Zürich Paylasim Alani(Tanisma)

Canim Arkadaslarim Bu Son Yazdim Yazilar, Beni Inanin Cok Etkiledi,yüce Tanrim Kimseye Evlat Acisi Vermesin.allah Tüm Askerlerimizi Korusun Ve Salikli Teskereyi Elde Etmelerini Nasib Etsin.hepimiz Evlat Yetistiriyoruz,ister Türkiye Ister Disülke.

Hepinize Candan Kucak Dolu Selamlar Arkadaslarrrrrr

merhaba silamercan
nasilsin canim iyimisin ??
günmek insanin hayatini uzaltir!! sana güzel bir hafta sonu dilerim canim, umarim artik bizimde sayfamiz buyur.ben elimden geleni yapicam .

tsk ablacin iyiym. ben haftasonlari interneti acmiyorum.Esim ve kizimla geciriyorum.Dilegin gibi iyi bir haftasonuydu.Yazdiklarin cok hos bir tebessum birakiyor yuzumuzde....Keske gelebilsen mondùn dedigi gibi senden ogrenecek cok seyimiz var eminim.En azindan 5 cocuk ben bir tanede tovbe ettim sen nasil basardin bes taneyi buyutmeyi ustelik iki tane ikiz tebrik ve takdir ediyorum seniiiiiii hoscakal gorusmek uzere

GÜLSEMIN ARKADAS NE KONUSU ÖNE GELMESINI ISTIYORSUN ? :uhm:
BAKTIM SEN BÜTÜN BIZIM SAYFALARIMIZA AYNISINIZ YAZMISIN !!!!
BIZLER BURDA KENDI HALIMIZDE BIR BIRIMIZLE BIR KAC SEYLER PAYLAZMAYA CALISTIK. :1hug:
ANLAMADIM NOKTA SEN ALMANYADAN KATILIYORSUN !!!! CADIARZU
BIZIMLE NE KONUSUNU ÖNE KOYMAYA CALISIYORSUN !!!! şutarafagitti
KENDINI IFADE ET VE ACIKLA !!!!! şutarafagitti
BIZDE SENINLE ACALIM BIR KONU VE ONE KOYALIM !!!! :uhm:

hemserim memleket nirede duzenleme yapiyoruz oyuzden konunuz yani sohbet yaptiginiz bölüm öne getirildi guncellendia.s.

merhaba arkadaslar nerdesiniz ?????
hep bakiyorum fakat kimseden cit yok !!!!!!!!!
yapmayin ya arkadaslar !!!!!!
nerde benim zürichlilerimmmmmm !!!!!!
izinizi kaybetmiyelim ???????
iki kelime yazmaniz yeterli arkadaslar !!!!!!
hepinize candan selamlar arkadaslar

ewet yakiniz canim ben sivasliyim dogma büyüme istanbul evliyim henüz cocuk yok isterim ama daha erken maalesef:-(( 1.5 yildir burdayim simdilik dil okuluna gidiyorum malum dil ogrenecem sen kendinden bahsetsene biraz canim bolece daha ii taniriz birbirimizi))

cok memnun oldum canim ben denizliliyim almanya dogumluyum Doktorasisstaniyim bir oglusum var 5yasinda calismiyorum su anda, ay dil ögrenmek zordur ama hemen kaparsin düzenli calisdinmi.. bu sitede baya güzel bilgiler varmis cok hosuma gitti burasi demin sigara külünlen dislerimi temizledim paril paril oldu tavsiye ederim

cok güzel canim allah bagislasin oglusunu)valla cabaliyoruz ogrenmek icin bakalim ewet burasi bayagi güzeldir buraya bir gün girmesem catliyorum hee)
bende o formülü denedim ii sonuc verdi canim parladi gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…