumayı özledim.